Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 22
gio spune:
fetele, trece vreuna azi pe la elias? ca acolo ma duc la monitorizare ca am gasit si eu pe cineva dispus sa-mi rezolve "piticii" de pe creier. poate ne vedem pe acolo. noi si cu columbenii![]()
38 +
Helenutza23 spune:
buna fetelor!
FELICITARI Daconst
bravo! in sfarsit ai nascut ca obosise si galeria
sa fiti sanatosi! refacere rapida si te asteptam cat mai repede acasa!
Liuda hai, ai terminat la servici? fugutza la spital! uite galeria cum te zoreste 

nastere usoara, bb sanatos si refacere rapida!
ralu74, de ce nu incerci sa ii faci proba laptelui? il cantaresti inainte de masa si dupa ce a supt. in felul asta poti vedea cat a papat exact. poate e alintatura mica si scumpa si ii place sa stea la tzitzi lui mami. 

35+ 

eli1977 spune:
neata la fete!
Wow, a nascut Dana!felicitari, mamico, sa-ti creasca mare brotacelul!!sa fiti sanatosi amandoi!
Hai Liuda!!!!
Astazi implinesc 38 saptamani , deci daca si bebe vrea, poate sa vina oricand.Am visat toata noaptea numai maternitati, sali de nasteri, bebei si asa mai departe, cred ca pentru ca m-am uitat la Monica aseara.
Help!!!ce sa mai fac, am niste glezne cat elefantii, nu exagerez, si dimineata si seara, nu mai incap in nimic!!!un unguent, ceva?
va pup,
Eli si burtica de 38 s fiiiix
Liuda spune:
buna dimineata!
eu am venit repede la raport!!!
M-am culcat eri pe la 1 nu stiu la cat am adormit ca nu se lipea somnul. M-am trezit de la 6, ba la baie, ba prin casa... aaa eri una mi-a zis ca nu trebuie sa mananc dar eu eri mancaseram ca un porc, seara am mai ras si o salata de rosii, castraveti (vine vorba seara - ca era 12) si la 6 am fost la wc am facut o tona... dar nu m-am lasat - hai sa-mi pun si un supozitor, ca, na sa nu am surprize la spital... nici un efect- deci salata de asta noapte a facut mai mult decat un supozitor, sau supozitorul nu mai avea ce dizolva....
pe la 6 am primit mesaj de la Daconst ca a nascut la 1-35 si a fost cam greu dar merita... deci am avut un somn de m-am umflat....
acum sant spalata, chitita si ...la birou!!!!
sa-mi beau si eu cafeaua ca omul normal, poate mananc si un iaurt si ma duc si eu mai tarziu pe la 13 asa sa ma internez... am ochelarii la gat, bagajul in masina, banii in geanta! deci ma duc... nu stiu cand o sa ma opereze, eu presupun ca dupa 8 seara....cand sant gata o sa va dau un mesaj... nu stiu cui, cred doamnei ALINATXA ca am nr. , restul numerelor in registrate la mine in telefon sant ale fetelor sau nascute, sau disparute, sau prin spitale.... O am si pe AELITA - deci am cui trimite sms, ca doamna Aelita vad ca si cu copil cu tot - sta calare pe calculator !!
Alinatxa fata da ma viseaza toata lumea ca de dimineata m-au sanat niste cunostinte care credeau ca sant nascuta de vreo doua luni- si ma suna ca m-au visat! Acum si tu!!! Sper sa fie de bine! ca sormea de cand e la mine - naste in somn fiecare noapte!!!
Fetelor mersi pentru galerie!!! Va multumesc din suflet si am o rugaminte- sa nu scriti ma in disperare o suta de capitole pana ma intorc, chiar din toata inima va rog!
Eu stiu ca voi o sa va ganditi la mine asa ca o sa incerc sa fie cat mai bine ca sa le incurajez pe celelalte care urmeaza (gen Alinatxa - care saraca tremura si chilotii pe ea numai cand se gandeste la momentul nasterii)!
Doamne ce vreau sa scap de burta cat mai repede, nu am cuvinte sa va zic, mai ales de 3 zile incoace m-a omorat burta asta, m-a sugrumat, e mare, e tare... offff!!!
AAA m-am cantarit - azi dupa baie (si un scaun de o tona) - am 16 kile aproape (15. si ceva) puse in sarcina!!! Chiar e atat cat mi-am dorit - adica era bine sa ma limitez si la 14 dar fiind sarbatorile astea... a mancat scrofita!!!
hai ca inainte de a pleca o sa va mai scriu un "pa"!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 4 zile
AMR - azi e ziua cea mare!!!!
rali spune:
'neata!
Felicitari Dana pentru bebitza! Sa va refaceti repede!
Liuda - 

- esti tare ce mai incolo si incoace pana si astazi te-ai dus la birou... nastere usoara si refacere rapida, o bebitza sanatoasa, frumoasa si papacioasa!
Si 

pentru toate fetele care azi au marea intalnire
Raluca 38+ 
Amaya spune:
Buna ziua burtici si mamici! Ce mult ati scris, abia am reusit sa recuperez
DANA, felicitari! Sa dea Domnul ca bebe sa fie sanatos, cuminte si sa pape bine! Tie iti doresc recuperare usoara si te asteptam acasa cu poze si povesti.
Liuda, nastere usoara si recuperare si mai usoara! Tinem pumnii si facem galerie 

!!!
Anis, imi pare tare rau prin ce treci si ma rog la Dumnezeu ca in final sa o poti alapta pe Iarina fiindca stiu ca asta iti doresti insa nu te lasa prada disperarii (cum am facut eu la Andrei) fiindca atunci iti reduci singura sansele deoarece poti pierde laptele, dar tu stii asta. Insista cu pompa doar cat sa nu te doara iar cand te doare fa o pauza si incearca din nou mai tarziu, daca insisti poti sa-ti redeschizi ranile si o iei de la capat (eu am facut greseala asta, din nestiinta si incapatanare si astfel am dat-o in bara de tot).
si sper sa fie totul bine.
Laura, multumesc mult pentru detaliile nasterii si descrierea aripii noi. Eu inca traiesc cu speranta ca sotul meu va putea sta cu mine cat mai mult, dupa nastere.
Criss, scuze ca iti raspund atat de tarziu. Referitor la prezenta tatalui la nastere nu am nici un act normativ in acest sens insa, inca de la prima sarcina, medicul mi-a spus in mai multe randuri ca acesta este dreptul meu, chiar daca lui i-ar fi ingreunat treaba in conditiile in care nu ma razgandeam cu prezenta sotului in sala de operatie. Eu cred ca medicii se bazeaza pe nestiinta noastra si pe faptul ca depindem in mai mica sau mai mare masura de ei la nastere si cum lor le este mai simplu si se simt mai in largul lor fara spectatori interzic asta. Sunt convinsa ca daca fiecare mamica ar cere cu tupeu prezenta tatalui in travaliu si la nastere atunci nimeni nu ar avea motive serioase si reale de a nega acest drept. Oare daca intradevar in Ro tatii n-ar avea voie (legal) in travaliu si la nastere atunci de ce mama naibii la cursurile prenatale sunt invatati care este rolul lor in aceasta aventura (daca in realitate rolul este sa stea in parcare si sa-si frece mainile!?!)??? Aceste cursuri se tin in spital nu!?! Sotul meu nu va sta in sala de operatie insa cu siguranta va fi exact la usa aceleiasi sali asa cum a fost si la prima nastere, iar inainte sa fiu dusa in sala va sta cu mine in permanenta.
Eli, eu pe Andrei l-am nascut tot in februarie si in casa l-am imbracat intr-un body cu maneca scurta si peste un body cu totul (cel cu maneci lungi si botosei) si il inveleam cu o paturica subtire; nu i-am pus niciodata caciula (decat afara la temp. sub 10-15 grade); la noi in casa sunt constant 22-25 grade.
Ralu, pe mine m-a invatat o asistenta in maternitate sa-l ciupesc usor de calcai intr-un anumit punct (dupa cateva incercari vei gasi exact locul) si se trezea imediat si sugea voiniceste. Repetam de cateva ori daca era nevoie astfel incat sa suga efectiv timp de 15-20 de minute.
Oana, te-am tot sunat. Am reusit sa intru dimineata in contact cu cei de la Neonato (firma mama din Italia) si ei au luat legatura cu importatorul din Romania (Lucky Baby) care m-a sunat in cateva ore insa eu nu stiu exact ce model de carucior 3 in 1 ai si nici detalii asa ca suna-ma sa-ti dau datele persoanei de la Lucky fiindca se pare ca ai noroc si s-ar putea sa mai aiba un car kit pentru landou pe stoc.
Va
.
Oana
36+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
lulu75 spune:
Fetelor va dau un sfat ca de la mamica la mamica. Nu va stressati cu alaptatul in sensul ca nu papa bb cat trebuie la o masa. Eu m-am stressat 4 luni. Il puneam pe Cantar inainte si dupa masa si nu papa cat trebuia si...chinul de pe lume in capul meu. El in greutatea lua normal intr-o luna dar manca foarte des. Apoi am renuntat la acesta metoda si fara stressul pusului pe cantar, in a 5-a luna a luat 1.600 grame si apoi a mers foarte bine, fapt pt care acum la 1.5 ani, toata lumea sp[une ca are 2 ani si nu e gras deloc ci e bine proportionat.
Aseara la nasterea Monicai Columbeanu, medicul din studiou a spus f clar ca alaptatul la cerere este cea mai buna metoda pt ca bb stie mai bine cand si cat sa pape.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Amaya spune:
Eli, pentru glezne da cu Lasonil (ai voie). La prima nastere am venit acasa in papuci de cat de umflate imi erau gleznele insa mi-au trecut intr-o zi de masaje cu acest unguent.
Oana
36+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
mihailescu teodora spune:
Loremunteanu,eu sunt o Tutunareasa si am mai tinut legatura cu Marina.Am sunat0o ieri la pranz si inca nu-si vazuse fetita.Era trista si o durea operatia,a vrut sa se duca singura la neonato si a ametit ,deci n-a reusit.I-am zis sa insiste sa i-o aduca sa poata alapta ca stiu povestea lui Anis cu toata chinuiala ei(i-am spus si ei).
Va mai tin la curent cind o sa mai vorbesc cu ea.
Bafta la toate si nasteri usoare!
Teo
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Ana_Alx spune:
Anis ce rau imi pare sa aud ca ai probleme cu sanii...ufff...si eu acum la al 2-lea bb am am mare frica,desi pana acum nu mi-a fost isna cu cat ma apropii ma cam .....ingrozesc...
sper din suflet sa iti revii si sa poti sa alaptezi asa cum iti doresti
Fetelor care sunteti pe "fir" succes mult si curaj,si mai ales bbei sanatosi !!!
37+
+
Mimishoru'(2 ani si 9 luni)