Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
mihacarm2002 spune:
Multumesc ca mi-ati spus si mie ca naste Monica. Pt mine constituie o mare curiozitate. Adica, vad cum sunt tratati oamenii cu f. multi bani. Am citit ca nasterea ii va costa vreo 10.000 euro, totusi ceva mai ieftin daca alegeau varianta de a naste in apa (vreo 13.000 euro).
Mihaela 36+ 
nadiutapm spune:
burtici cred ca fac scandal daca nu-mi lasa sotu' cu mine, pai unde e dreptatea? la fundul marii?
dianarus78, saru-mana, pompita am gasit si eu astazi intr-un final de sfarsit de care doream de farm din Auchan, bineanteles dupa ce am luat una no name si acasa mi-am dat seama ca e de la 4 luni in sus
, dar mi-am luat si de la chicco, noroc ca aia e ieftina deci pot sa o arunc
,
colaci pt wc ma las pagubasa, o sa ma inarmez cu cateva suluri de hartie ingenioasa si o sa rezolv problema ![]()
loredana, cred ca ne luam de mana si pe mine m-au apucat toti nervii
, daca comenteaza ceva cand merg pe acolo ma strang de gat cu ei
Alinatxa, Vladareanu e directorul sectiei de Obstetrica -Ginecologie de la Elias, el i-si da acordul cand e vorba de cezariana pe acolo, de aia doctorelul nostru are probleme cu aprobarile cezarienilor, am auzi destule povesti cand nu voia sa dea acordul pt cezarina lui dr.T pur si simplu din invidie.
"aparatul sta mereu la ea, ocupa o sala de nasteri doar pt ea (eu stiu ca la elias nu sunt decat vreo 2, asa-i?"vezi mai gio, si sa nu te apuce nervii,
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
35+
Lidia
burtica
ALINATXA spune:
FETELOR A NASCUT MONICA.CE REPEDE!!!!!SUPER MARFA!!!
35+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
mihacarm2002 spune:
Am vizitat-o azi pe ylilimic. Arata tare bine, cu moralul sta super, mi-a spus ca se simte tare bine. Camera e mare, curata, calduroasa, sunt 4 paturi, dar doar 2 sunt ocupate. Copiii stau in aceeasi camera cu mamele.
Ma bucur ca am vizitat-o pt ca m-a incurajat tare mult. (imi imaginam conditii mult mai nashpa).
Baietelul e tare frumusel (mult mai frumos decat in poze), are o fizionomie tare expresiva, un nasuc mititel, o gurita dulce tare, are capusorul perfect rotund. Ce mai, un copil reusit!
Cat am stat (nici nu stiu cum a trecut timpul) a dormit intruna! Lili mi-a spus ca doarme pt ca are icter. Fetita cu care era in salon mai scancea din cand in cand.
Dupa astfel de vizite, tot sa faci copii! Ti se pare totul floare la ureche!
Mihaela 36+ 
mihacarm2002 spune:
De coma dr. asta Alexandru ... Cica fetita lui Columbeanu a luat 10 pe pile!
A precizat apoi ca e o gluma!
Acum, cred ca a avut scor Apgar 10, ca a nascut super usor. La urma urmei are doar 19 ani. Alta viata, alt organism etc. etc. etc.
Mihaela 36+ 
nadiutapm spune:
Salina, bine ati revenit, ma bucur ca sunteti bine, pupicei si 
mai , unde sunteti la televizor??
-vreau sa-mi cer scuze de nervii din mesajul anterior, nu sunt de felul meu rautacioasa sau ranchiunoasa dar trebuia sa ma descar si eu.
va pupacesc
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
35+
Lidia
burtica
Liuda spune:
fetelor va pup si va las... ma duc sa pun la spalat, sa refac bagajul, sa incarc camera, aparatul de pozat, mai am si alta treaba... si apoi vin la voi!
Nu am emotii mari, desi cred ca e din cauza treburilor si agitatiei, insa la noapte nu sant sigura ca ma apuca toate gandurile...
Cu numele nu am decis nici la ora asta!!! Cred ca o sa fie Maya Maria desi nu prea sant incantata cum suna, mai ales la un loc!
o sa vedem!
Daconst - unde ai disparut fetita ca nu ai dat semne de viata!
fetelor mi-a zis cineva sa nu mai mananc, eventual doar iaurturi si apa, ca maine daca baga clisma in mine si am mancat in nesimtire - stau pe wc de imi iese ochii si cu dureri... deci e mai bine cu mancarea mai in limita!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 3 zile
AMR azi si maine!
mariana_1976 spune:
Galerie pentru Dana :

OanaBucur iti multumesc mult de tot pt. info despre operatia cezariana.In Suedia am intrebat si nici un rezident nu are dreptul sa faca cezariana, chiar daca doctorul ar fi la 2 pasi linga el.
Si sa stii ca sunt 100% de acord cu ce ti-au spus la cursul de mamici despre socul pe care il suporta bebeii nascuti prin operatie, mai ales cei care sunt "nascuti" inainte de 39 de saptamini.Tu ai cerclaj, parca?
Livia72 eu ziceam ca a doua oara am nascut NATURAL fiindca nu am avut absolut nici o anestezie(adica fara epidurala, spinala,etc)si nasterea s-a produs fara inducere.Faza de dilatare a durat cam 6 ore.Cind am intrat pe poarta spitalului aveam deja dilatatie 8 si intr-o jumate de ora am nascut un baietel de 3550g.
Nu m-as fi asteptat la asa o nastere usoara a doua oara, fiindca la prima m-am chinuit cu o fetita sub 3 kg aproape 23 de ore!
Nasterea a doua si urmatoarele pot fi mai usoare, dar din pacate nu intotdeauna. Atit la soacra mea cit si la una dintre cumnate, ultimii copii (al 5 lea, respectiv al 4 lea)au fost cel mai dificil de nascut vaginal, fiind e drept f. aproape de 4700g.(desi in Suedia cei mai multi multi copii se nasc in jur de 3600-4000g vaginal)
Dianarus78 ce rau imi pare ca si tu ai avut problemute cu bebe care nu a supt...(dar lasa ca acum la bebe2 experienta isi spune cuvintul,nu?)
Criss68 si eu am avut intotdeauna sanii cam marisori la inaltimea si greutatea mea.(mostenire de familie
)
Cica dimensiunile nu conteaza, ci nr. de receptori, unele au mai multi, altele mai putini, tot genetica are un rol important si aici!
Fetele cu cezariana as avea o intrebare:
Aveti cumva idee ce cantitate de lichid si ce continea branula care v-a fost pusa inainte de operatie?
Nu exagerez cind afirm ca mie mi-a pus vreo 4 litri (scria pe punga) incet incet cu Ca, Mg, Na si ceva glucoza...
Inca ceva:
V-ati cintarit dupa nastere si cam cite kg ati pierdut in caz de cezariana si cite in caz de nastere naturala?La mine la nasterile vaginale am pierdut 7 kg, iar la cea prin cezariana DOAR 4! Mie mi-au zis ca pina se retrage bine uterul dureaza, pina se regleaza cantitatea de lapte,etc.
Mariana
34+
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
LIUDA mey, daca mai esti prin zona:
In Suedia, in ziua precedenta cezarienei elective nu se recomanda sa mincam NIMIC dupa orele 16, nici sa bem dupa orele 20.Iti dai seama ce fericire???!!!
Ca sa compenseze
mi-au bagat branula aia cu 4 l de lichid (glucoza, Na. Mg, Ca...)
Dupa operatie muream de foame si cind mi-au dat suc, l-am vomitat automat!![]()

Multa bafta si o bebelusa cu note mari, fac galerie de pe acum ca maine nu stiu cind mai intru...

Mariana
34+
mama de Monica, Matei si Markus
anis spune:
Ce diferenta enorma...ce au aratat astia la Tv despre Elias si cum a fost pana duminica ...rahat..si madam Constantinescu e o cretina..mi-a dat o reteta pe care dr mea...fosta sefa la elias culmea...a zis ca a innebunit dr..
Eu mor am frisoane, rau de tot, sanii ma dor sia rd , de abia reusesc sa ma mulg de durere , cred ca am si canalele infundate..
Azi i-am dat sa pape san , ori al mine ori la bibe...e f greu..
Nu stiu cand scad de febra asta a laptelui...
sunt chiauna rau de tot de durere..si ma incearca si o depresie din cauza alaptatului de nu va inchipuiti
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."