Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

chiar asa:

HAI DANUTA!!!
HAI DANUTA!!!
HAI DANUTA!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Pe ce post tv naste columbica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Danuta daca nasti astazi e de bine rau.O tipa a facut astrograma copiilor care se nasc astazi.Si imi place mult ce zice.

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Messa b1tv.Vladareanu asta zice ca intr-o ora maxim 2 se produce expulzia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Hai Danuta!
Pupici la burtici si mamici!
Am intrat si eu pe aici sa vad ce mai faceti. Inca nu am reusit sa citesc din urma pentru ca nu am prea dat pe la calculator (pe motiv de dureri de spate), dar promit sa revin in forta in cateva zile. Azi am fost si eu la dr sa scoata firele de la operatie asa ca am scapat si de hopul asta (asta faceam eu in timpul cutremurului ). In rest noi suntem bine, bb e cuminte si papa bine. Apropo de papat...bebeii vostrii cam cat papa? Ca noi am ajungem si la 100 ml de laptic la o masa.
Si ca sa nu uit, felicitari ptr cele care ati devenit mamici in ultimul timp (imi cer scuze ca nu va trec nominal, dar nu am avut timp sa vad exact cine a mai nascut) si nastere usoara ptr cele care se pregatesc de nastere!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Nastere usoara Dana!`

Adinush, Gabriela, Laura m-au impresionat foarte mult povestile nasterilor voastre.

Azi vin de la doctor si am 38s3z, colul este scurtat si moale,inchis dar nu si "copt".Stie cineva ce ar insemna sa fie copt ca aceasta ar fi traducerea direct din finlandeza in romana.Placenta anterioara este bine la locul ei,bebelusul in pozitie craniana nu a coborit inca, dupa toate probabilitatile ajung la termen.
M-a uimit faptul ca dupa parerea acestui doctor cordonul ombilical nu se poate vedea cu mare precizie la ecograf si nu este relevant unde il are pina nu se ajunge in travaliu.Ma gindesc la povestile de groaza citite pe forum in care s-au intimplat tragedii din cazuza cordonului.

Greutatea copilului mi-au aproximat-o si pentru cele care va ingrijorati, ce sa mai ziceti de mine care am nascut primul copil la 3,6 kg iar acesta la peste 38 de saptamini are doar 2,7kg? Placenta nu este imbatrinita deloc, lichid in cantitate normala, nici vorba de retard de crestere.Fetitele iau mai putin in greutate in ultimele saptamini in comparatie cu baieteii a fost explicatia doctorului.

Sabina 38+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Va pup pe toate, bine v-am regasit!!!! Felicitari mamicilor care si-au facut treaba asa bine si-au adus pe lume niste copilasi superbi, sa va traiasca! Si nastere usoara gravidutelor care se mai bucura de burtica acum, pe ultima suta de metri.

Revenim si noi dupa 2 saptamani de pauza, timp in care am fost tare ocupati incercand sa ne obisnuim in formula de 4. Este minunat, trebuie sa va spun!!!! Printesa mea este dulce foc si cumintica pana acum. David incepe sa se obisnuiasca cu noua prezenta, treptat se apropie de ea, o mangaie si o pupa. La prima lor intalnire, Evi s-a repezit la gulerul lui, cred ca a vrut sa-l stranga in brate si David a perceput altfel gestul ei. Pana acum a iubit-o de la distanta, acum incep sa se cunoasca mai ales ca pitica de 2 zile deschide niste ochi maaaaari (pana acum era mai somnoroasa).
Nasterea a decurs bine, mi-am revenit foarte repede si foarte bine dupa operatie, apoape ca nici mie nu-mi vine sa cred cat de repede m-am recuperat. Deja dupa doua saptamani pot spune ca sunt ca noua. Ma simt foarte bine si foarte fericita. Cu alaptatul ma lupt si eu, macar ca mi-am promis ca daca nu merge, nu ma stresez si trecem la formula. Am trecut prin faza cu rani sangerande, inca doare cand o pun la san dar macar daca as putea fi sigura ca se satura. Mi se pare laptele prea apos...nu stiu ce sa zic, ma tot gandesc sa-i dau completare macar 2 mese din 6.

Poate zilele urmatoare, cand prind putin timp liber va scriu si eu povestioara noastra si va arat si niste poze cu printesa mea scumpa. Nu i-am facut prea multe pt. ca o deranjeaza blitzul si am inteles ca nu le face bine flashul ala in ochisori.

Messa- scumpa, mersi mult pt ca te-ai gandit la mine.

ALINA, cu doua comori - printesa EVI (14 zile) si DAVID (3,6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Fetelor, de pe la 34 sapt tot plang ca vreau sa scap de burta si putoarea asta mica nu vrea sa iasa nici la 40s. Cred ca o sa fac greva foamei sa vad tot mai vrea aici? Decat nimic, poate tot mai bun e lapticul!

Gabriela_s, mi-ai dat o veste nu tocmai buna, credeam ca daca am sani mari o sa am si lapte, dar se pare ca nu are nici o legatura. Adica i-am carat o viata dupa mine degeaba Pai daca stiam imi faceam de mult o mamoplastie de micsorare. Intre timp a aparut si moda sanilor mari... dar eu tot ma simt incomodata de ei (desi pt gustul sotului puteau fi si mai mari!)

criss 39+ cu Ligia

Mergi la inceput

Fetelor dar epidurala asta face minuni.........M-am convins acum cand am vazut-o ca nu are nici o durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Heeeeelp!!!!! Doamne ca nu am mai avut timp sa intru pe forum, mamici cu prunci mici voi cum reusiti???
Ajutati-ma cu un sfat.....incerc sa ii dau numai san , se pare ca am lapte dar parca nu se satura, ca numai la san vrea sa stea si cum il pun in pat cum plange .....NU STIU CE SA FAC....asa e toate ziua si noaptea...nu am avut timp sa citesc din urma poate chiar s-a discutat despre asta.....
Cum il pun la san, dupa doua trei inghitituri adoarme.....CE SA FAC, VA ROG SA MA AJUTATI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ralu + SERBAN

Mergi la inceput