Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

quote:
Originally posted by Crishtinutza
Sper sa mai primesc detalii, eu sunt in continuare stresata la maxim, astazi numai la asta m-am gandit.

Si inca o intrebare: stiti cumva cum se numesc in engleza figurinele acelea care se lipesc pe perete (cu personaje din desene, in camera la bebe)?

Off, medicii astia stiu numai sa streseze mamicile. Eu am niste grafice cu curbele normale de crestere cu maxim/minim/medie in caietul meu de gravida si la fiecare eco ei fac plot acolo.
Bebelusa mea avea la 32 de sapt 2300g+/- 25% si depaseste linia de maxim, deci e mai grasuta decat trebuia sa fie; apoi cum bebelusa ta de 2200g e mai mica cu 2 sapt? M-am uitat la masuratorile tale pe graficul meu si sunt exact pe medie, ce ti-e si cu graficele astea, atatea bordee, atatea grafice; important e ca e copilul sanatos! Nu mai fii suparata si stresata ca se transmite starea ta bebelusei! Si eu imi doream un bebe de max 3500 la termen sa o pot scoate mai usor, insa daca asta e graficul ei de crestere ce sa fac sa ma stresez ca ma face franjuri? Ea sa fie sanatoasa, ca dansa se repara!

Stikarounds parca se numesc chestiile alea de se lipesc pe perete!

35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Hello!
D-na Columbica, naste, de asta era toata lumea la spital... Am vazut aseara la emisiunea ei... Azi sau maine era programata nasterea... Nu stiu de care (naturala sau cezariana), dar cica naste cu dr. Vladareanu....

De cutremur... N-am simtit nimic... Dorm ca un butoi de la 14h... Tati al nostru e pe la serviciu si am vazut ca m-a cautat pe mess (ceea ce el nu prea face)... poate de asta...

Criss, eu vreau sa mai stau putin. Sa nu nasc inca...

Cu pisica... Si a noastra a reactionat foarte frumos vis-a-vi de nepotica... Si sper sa fie asa si cu bebitul nostru... De dat e exclus... Asta vara am trimis-o in vacanta la soacra (trebuia sa plecam la mare si n-aveam cu cine s-o lasam... s-a amanat plecarea, in fine a stat mai mult decat trebuia) si am cautat-o ca disperatii noaptea prin casa... A fost cumplit... Acum n-o mai tine, putem sa stam noi si in cap...
La prima intalnire... Nu dau drumul la copil din mana, pana nu dau de Fifi... Ma bazez pe ea ca e prostuta si nu a dat pana acum semne de gelozie sau de posesivitate, de apararea teritoriului... La asta cu teritoriu, are locul ei si si l-a cautat cu disperare (am varuit si n-a avut acces la el vreo doua zile), dar acolo copilul nu ajunge... E sus pe un covor...
Cum ii spusesem si Alinei, vazand si facand... N-am de gand s-o dau din casa inainte sa-i vad reactia... si depinde de reactie...

Loredana 37+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

fetelor, ce povesti frumoase!!!CE MI-AU DAT LACRIMILE!eu oricum sunt mai emotiva, parca eram cu voi acolo cand vi se petreceau toate!!
Hai Dana si Liuda!!Galerieee!!Nastere usoara!!!abia asteptam sa va vedem bebicii!!
Alina, mercic de pontul cu Drumetul, cred ca merg in seara asta sa vad care-i treaba.Cu pisicul tau...nasii nostri au un motan superb, il cresc de cand s-a nascut si cand au adus-o de la spital pe fetita lor a fost mare prob, ca toata lumea le spunea sa dea motanul, ca face rau la copil, ca e imprevizibil animalul, ca e gelos, ca lasa par, etc.Nasa nu s-a lasat, a pastrat pisicul si vreau sa-ti spun ca se comporta ca un paznic al fetitei, cat dormea ea el dormea sub patut, cand se trezea si daca nasa era in alta camera, mai intai vedea ca vine motanul si pe urma auzea babyfonul ca plangea aia mica...cea mica il mai trage de coada, dar el nu se supara deloc.Atata doar ca face par si fetita mai scuipa din cand in cand, e drept, ca il ia de pe covor, pat, pe manute si...

fetele, cica naste Monica..
Ma uitam pe pozele cu bebici si ma gandeam...cum ii imbracam in casa, cand ii aducem de la spital, adica si body cu maneca lunga si salopeta?sau body cu maneca lunga si pantalonasi?mamicile de bb2, cum i-ati tinut imbracati?dar noaptea?

Eli si o burtica de 37s+ 6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am intrat sa las o tura de pupici la toata lumea...am inceput activitatea..si am o gramada de citit, vreau sa imi reactualizez niste cunostinte...

ha! in timp ce scriam am primit mess de la sot sa dau drumul la TV ca naste monika columbeanu ..deocamdata sunt imagini de la inceputul sarcinii...

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Eli si eu am aceeasi nedumerire, cu imbracatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Pe b1tv transmitere live cu nasterea lu columbica.I-au facut epidurala.

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Bai, dar e corect asa?
Astia intra cu televiziunea in sala de nasteri si noi n-avem voie cu tati?
Ce ti-e si cu celebritatea asta si cu medicii... Poate daca nasteam si noi cu Vladareanu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nadiutapm, sa-ti trimit eu din mures colaci din aia de hartie pt wc?
si pompita ti-as da-o, dar e folosita de cateva ori. eu nu mai flosesc acum deloc pompita, doar aspiratorul nazal.

mariana, "La al treilea bebe dupa ce ca ma durea de ma rupea incizia,am mai facut si febra laptelui, canalele infundate, muls la pompa electrica care nu era eficienta, bebe nu stia sa suga(fiind nascut prin operatie inaine de termen),ma luptam sa-l pun la sin si nimic.Macar din biberon bea cit de cit..." - ce spui tu aici este povestea mea! la ambii copii pe care i-am nascut.

anis, ai nevoie de o pompa electrica buna care sa scoata fara durere laptele si sa-ti desfunde canalele. e important sa-ti pastrezi laptele si sa nu faci mastita in timp ce ti se vindeca ranile, altfel degeaba mai accepta sanul dup-aia. ianis al meu si la 2-3 saptamani dupa ce l-am invatat cu biberonul inca mai cauta sanul dar eu nu mai aveam lapte (si avea deja aproape 3 luni), ai sanse mari sa revina cu succes la san!

oana_bucur - si tu vrei colaci wc? eu am folosit batista bebelusului din ziua cand marc a implinit 2 saptamani si se inneca cu tot felul de secretii, de la pneumonie. si am folosit-o timp de o saptamana in spital, cu acordul pediatrei.

bey fetelor naste columbica! si da interviuri de masa de nastere!

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Alinatxa nu consider nici macar o secunda ca am abandonat-o pe Lady, stiu cata grija are de ea soacra-mea si cum se simte acum acolo rasfatata si iubita de ea si de socru, in plus cunostea casa si curtea fiindca de cate ori mergeam acolo in week-end-uri o luam si pe ea, doar nu o lasam singura in casa de vineri dupa-amiaza pana duminica seara, si am vazut si cat a suferit cand o tineam numai la usa dormitorului, din momentul in care am adus copilul acasa;
asa ca eu cred ca nu ii face rau cateva luni sa stea acolo. O sa incerc chiar mai devreme sa o aduc acasa, poate o sa fie mai bine;

loremunteanu nici eu nu am dat-o inainte decat dupa 5 zile de chin pentru ea zic eu, fiindca am vazut-o ca suferea efectiv ca nu mai sta numai cu mine, ea dormea in pat cu mine pe pieptul meu in fiecare seara...

messa apropo..mi-a placut site-ul tau cu animalutze mult, e super;

astept sa imi povestiti cum vor reactiona la voi animalutzele

va pup Mary

poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mergi la inceput

Dau de veste cand vin acasa cu copilul despre ce si cine a facut urat... mata sau copilul....
Acum sunt nervoasa... Unu-i muma, altu-i ciuma... sau cum o fi vorba aia... Cu Columbenii astia...

Mergi la inceput