Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Ionela, sanatate lui Dodo. De obicei febra mare, fara alte manifestari evidente, apare la rosu in gat. Dar nu-i da si Nurofen si novocalmin in acelasi timp, poate face hipotermie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

La multi ani, Livia si Maya!
Lorelai sa va traisca fetitele, sa creasca mari, sa fie sanatoase si fericite si sa aveti parte de multe bucurii impreuna!!

Nu-mi vine sa cred ca ne apropiem cu pasi mari de a doua aniversare a puiutilor nostri!! Cind o fi trecut timpul?? Daria, mi-am amintit ca tu intrebai, la un moment dat, cum le vom sarbatori ziua de nastere? Eu nu cred ca o sa facem ceva cu copilasi anul asta, la un loc de joaca sau asa ceva, pentru ca mi se pare ca e prea mica, nu prea se joaca impreuna cu alti copii. In plus, noi nu prea avem prieteni cu copii de virsta Andradei, sunt mai marisori sau...nu sunt deloc Asa ca probabil doar anul viitor vom serba in grup de piticoti!

Nici nu stiu ce si cum vom organiza. Sincera sa fiu, am ajuns la vorba ta de anul trecut, daca iti amintesti, cind ziceai ca cel mai frumos a fost doar noi 3, intr-o atmosfera speciala (eram in Grecia), simplu si fara prea mult tam-tam! De ce spun asta? Pentru ca atunci cind am vrut sa-i organizez o petrecere, dupa ce ne-am intors acasa, cam la 2 saptamini dupa ziua ei, am avut neplacuta experienta ca, in afara de ai mei, n-a venit nimeni ...Socrii si bunciii din partea sotului, plus o matusa de a mea pe care o invitasem s-au facut ca ploua ( e drept ca stau la 500 km distanta, dar o data isi serbeaza prima nepoata/stranepoata 1 anisor, nu?) Nasii Andradei si inca o pereche de prieteni au venit doar a doua zi, asa ca...am fost tare dezamagita. In fine, vom vedea, mai e timp sa ne mai gindim/razgindim ce si cum facem.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Danuta, m-a induiosat si m-a emotionat in aceeasi masura cum ai povestit despre relatia lui MIhai cu bebe, cum ii da sa pape si cum il pupa de noapte buna! Super! Vor fi niste fratiori care se iubesc mult si se joaca impreuna, asa cum am vazut ca sunt cie mai multi copilasi de aici de pe forum .

Ana, mi-a placut cum ai povestitit de Eva, cum voia sa se lege la cap ca fratele ei, sa nu ramina mai prejos. Sunt tare draguti amindoi!

Rrox, felicitari si pupici Ioanei care spune mami. Andrada nu spune inca decit mama si tata, nu vrea sau nu poate sa spuna altfel, dar nu-mi fac probleme din punctul asta de vedere. Eu ma topesc toata cind vine la mine in brate si ma ia de dupa git, se lipeste de mine si ma pupa!!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Livia si Maya !

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Livia! La multi ani Maya!
Lorelai Sa-ti traiasca fetele! mai zi-ne de ele!
Wow, deja 2 anisori!

Ioana astazi s-a trezit cu febra Era rumena toata in obrajori si mi-a zis mama ca nu a vrut sa manance si a baut foarte putin... o doare in gat. Am un stress cu streptococi fiindca au fost cazuri la Mariuca la scoala, dar se pare ca e totusi o raceala. Sa vedem. Tati fiind plecat e cam greu sa mergem la exudat...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Rrox,am citit recent un raport epidemiologic-bantuie virusurile paragripale favorizate si de temperaturile crescute.Manifestarile sint asemanatoare gripei cu dureri de cap,stare proasta,congestie faringiana.La noi la scolile primare lipsesc mai mult de jumatate din copii.Este posibil ca asta sa fie si la Ioana.Oricum daca te gandesti la o faringita strptococica e bine sa faci exudatul.Eu i-am recoltat acasa-am cerut un recipient din acela special si am pacalit-o sa deschda gurita sa ne uitam cu lanterna-secretul e sa o faci cit mai repede si daca se poate cit mai profund,de pe pilierii amigdalelor.Multa sanatate-asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Daria-multumesc,mi se pare corect ce spune dr vostru,asa scrie si in carti-cazurile asimptomatice nu se trateaza insa la noi e problema somnului si incerc sa elimin pe cit posibil orice cauza ce ar putea-o deranja.Am sa-ti spun si ce ne zice noua simbata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Saluti
Vrem sa intram mai des sa nu ne uitati.
Noi suntem bine, dar ne alintam la maxim, "mami.mami" si ii zic: hai sa ne iubim si ma stringe cit poate de tare. cind vreau sa il las ma mai stringe odata si tot asa pina se agata ca o liana de gitul meu si nu mai pot scapa de el! se joaca cu mine si din momentul cind vin acasa imi sare in brate strigind : mama..... si nu ma lasa nici o clipa sa respir, si la baie daca ma duc incepe sa plinga ca vrea sa stea cu mine.

la gradinita merge bine, se joaca cu plastilina, cea mai buna cica e play doh costa 15 lei e ca o galeata ,mi-a cumparat educatoarea si cica ii place foarte mult sa modeleze. adevarul e ca odata a incercat sa guste. cind vine acasa are unghiile murdare!!! ii invata o poezie cu ceasul si ledeseneaza pa mina. acasa isi deseneaza si el ceas la mina!!!Stie bine sa bage ciupercute in gaurele, asta lagradi bineinteles ca acasa e haiduc, vrea afara.
Are 15 kg si dr a zis ca e la limita obezitatii!!!
mie nu mi se pare dar asa e cioara are impresia ca puiul ei e cel mai perfect.
hai atunci
pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Sanatate puilor bolnaviori- Dodo, Ioana! Aveti grija cu gripa asta - cu virusii mutanti, sper ca totul e sub control!

La multi ani!Livia si Maya! oauu -2 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Cenia- nu pot sa nu ma minunez cand povestesti de ce face David la gradi- oau-poezii...al meu nu face propozitii. E clar ca viata sociala te 'lumineaza'. Dar vreau sa punctez ca am impresia ca e o gradi unde educatoarele se preocupa de fiecare...

Danuta -si pe mine m-a miscat relatia lui Mihai cu bb din burtica! Bravo!

Mergi la inceput