Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mai citesc si eu din urma, ca acum sunt in asteptarea sotului sa mergem sa ne recuperam puiutul de la bunici, ca azi au fost ei de serviciu cu ridicatul de la cresa.

Felicitari carliontatei Ioana - Rrox pentru apelativul "mami". Si mie imi spune Mihai la fel, cam de dupa Craciun, acum ii spune si lui taica-su "tati", dar daca ii cerem sa zica tata, tot "caca" zice.

Astept si eu poze cu Alexut - Mamacita bretonel.

Felicitari Raresionut pentru decizie. Iti tin pumnii sa va iasa targetul.

Ionela, Mihai a baut lapte noaptea pana la 1 an. Noi la prima trezire, ii dadeam ceai, atipea vreo 10 minute si se trezea iarasi - asta era semnul ca-i foame, asa ca-i dadeam lapte. De pe la 9-10 luni insa, am reusit ca la prima trezire sa-i dam ceai, mai dormea vreo 2 ore, apoi lapte, si iar somn. Incet, incet, a renuntat la trezirea de ceai de la ora 2, asa ca il incercam cu ceai la trezirea de la 4, si prin acelasi mecanism, am reusit sa scapam de treziri pentru lapte cam in 2 luni. Poate cu Dodo sa fie ceva mai greu, ca e mai mare si stie sa ceara, dar sper sa inteleaga explicatiile voastre si sa scapati repede.

Acum sa ma laud si eu cu ceva: am descoperit ca Mihai stie unde e bebe (cred ca e interpretarea reclamei de apa Izvorul minunilor parca). Doar ca uneori mai arata si spre burta lui taica-su. A vrut sa bage mancare in burtica mea, sa pape si bebe, a incercat sa-i dea si o carticica. Iar aseara, mi-a dat pusi de noapte buna, si i-a dat si lui bebe, si i-a facut "tai-tai" cu manuta. Nu va pot spune in cuvinte ce era pe fata lui, aveam impresia ca el chiar il vede pe bebe. Am avut sentimentul ca el vede ce-i spunem noi ca e, parca nu vede realitatea, ca-i doar o burta umflata .

Dana 28+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mai, eu m-am emotionat asa tare fiindca nu a invatat-o nimeni ca eu sunt mami, tot mama auzea. Cred ca a auzit-o pe mariuca si asa i-a venit ideea, oricum mi-a facut o surpriza si, culmea, si-a dat perfect seama ca o sa-mi faca o bucurie Multumim pentru urari!

Danuta ce dragut e Mihai! Deja are grija de fratiorul lui! M-a induiosat

Nino bafta cu cresa!

Ionela nu-i mai da si nurofen si nevralgin, o sa-i scada prea mult temperatura. si multa sanatate!

Pisi ce facusi cu filmele alea?

Fug c-a produs Ioana o bomba chimica...
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

niccelmic
am inceput helmiflores in urma analizelor. I-au iesit eozinofilele 15% desi copro in repetate randuri a iesit negativ.Dr zicea sa ia zentel,eu am refuzat pe motiv ca as incerca prima oara cu naturiste.
N-a specificat care dintre siropurile naturiste e mai eficace(neavand cunosiinte in domeniu).Helmifloresu' l-am ales la recomandarea alinei,stiind ca lucreaza in domeniu.
Dr mi-a recomandat usturoi(atat cat suporta stamacul,suspect fiind de arsuri gastrice)-eu inca nu i-am dat si seminte de dovleac. De ulei din doovleac am spus eu,ca surplus.La proxima vizita intentionez sa-l intreb despre cantitatile indicate/zi
ionela, eu stiu asa: pt temperatura pana in 38,5-39 dai nurofen 3x 5 ml sau paracetamol X 4 sup /zi. Abia daca febra e mai mare,dai algoocalmin(indicat picaturi fiind mai controlabile 1 pic/kg).daca febra e excesiv de mare (evident ca fugi la dr) se asociaza novocalmin cu paracetamol si impachetari,aer umidificat si haine putine,lichide multe
sanatate!

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Daria,multumesc pt precizari,situatia la noi e similara.Eu am un fix ma tot gindesc cum se tot multiplica parazitii aia si produc sindrom de malabsorbtie,tot ce maninca nu se absoarbe cum trebuie,in plus poate de asta avem si asa mari probleme cu somnul....parca nu as lungi-o cu Helmiflores-ul mai ales ca i-a iesit si Hb scazuta.Poate ma voi lamuri simbata cu pediatrul.Mi-a fost si mie teama de hepatotoxicitatea Zentelului mai ales la virsta asa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

niccelmic
uite,dr nostru spunea mai demult ca ar fi posibil sa aibe paraziti.Evident,nici macar odata n-au reiesit la analize copro.Dar ca atata timp cat copilul evolueaza absolut perfect, toate-s in grafic e vesel si mananca bine,se odihneste bine si toate merg struna,n-are rost deparazitarea intrucat recontactarea SE VA PRODUCE INEVITABIL.

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Tocmai ce ziceam ca nu mai am timp sa citesc din urma, dar am crezut ca nu vad bine, sa cad de pe scaun...

Oanamaria - FELICITARI!!! sa-ti traisca ambele minunatii, sa fie sanatosi!!
Asta da surpriza, si inca una extraordinara... Tu arati nemaipomenit (ai luat vreun kg in sarcina? ) iar baietii sunt tare frumosi - eu cel putin la pozele cu bebelusi ma topesc toata...
Banuiesc ca n-ai scris inca povestea nasterii, abia asteptam!
multa sanatate si refacere usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La Multi Ani Livia si Maya! Sa cresteti mari, sa va dea D-zeu sanatate si mult noroc .
Lorelai sa-ti traiasca fetele, sa te bucuri de ele!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Am promis ca revin, dar, ca de obicei, am stat tare rau cu timpul. Plus ca am avut niste peripetii destul de urate saptamana asta.

In primul rand va multumesc pentru complimente . Inutil sa spun, ca mi-a crescut inima cand mi-ati laudat copiii . Sunteti niste dragute! Ma intrebati daca dorm impreuna: tare mult si-ar dori amandoi (abia ii despart noaptea pe la 11-11:30 ) dar cred ca am avansa si mai mult cu ora de culcare, plus ca amandoi dorm agitat si s-ar tot trezi.

Rp, ma intrebai de plastilina. Eu m-am tot ferit sa cumpar, dar i-a adus Mosu' de la scoala lui Victor o trusa cu plastilina si au fost amandoi interesati. Cred ca Eva mai mult pentru ca l-a vazut pe el lucrand si cum il imita in toate...Parerea mea ca sunt cam mici (adica Eva si Marutza) pentru plastilina (Eva a vrut sa si guste la un moment dat, era o culoare tare apetisanta) si iti cam dai de lucru singura (se murdareste pe maini, inca nu stie sa modeleze, face mizerie multa, si trebuie supravegheata foarte atent sa nu bage in gura-Eva nu are obiceiul asta, dar plastilina a tentat-o). Cred ca dupa 3 ani ar fi indicata.

Oml, v-am admirat in poze. Ai niste copii tare frumosi si scumpi ,iar dragostea (si interesul) lui Rares fata de cel mic m-au induiosat. Mi-a placut tare mult fericirea care se vedea pe fata voastra, a tuturor.
Cum te descurci cu copiii? Te ajuta cineva?

Rrox, felicitari pentru "mami". Cred ca te-a induiosat... Eva imi spune de obicei "mama", iar de vreo cateva zile, uneori: "mama mea". Dar o zice cu o intonatie, de-mi vine s-o mananc...

Mamacita, chiar m-a amuzat micul politician. Asteptam poze cu noul look.

Raresionut, l-am admirat pe micul dansator pe masa. O dulceata de copil! Multumim pentru retetele naturiste pentru parazitii astia (care deja ma dispera). Spune-mi si mie, te rog, crezi ca as putea sa-i dau Helmifluores lui Victor tinand cont ca el a avut prin septembrie colita aia ulcero-hemoragica? Acum e OK, dar dr. mi-a zis vreo 6 luni cel putin sa-i tin un regim de viata sanatos (adica nu prajeli, rantasuri, condimente, bauturi acidulate, dulciuri excesive). Cred ca tot mai are giardia (mai ales ca nu prea are pofta de mancare). Helmifluores-ul e bun si pentru limbrici? Lui i-au iesit inainte de episodul ala cu colita ascarizi la coproparazitologic, dar desi i-am dat decaris de 2 ori (la interval de 10 zile) nu a eliminat nimic. Si nici nu-mi vine sa-i dau Zentel, mai ales cand te poti reinfecta atat de repede. Eozinofilele lui sunt in grafic (cand era mic le avea mai mari si de aici am banuit ca are giardia) dar nu prea are pofta de mancare.

Sa va mai povestesc despre noi: am fost in week-end cu Victor la patinoar, sambata si-a pus prima data patine in picioare si s-a descurcat perfect. A intrat cu o prietena de-a mea si baiatul ei (eu nu patinez), dar cum a intrat a capatat viteza si nu a avut nevoie de nici un ajutor. I-a placut tare mult. Binentes ca duminica am fost iarasi (ca nu m-am inteles cu el-eu n-as fi vrut pentru ca era extrem de aglomerat). A plecat cu Adi, eu eram acasa cu Eva, dar pana la urma m-am dus si eu (e la noi in cartier-Drumul Taberei). Cand am ajuns l-am vazut pe Adi cu un servetel plin de sange in mana, Victor patina de zor (bandajat la mana)- se intalnise cu o colega de clasa si se tot intreceau. Cazuse si cineva l-a calcat pe mana. El mi-a zis ca a trecut cu patina peste mana lui, dar cred ca doar l-a atins si a sarit. L-a taiat in vreo 3 locuri, dar din fericire nimic grav (nu s-a umflat, misca degetele normal). Luni am fost cu Eva la vaccin ROR. Sper sa nu faca reactie. Iar luni noaptea l-a apucat pe Victor o durere de masea... (in urma cu vreo 2 saptamani mancase ceva tare si s-a rupt un perete din masea si i-a cazut si plomba, iar eu am amanat drumul la dentist ca era inainte de Revelion, apoi pentru ca a inceput evaluarile la scoala...) asa ca marti am ajuns la stomatolog, facuse deja infectie, i-a umblat pe canale cu acusoarele, cu freza, i-a cauterizat un pic gingia... Ce sa va spun, a stat vreo 2 ore pe scaun (noroc ca stomatologul are o rabdare monumentala), l-a durut groaznic. Ieri s-a umflat putin, a tot stat cu comprese reci (nu va spun ce comentarii...) i-am dat antiinflamator si sper sa nu fie cazul de antibiotic. Sper sa salvam maseluta (adica jumatatea care-a mai ramas din ea) si sa nu fie nevoie marti sa-i faca extractie.
Hai ca m-am vaitat destul!
Ma amuza Eva cand il vedea pe Victor legat la cap, cu comprese reci (bineteles cu tot felul de esarfe care sa-l faca sa semene cu Ninja )vroia si ea sa fie legata la fel. Aratau teribil amandoi. Plus ca atunci cand imi arata Victor maseaua, venea si ea repede cu gura cascata (" si Me-mea" adica "si Eva").
Aseara a reusit performanta sa iasa urland din baie pentru ca ar fi vrut sa mai stea (de cand face baie cu ursuletul Quelle nici pas nu mai zice). Cred ca nici o jucarie nu si-a justificat mai bine banii decat asta ...

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

La multi ani, Livia si Maya!
Sa cresteti mari, sanatoase, norocoase si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani Livia si Maya! Multa sanatate si noroc in viata.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput