Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 4
Diana30 spune:
Kid,nici n-ai venit bine si iti vine de mers pa?Asta-i in loc de bine te-ai reiantors si ma bucur ca v-a priit.Eram sigura ca Alex se va comporta ok,ei n-au nici o treaba,noi(parintii) maximizam problemele.
Chiar asa Alina,felicitari pentru nume.
Alina de Vlad,imi pare rau pentru voi ca nu puteti sa va odihniti noaptea.Stiu ce inseamna,desi Mihnea sugea putin si adormea la loc.Da cum de doarme el numai in brate?Nici cu voi in pat nu-i bine?Mihnea,de cand s-a intarcat,doarme mai omeneste si chiar daca maraie si se foieste,readoarme singur.Va doresc sa va bucurati cat mai curand de o noapte dormita cap-coada.
Olgutza,nu conteaza cine-s personajele,povestea-i minunata.
Sanatate Catalinei!Ia sa se faca bine ca in curand i se naste cumnatelul.
Bianaca,bafta multa.O sa vezi ca toate se vor rezolva.
Irina,mai rezisti?
miflore spune:
Wow, hot news!
Natydeea, eu sper ca deja ai nascut! Daca nu, bafta, bafta, bafta!!!
Olguta cea neastamparata din La Medeleni, si eu l-am recunoscut pe el! Cu ceva indoieli, desigur. Mai baga sa ne tii in priza!
Norina, toate se vor aranja in timp; e-adevarat insa, cu ceva stres si nervi; in principiu o sa-l paraseasca tipa cat de curand dar oricum e vorba de ideea in sine. Hmmm, eu l-as strange de gat.
Bianca, bafta multa cu jobul, sa-i dai gata!
Anya, si mie imi place numele ales.
Codru, sunt ok si greutatea, si inaltimea, n-ai de ce sa-ti faci griji!
Ana mea n-a halit pana acum cioco si nici nu vreau inca sa-i dau.
Sanatate multa bolnaviorilor si bolnavioarelor!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
Ei, fetelor, ma bucur ca va place numele ales de noi.
Miflore, tu tot pe seara apari?
Ai chef de dans?
Alina Radu Teodor si Anya Ioana
teolinda spune:
Fetelor Natydeea a nascut in seara aceasta in jurul orei 19:00 un baietel de 2.920gr ( sau ceva in jurul acestei cifre). Sunt bine, sanatosi si ii asteptam cu drag sa se hotarasca cum il va chema si evident...acasa.
REFACERE USOARA si MULT LAPTIC pt bebic. SA FITI SANATOSI CU TOTII , FERICITI SI IMPLINITI!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
olguta12 spune:
Natydeea naste????????????
IAR dorm in post!!!
BAFTAAAAAAAAAAA si NASTERE USOARA!!!! Un bebe sanatos, frumos si cuminte( cuminte....mai vedem noi)
Eu fac galerie aici cu Galushca. Sa auzim numai vesti bune. Doamne Ajuta!!! Ca incep sa am eu emotii
Cu toate ca azi am stat acasa- bulava, dar ma refac- am shmotruit toata ziulica(dar tot am mai tras cate-o fuga pe DC). Afara ninge ca in basme, si de dimineatza de cand s-a trezit, Galushca sta cu nasucul lipit de geam si trage niste chiote de zici ca-i la nunta. Cred ca de-abia asteapta sa isi bage nasucul in zapada.
Am vorbit si cu Bombonelu la telefon, si avem planuri mari sa o scoatem cu sania. Am belit-o. Cred ca 4 ceasuri n-o mai bagam in casa. O infofolim, si hai la saniush. Am sa ma inarmez si cu 2 aparate foto, ca sa am probe
Va pup pe toate incolonate- si mai revin(nu scapati voi asa usor).
Mai grav e ca DC a pus povestea lui Metaforel pe prima pagina... Pazea...daca afla titularul..face atac de cord....
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Diana30 spune:
Natydea,sa-ti traiasca feciorul!Sa fie sanatos si norocos!Tie iti doresc recuperare rapida si laptic sa-i ajunga.
Bun venit pe lume,bb2 de Natydea(asteptam curioase numele).
Diana30 spune:
Olgutza,ce fain ca ninge si ca mergeti cu sania.Parc-o vad pe pishcoata cu bujori in obrajori si cu gura pana la urechi,tzuca-o-as io de fata frumoasa!Dixtractiela maxim.
P.s.nu te stresa ca timpul le rezolva pe toate.Si daca afla inseamna ca asa a trebuit sa se intample.Am incercat sa pun o vorba buna pe langa bleumarina sa te ierte.
marinela79 spune:
Natydea,sa fiti sanatosi si sa te recuperezi repede,lapte sa fie cat pt doi,si fericire cu caru'
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
sarmisa spune:
Natydeea sa-ti traiasca baiatul , sa fie sanatos, tu sa te refaci repede si sa ne auzim cu vesti bune cat de curand!
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)