Piticlonti de iulie-august 2004 (210)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, fetele! Multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi. O sa incerc produse din soia, sa vedem daca ii plac. Oricum, vreau sa repet testul in curand.
Ioana, asa incerc sa fac, iti dai seama, dar ieri de ex. prietena ei bea lapte in in fata ei si i-a cerut. Ce era sa-i zic? Sau Razvi, care este foarte diplomat, ii manca ciocolatelele Kinder din frigider, daca tot nu mai are voie copilul...si a uitat ca era si ea prin zona.
Olivia, m-am gandit si eu ca dupa vreo luna sa incerc sa ii dau branzica, dar mi-e cam frica. Acum caut, dar nu gasesc, site-uri cu diete pt. pb. asta pentru ca vrea sa aflu cata lactoza este in branza maturata, in iaurt, etc. Si mie mi se pare drastic.
Doctorita, incercad sa ma sperie, de parca nu sunt eu destul de panicoasa, mi-a zis ca poate da si in celiachie din cauza acestei intolerante. Hmmm, nu stiu ce legatura sa fie intre astea doua, n-am mai auzit!
Cristalina, si eu zic sa mai ceri o parere. Eu nu mai am incredere oarba in doctori de mult. Am patit destule si am ajuns la concluzia ca sunt foarte putini cei care au vocatie si stiu bine, bine ce fac.
Un ultim exemplu. M-a trimis dr. Marcu la nu stiu care profesor cu Ianca. Cu rezultatul de la testul pentru intoleranta in mana, pe care scrie clar "patologic", domnul profesor mi-o consulta o ora si ajunge la concluzia ca nu e intoleranta, ci diaree nespecifica a copilului mic. Mi-a spus sa-i dau lapte normal, ca si pana acum si doar la episoadele diareice s-o trec pe Nan fara lactoza. Dupa doua saptamani ma duc la Marcu cu aceleasi analize in mana si-mi spune ca e intoleranta cronica severa, imi da regim, medicamente, ma avertizeaza sa nu ma joc cu asta, etc. Dupa dl. profesor, copilul putea primi si parizer si margarina si prajiturele din comert, adica de toate, fara restrictii. Ce sa mai zic?

Poze pun deseara, sa-mi aduca tati cedeul de la lucru! Pupici!!!

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou! De citit, am citit tot, tot, dar cred ca m-a pocnit si pe mine astenia de primavara ca nu ma pot concentra sa raspund ca sigur uit ce-am vrut sa scriu.
Oricum, faza zilei cu LEII MOI e bestiala, Maia e buna de trimis la facut emisiuni ca-i pacat de asa un talent!
Matei m-a dat pe spate azi, am ras cu lacrimi, el plangea, eu radeam si mai tare. Eu bateam carnea sa fac snitele si el urla cat il tinea gura ca "doale mama calnea, nu bate mama, faci buba la calnitza" si suspina pe langa mine sa nu mai bat biata carne ca o doare. I-am tot explicat ca nu o doare "ca doar vezi ca nu plange" , el cu ochioii aia plini de lacrimi incepea sa ma aprobe si cum bateam iar, iar incepea bocitul.
Ma duc sa mai beau o cafea (fara tigara, a 14-a zi fara tigara DELOC)si mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

hello si de la noi.
lia pui acum e bine, dar a vomitat ieri dupa somnul de pranz si azi noapte, de la mucisori. de la atata "post" e tare slabita si nu se coordoneaza prea bine, asa ca sunt cu ochii pe ea. toata mancarea ei pe ziua de azi sunt vreo 3 lingurite de piure de cartofi cu un pic de carnita de vita.
am facut un album nou cu poze din ianuarie, ca ramasesem restanta cu cateva pozici de la zapada. si pentru ca povesteam ieri de imbracat singura, ia uitati ce se intampla daca o las ca pe ea: http://family.webshots.com/photo/2325336930034520309PHoCtZ - asta fiind tinuta de mers afara

ma duc sa o culc, revin.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Haha, Marcela, s-a asortat Liuta, nu gluma !! Acum daca e frumos afara si e soare, ce rost mai au ghetele cind poti purta derect pantofi cu toc ???
Roberta, cuuuul faza cu snitelele, imi si imaginez Mateiul cu lacrimi pe obraji rugindu-te sa nu le mai bati !!! Pupi si tie, sa treaca starea de ... astenie !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Marcela, dar chiar s-a asortat frumos fata, ce mai vrei?! Iar poza cu "maraici" e superba, chiar daca modelul e bolnavior!

Am ramas datoare cu programul lui Matei. So...ziua de ieri:
Ora 9- "cafeaua" bauta de toti trei, adica pentru el 150 ml lapte cu Nessquick, ora 10- omleta care a inclus 2 oua, un crenwursti si cam 50 grame cascaval, ora 12- un bol de supa cu carnitza si taitzei de casa, dar fara paine, 13-15- nani, 15.15- supa again, la cerere, dar cu mai multa carne si cu paine, o banana mare, ora 17- doua "fengi" (sandwich) cu Almette, ora 18.30- cu tati- pipote cu cartofi prajiti si salata verde, ora 21- cartofi copti cu unt (ca mananca mami si o masa in plus nu strica niciodata).
Acum sa nu credeti ca mananca asa in fiecare zi, el are perioade in care mananca 2 mese pe zi, apoi recupereaza.
Edit- intre mese a baut sucul de la 3 mandarine mici si o portocala, si a mancat un mar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
Caro gradi asta catolica e langa biserica de la podul tunari?

Nu, e la granita () dintre Bucuresti - sector 4 (zona cartierului Berceni) si (orasul) Popesti Leordeni - Ilfov.... Ca punct de reper (asta daca am inteles eu bine pe unde sta Rain si daca stii si tu zona) e cam la 5 min. de mers cu masina de ea ...
Gradinita apartine de Manastirea Sf. Agnes ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

fetili, nu ma puneti absenta, si saptamana asta tot acasa sint, dar mi-am facut curaj si am dormit dupa amiaza, iar cand nu doarme moatza ...sa nu indraznesc sa stau la calculator pentru ca e calare pe birou, vrea ea sa butoneze!
de luni sper s-o duc la gradi, cred ca ii e tare dor de gradinita, de 3 zile ne jucam de-a gradinita, eu sint miss monica, ea este "un copil" si sa vedeti distractie ...
bubitzele aproape au trecut, i-a ramas un semn pe nas, acolo a fost o bubitza mai mare, cred ca dupa ce mai creste va dispare semnul, sper!
sa va zic minune cu somnul: sambata trecuta am vorbit cu o prietena care e psiholog despre problema somnul, trezirile noaptea, plansete si m-a intrebat daca in toamna s-a intimplat ceva ...si mi-am adus aminte ca in octombrie (de cand se trezeste ea) ne-au spart casa, ea a auzit toate discutiile noastre, a fost de fatza cand a venit politia ...asa ca asta pare a fi problema, si la sugestia prietenei mele i-am mutat patul ei in camera la noi si de o saptamana moatza doarme toata noaptea si nici nu mai vrea in patul nostru, s-a linistit stiindu-ne aproape de ea, insa i-am explicat ca doarme la noi doar cateva zile pana ii vine patutul nou si a inteles, chiar am facut ordine in camera la ea si in fiecare zi ma intreaba cand vine patul de printesa !
in weekend i-am comandat dormitor la mobexpert, iar sapt viitoare il luam, este al patrulea de jos, este cel care se numeste betty:
http://www.mobexpert.ro/gallery/index1_0_0.php
abia astept sa vina !

Am vazut azi poze frumoase: Gabi, sinteti niste frumosi, iar Stefan in mod sigur va recupera, nu cred ca trebuie sa va faceti probleme!
Am vazut-o si pe Maria cu inventia, iar perlele ei sint beton !
Lia e o domnisoara frumoasa asa ca nu ma mira cu ce vrea sa se incalte !

Monicule, mai streseaza-l pe Anca sa-ti spuna clar despre medicament daca trebuie ori ba si care sint riscurile! tinem pumnii sa fie totul bine cu samburica ...m-ai dat gata cu greutatea si inaltimea Mariei, moatza pe langa ea e mic copil , are 12 kile si 86 cm!

Olivia, si daca primiti avansarea nu mai veniti in tara?

Alice, io deschid pravalia ca boierii ...la 9! aseara stiu ca n-a fost curent, ca atat mi-au sunat telefoanele, cand e pana de curent intra alarma in "panica" si ma anunta

cand va aud ca fac piticii la olita ...ma gandesc ca pana intra moazta la scoala poate scapam si noi de pampers ...intr-o perioada era incantata de chilotei, acum nici nu mai vrea sa auda, vrea chilotei ...da de la Libero!

Caro, in toamna intra Felicia la scoala sau anul viitor?

sanatate multa la puiutii bolnaviori: Tudor & Mara, Lia ...pupam sa treaca racelile!

perla de la moazta: ii zic "Andreea, iti papa mami ochisorii" ..."nu e voie sa ii papi, se strica"

Robi, si eu as fi ras la faza cu snitelele ...haios foc Mateiu'

io ma pregatesc si pentru duminica, nu mai fac nimic acasa, anul trecut am zapacit-o pe Roxi cu retete, anul asta iesim in oras cu multi prieteni, maine ma duc la shopping ...ca trebe sa fiu frumoasa de ziua mea, de la anu' schimb prefixu', macar acum cat mai sint tanara sa arat ce pot

am scris in zig zag, da intelegeti voi, pup!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

nici al meu nu ma lasa sa bat carnea de snitele, dar nu de grija carnii ci de grija degetelor mele, ca la mine in bucatarie ciocanul de batut carne sta intr-un sertar de unde el poate sa il ia, ei bine, ce credeti, l-a luat o data sa bata nu stiu ce, eu nu l-am vazut si m-am trezit cu el urland ca si-a dat peste degetele...of of..

si cu leii moi, moi e super ... desi mie imi este nu stiu cum sa ii explic de bani, mi-e sa nu faca obsesie la bani, are o cutiuta numai a lui unde strange monede si se joaca cu ele, mai vine pe la mine si imi spune ca vrea si el sa aiba banii lui, spune "mami da-mi si mie un ban sa pun in buzinar" si ii dau o moneda si apoi "si din aia" si ii mai dau si o hartie de 1 leu, si apoi mai spune "mai vreau" si eu ii spun "ajunge" si pe moment ma crede, adica el crede ca 1 leu sau 50 e tot una, poti cumpara orice cu ei...tare mi-e teama de momentul in care va intelege si aspectul numeric al problemei...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ete aparu doamna varicela in persoana. e ff misto betty de la mobexpert, sa il stapaniti sanatosi! si imi pare bine ca ii trecu spaima Motzulinei.

quote:
Originally posted by rain
de la anu' schimb prefixu', macar acum cat mai sint tanara sa arat ce pot

moama da'n ce hal o sa ti-o iei pentru asta...mi-e mila de tine
Caro, inteles-am. saru mana de esplicatii.
Robi ce sadica mama, maltratezi snitelele.... milos copil ai!
Andries, n-ai pen' ce!!! stau cu inima stransa pana ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Io ma grabesc sa plec acasa, sa imi "eliberez" barbatu, sa poata merge la verificat cu masina, se pare ca are o problema ceva la motor, s-a umplut peste tot de ulei si trebuie spalat, sa se poata depista de unde curge !! Ca zilele trecute nu avuseram timp si fara de masina personala e tare greu !!!
Rain, !!! Ma bucur tare ca sinteti bine !! Heheee, chiar ca program de boierie - 9 am deschiderea !! Las ca-i bine ! Si pupici Moatzei, ca vad ca s-a remediat si treaba cu dormitul !! Si eu tin calculatorul inchis, ca daca nu o fac, Andrei e calare pe el si vrea mereu cite ceva, ba desene, ba muzica ... numai Florin e larg de inima si il lasa sa se uite !!
Gata, plec acasa !! O dupaamiaza linistita va doresc, cu multa sanatate !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput