Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
rain spune:
di ce sa mi-o iau, te oftici ca tu-l schimbi peste 2 luni ...deja !
duminica am umblat in tot orasu' dupa mobila, am fost la babydesign, neonato era inchis, iar la mobexpert am stat 3 ore ca nu eram hotarati, pana la urma am zis ...e misto, nu-i misto, pe asta il luam!
am dat comanda si ne-au zis ca-i gata in februarie, da ieri m-a sunat ...cica e gata, il mai lasam acolo pana sapt viitoare, ca zilele astea avem nevoie de bani , imi ia sotu' meu cadou ...o tona de carti, asta i-am zis ca vreau
!
edit: am vrut sa zic neoset, da a iesit neonato
Andreea, si eu zic la fel, important e cum te simti, eu vad zilnic cat de mult conteaza asta, vin pacienti la care le-as dat 50-60 de ani, iar ei au 78, sau invers ...imi dau impresia ca au peste 60 si cand imi spun ca au 52 ...asa ca trebuie sa avem grija la starea noastra sufleteasca si intotdeauna mult mult optimism!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
eu ce sa mai spun c-am schimbat prefixul acum 3 ani da' io tot de 17 ani ma simt!! nu stiu cand ma voi maturiza ... singurul regret la varsta e ca sunt contra-cronometru la bb2, ca in rest nici ca-mi pasa!!
Andries
kim222 spune:
Neata...
V-am derutat ieri....plecarea se amina...nicidecum sa se anuleze..Dar nu ma felicitati pentru nika...pt ca nimic nu-i sigur..si vorbe..promisiuni aud de 4 ani!
Andrea odihneste -te mult...relax..
Liliana succes la scoala...
Andrea ma bucur ca s-a rezolvat problema...Frumos patutul!!!
Cristalinule...decizia este a ta..Noi putem doar tine pumnii!!
Alice, sa ai noroc sa va reparati masina! Eczema nu este ceva grav mie mi-a aparut la 20 de ani...si mi-a trecut numai cind am emigrat!
Dintr-un oarecare motiv..aici nu am..si avem rau in Ro..am fost la toti dr posibili..
mai vin...desi cred ca sint cam singura pe aici la ora asta..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/polux/polux.jpg)
polux spune:
Marcela, o floare de la mine, sti tu de ce....mai fetelor unde sunt florile acelea, a gata , le-am gasit Si sanatate si pofta de mancare Liutei.
Ioana iubita pune mama si scrie perlele Mariei ca sincer sunt de top. Lei MOI, dar Moi de tot sa nu uiti.
Roberta si tu de ce maltratezi scumpa carnitza, ca o doale, ce nu stiai, mama necunoscatoare, trebuie sa te invete baiatul.
Andrea lasa ca acum trece si greata si tot si ajungi in 4 luni.
Olivia ce inseamna amanat....un an, doi, sau pana la loc comanda. A si tu mami ai face bine sa incepi sa inveti engleza, ca nu sti, si te trimite seful la colt.
Alice reparat sotul masina?pup dulce.
Nicole super patul, ii luati si mobila aferenta sau doar patul? Daca da, mama ce de munca o sa ai sa intreti albul acela. Eu sunt obsedata, ca aici e un praf de mama, mama...in romania numai la tara am vazut cat praf e aici.
Cristalule tinem pumnii sa faci cum crezi tu, dar sa fie bine.Si va fi.
Felicia unde esti, sper ca nu ai plecat la spital?
Hei nici Anca nu a mai aparut...hehehe spune lupul moralist.
Gata fug la scoala, ca voi mergeti la nani si eu la munca...asta e.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kro spune:
Olivia, Roxana sau cine se mai pricepe.... am nevoie de un sfat... Alessiei i-a aparut pe buza un fel de herpes sau ceva asemanator... Ea a tot dat cu mana pana a rupt basicuta, a sangerat iar acum s-a format o coaja care e mai tot timpul umeda si se rupe... treaba e recenta, de vreo doua -trei zile ... stiu ca se va vindeca cu timpul dar nu stiu cu ce pot sa ii dau ca sa ajut vindecarea ... Avand in vedere ca e pe buza si mai da cu limba pot sa-i dau cu o crema sau altceva ? ... Eu ma gandeam sa incerc cu unguent de galbenele cand doarme... Voi ce ma sfatuiti ?
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
nope, sunt si io, felicitari!
cristalule, va tin pumnii sa fie bine, si io as mai cere o parere
gabi, si io cred ca recupereaza si nu trebe sa-ti faci griji, vazut poze, se vede ca v-ati simtiit bine
am vazut-o si pe lia, supeeer poze
andrea, imi pare rau de incident, pupam stefi. si odihneste-te cit poti, imi amintesc ca pe cind eram gravida ma culcam de la 8,30 cu ionu` si tot nu am puteam trezi dimineata
kro, nu i-ai strecurat niciun biletel lui tariceanu? hehehe... si tu ca si mine, ilinca intra la educatoarele lui ionu`
rainn, las` ca-i bine si cu prefixu` care vine, dupe vine jalea;))
philip, cum ie cu nou` sef?
edit, kro, ma gindesc ca unguentul cu galbenele ii inmoaie coaja si nu mai crapa, io zic s-o dai
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
rain spune:
Olivia, da ...ai derutat toata lumea cu intoarcerea voastra in tara !
Liliana, ii luam tot dormitorul: pat, dulap + comoda, or sa-mi iasa ochii frecand la ea, dar m-am obisnuit, am canapele crem !
Caro, ii dai cand doarme, dar se va freca de perna si o sterge, cam asa face moatza acum cand ii dau pe fatza cu crema, doar sa am de lucru, ca ea oricum o sterge instant! pupam bubitza ....
stiam eu ca am uitat sa pup un puiut bolnavior, pe Ric ...sinteti mai bine?
kim222 spune:
Carolina...depinde ce este..daca este herpes..galbenele nu ajuta...ci doar Zoviraxul(Acyclovir),unguent...Babesc..am auzit si io de ness sau pasta de dinti..dar nu stiu sigur daca merg..Deci depinde ce este...A avut vezicule transparente si mici? O doare??
Rain..nu am vrut sa va confuzez...gata nu mai fac!
Liliana...nu ani..ci luni ...poate vei ride,dar pt mine/noi..este aproape la fel..cum numeri tu zilele pina sa o aduci pe Adeluta..deci si orele..par uneori ani...Spor la treaba!
Am uitat sa va spun..aici continua gerul..au inghetat culturile de avocado si toti portocalii....
edit..Rain..io acum am vazut..700$!
kro spune:
Multumesc pt. raspunsuri ...
Olivia...nici eu nu stiu sigur daca e herpes...initial nu erau vezicule mici si transparente, ci mai degraba una singura (cam de 2-3 mm/5mm) si albicioasa...A doua zi era ca o coaja uscata (pentru ca a rupt-o), iar azi era umeda si rupta pe jumate... Acum nu seamana deloc cu un herpes... Oricum nu am gasit acasa Zovirax (cu toate ca stiu ca aveam), cumpar maine si incerc si cu el ...pana atunci i-am pus un pic de galbenele, sper sa nu fi facut mai mult rau decat bine...
Rain ... super dormitorul Andreei...sa-l stapaneasca sanatoasa... Feli va incepe scoala in toamna asta cand va avea (deja) 7 ani impliniti ... Am emotii de pe acum, numai cand ma gandesc, dar sper ca ne vom descurca ... Deocamdata, avand in vedere ca scoala aleasa e cam departe de casa, avem 2 probleme: trezitul de dimineata, ca sa ajunga la timp la ore ... si cine o va aduce inapoi de la scoala acasa acum cand tatal meu nu mai e ...
Carmen parca si Ionut incepe scoala anul asta, nu-i asa ?... Pe Ilinca o dai la gradi din toamna asta sau mai astepti un an ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Salutare natiune !
Intru sa semnez condica si sa va anunt ca s`tem bine. Io ink ma lupt cu stomatologia, Giulia se lupta cu piticii mei, k numai io am, la Oradea ploua urat si astept we-ul. La munca e crima, dar e fain ca nici nu mi dau seama cum se face ora 6 si fug acasa.
Pup bolnaviorii: Ric, Tudor si Mara, Lia (care este o frumusete cocheta), Ilinca si pupam bubele Moatzei si buba mica a Alessiei.
De citit va citesc de cate ori apuc, dar nu pot raspunde, ca pana dau reply tre` sa scriu 5 faxuri si sa raspund la 10 telefoane. Poate reusesc sa recuperez in we ...
Mi e dor de voi ! O zi frumoasa sa aveti !!!
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR