Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neatza neatza
Nicole io crez ca ai nitica amnezie.....io de schimbat prefixul...am schimbat acu cativa ani. nu conteaza ca arat de 17. sa stii ca mie imi place mobila alba si chiar daca va vine greu sa credeti, pe ea se vede mai putin praful decat pe asta inchisa la culoare! Pat are pat alb si cires....si nu se prafuieste asa ca celelalte!
Caro nici mie nu imi suna a herpes. daca e coaja umeda si tot se rupe nu ajuta un unguent,ca nu face cojita. cel mai safe e sa il lasi asa sau sa incerci putina pudra (saprosan de exemplu) cand doarme, sa nu o dea jos. maine ar cam trebui sa fie ok. as zice ca e de la ceva de mancare ce nu i-a convenit....ca asta e cel mai des intalnit. pupici!
dupa ce o lovi uraganu pe Papa acush cica vine incoace imi zice....bleacks. sper ca nu s-a dus shoping-ul meu de azi
sa aveti o zi usoara!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/g_ioana/g_ioana.jpg)
g_ioana spune:
Neatza,vine,vine primavara...dar cred ca si ploaiaaaa
Vrabiutza super pozele in zapada,a mea de cate ori vede zapada la televizor incepe"vreau si io zapaaadaaa" iar Lia pui s-a asortat foarte frumos,pupici si sa-i treaca mucisorii repede!!
Nicole,foarte frumos patutzul de printesa!!Beeei eu daca nu dorm cu cupilul am insomnii ,nu poci dormi,asa ca pe la 7-8 ani cred ca-i fac camera eiLa anul schimbi prefixul,adica treci la 40,asta ai vrrut sa spui,nu??
Olivia,ne strica Arnold asta sejurul pe litoral,ca io vream sa-mi intalnesc ginerele!!!
Liliana cum stai cu pregatirile pentru venirea Adelutzei?Noi de luni intram in sesiune asa ca viatza nu gluma
sa avem o vinere usoara si scuurtaaa
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
![](images/user_woman.png)
biluta28 spune:
Neata, !
Roxi -- vroiam in wd sa bag un drum via Constanta dar cum se anunta vreme rea nici nu stiu ce sa fac?? Acum cum e pe la voi ca la Buc. e soare si frumos ca de primavara.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Neatza, gagici ! Haha, pe mine cred ca ma lasa nervii azi ... e cumva 13 si io nu stiu ? Ca e a patra oara cind scriu mesajul asta, are ceva yahuu cu mine de ma lasa de fiece data cind vreau sa il si trimit ! dar cum perseverenta e mama reusitei (sau nu ??), sa mai incerc o data !
Olivia, ma facusi sa rid, , inseamna ca trebuie sa ajungem acolo la voi, de zici ca eczemei nu ii place America si reapare imediat cum veniti in Romania ! Acum mie nu mi-ar displace sa trec oceanul !! Si pentru voi, zic ca va puteti reintoarce in tara oricind, asa ca va doresc ca treaba cu promovarile promise sa se intimple exact asa cum va doriti voi !! Poate daca mai intirziati olecutza renunta si astia la taxa de inmatriculare auto, ca vad ca tot nu se pot pune de acord ! Ue ne zice ca nu e legala, dar romanii se opun scoaterii ei totale si umbla doar la cifre, asaaa, sa nu se spuna ca nu au facut nik !
Si apropos de masina, ca ma intrebati de a mea, Florin a fost cu ea la verificat si se pare ca de vina era joja de ulei ! In rest toate sint Ok, deci putem circula far de grija cu ea ! Liliana si Olivia, multam de intrebare !
Caro, eu una sint de parere ca bubita nu este herpes si ca oleaca de galbenele nu are cum sa faca rau ! Pupici Alessiei !
Rain, frumoasa mobila ! Si albaaaa !! Sa o stapiniti sanatosi si sa ne spui cum s-a acomodat Moatza mica in noul ei dormitor !!
Cit despre tine, o tona de carti ??? Moamaaa, inseamna ca ai timp de citit, lucru pentru care eu una te invidiez !
Si ca vorbiti de schimbat prefixe ... hahaha, hai mei gagici, nu va mai plingeti atita, ca unele dintre noi am schimbat doiul cu treiul de aproape un deceniu !! Mie nici nu-mi vine sa cred ca fac in martie 38 de ani ! Doar cind pronunt treijopt si e asaaa, ca din alte filme !! So, sinteti tinerele raaaaau si asa sa si ramineti !
Doamna Papa vad ca s-a suparat si trimese vijeliile paici, ca incepu sa bata vintul si la noi !!
Daria, ocupata tare esti, de cind cu integrarea asta ! Zile usoare la munci si te asteptam cu drag la noi ! Si pupici lui Giulik cea nazdravana !
Io mi-s pe aici si am cam terminat cu muncile mele, asa ca mai pot respira oleaca ! Si va doresc o zi minunata tuturor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
ina32 spune:
Buna ziuaaaa,
Am copil acasa, de luni a promis si bona ca vine!!! Sper sa intram si noi in normalitate
A venit de la bunici cu falcutze, s-a mai rotunjit un pic, ca nu reusisem deloc sa trecem de 12 kg. Acum bate spre 14!!!
M-a anuntat ca nu vrea sa vina Maia (bona) asa ca pentru luni presimt scandaluri mari.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Sunt prin zona, dar am multa treaba...
Chiar mai Papa, ai trimis furtuna la noi?? Am vazut aseara la TV ce e prin Europa - ii ridica vintul pe sus si mai multe nu...apoi in California unde a nins! S-a dat peste cap vremea asta total!!
Rain - inteleg ca moata e spre vindecare - multi ! Nu te mai stresa cu schimbatul prefixului...ce sa mai zic ca eu l-am schimbat acum 5 ani...
!
Fug la treaba, dar mai intru sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 275.8 kg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristalina/cristalina.jpg)
cristalina spune:
Scrisesem un mesaj kilometric ...s-a pierdut in neant...:)
Buna ziua la mamici!
Azi ma aranjasem sa ma duc la nenea doftorul, sa am o discutie oki in oki cu el (de fapt oki in ochelari, ca e orb ca o cartita. Faceam misto cu un prieten, a facut cursuri cu el si spunea ca il admira pentru simtul tactil deosebit, ca el mai departe de 20cm nu vede...)
Nu avusei parte, ma incalecara astia cu deadline-uri. Oricum ma apucasem sa iau medicamentele....Cu Dumnezeu inainte...
Maria are gingiile tare umflate pe o parte. ieri s-a lasat cu urlete pe afara, a mancat un chips de la un prichindel si cred ca a atins la masele ca a urlat juma' de ora si a vomat pe tufele din fata blocului...speram sa ploua curand...
Asa ca az'noapte s-a trezit din ora in ora urland "mamiii, mamiiii!", am intepenit de shele si ma dor toate oasele ca nu indrazneam nici sa respir ca sa nu o trezesc!
De abia astept sa vina mobila!!!
Gata pauza! Eu azi am de trimis un articol la publicat, de facut o pagina html la un contract si de predat un raport anual la alt proiect (de niciuna nu stiam ca trebuie facuta)...Asa-i apuca vrednicia pe unii vinerea!
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vrabiuta spune:
buna ziua si de la noi
suntem mai bine, a mancat astazi o jumatate de castron de supa, ceea ce e un progres fantastic pentru noi! asa ca sunt o mamica fericita (nu credeam ca o sa ma bucure vreodata un castron de supa gol).
ne-am uitat azi (a nspea oara) la alba ca zapada. iar mandra mea imi zice: mami, tu esti pintzul meu! m-am topit...
multumim pentru laudele la adresa tinutei domnisoarei! sa o las mai des sa isi aleaga singura hainele?
ma duc sa o culc, o dupa amiaza frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Monicule, spor la trebi !! Cunosc povestea cu lucrul in ziua de vineri ... si la noi la firma tot asa se petrec lucrurile !!
Marcela, ! Ai vazut ca Liutei ii revine incet-incet pofta de mincare ? Pupici si ma bucur ca sinteti mai bine !
Cit despre ce mai spun copiii, ieri il intreb pe Andrei "Tu al cui esti?" si raspunde "Juma mami, juma tati ... si juma Anca !!" (Anca e verisoara-sa, fetita de 6 ani a fratelui meu mijlociu, cu care se joaca zi de zi !!)
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Buna si de la noi!
Suntem mai bine, tot cu tuse, tot cu muci (toti 4!), dar ceva mai bine. Acu io's cea mai bolnava dintre toti. Tudor a terminat si cu injectiile (a facut patru zile, deci 8 injectii, nu stiu daca e bine sau rau, oricum, bine ca am scapat, ca facea un scandal monstru).
Sper sa ne treaca de tot, ca ne pregatim de botez, duminica viitoare.
Apropos de Alba ca Zapada, la care si Tudor se uita intr-una...intr-o zi, ii spunea lui tati 9ca se uitau amandoi), ca mami e Alba ca zapada si tati e pintzu...iar Cosmin l-a intrebat, ca el cine e, si dupa ce s-a gandit umpic a raspuns "mutulica", razand.
hai ca fug ca plange micuta.