Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 24
alice2004 spune:
Rain, loooool, cum sa dormim la metrou ????
I-o place lui Andrei acolo, dar tot mai bine e in patul cel mare si nou, asta apropo de unde doarme copilul cel mai linistit !! Vaz ca tot acasa sinteti, azi m-am gindit la tine, ca afara miroase a curat si ploaie si mi-am amintit de nickul tau si de felul in care ti l-ai ales !! Pupici muulti si bafta in tot ce ti-ai propus pentru viitor ! 
Am reusit de am mai pus citeva poze in albumul de decembrie - sa vedeti ce si-a ales al meu copil de la magazin cind am fost la raionul de jucarii - palaria si cit de cuminte se joaca cu jucariile !!
Aaaa, si o poza in premiera cu cel mai nou membru al familiei, mica Alexandra !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
pako spune:
Elodie, bine ati venit printre noi!!Interesant sit-ul...ti-am vazut printesica...se vede din poze ca e o nazdravana...are niste ochi superbi.
pako spune:
maamaa, Alice...ce e in jurul lui Gizmo....cine strange toate jucariile alea? el sau tu?
noi asa putem face cumparaturile in magazinele mari...unul sta cu ea la jucarii si celalat umple carutul
alice2004 spune:
Felicia, ma bucur ca sinteti bine !!
Lui Liviu ii place la caldurica, nu-i asa ? Unde-i mai bine decit la mami ???
Cu jucariile ... pai cine sa le stringa in afara de mine ?? Acolo era pozat numai coltul sufrageriei, sa fi vazut si restul, ca acum in fiece dupa amiaza se joaca impreuna cu verisoar-sa de sase ani si imprastie totul pe unde apuca, dupa care incep si alearga ! Asa ca eu tot string dupa ei, ca am vazut si ca daca le las asa pe covor isi pierd interesul in toate si nu se mai joaca cu nimik !
Alice si Andrei
roxanaz spune:
bey...nu ma mai rascoliti cu suzi asta. ca ma doare creierul cand il vad asa de indragostit de ea
. am tot incercat sa i-o scot, s ao uit...degeaba, tragedia e asa de mare ca de fiecare data cedez. si uite asa o se insoare cu ea, vb lui Nicole. care il mai vrea acush de ginere?![]()
aici bate asa tare vantul de te zboara, a inceput si ploaia....iar marea e neagra rau si agitata. nu prea e a buna cu vremea zilele astea.
Nicole hahahahhaa nu se mai da dusa Motzulina de acasa, ce mistoooo!
Alice io crez ca Andrei baga a propos-uri si voi nu pricepeti deloc delooooc!
copilu vrea o surioara si gata!
in momentul asta am o mare problema: Patrick nu a dormit la pranz asa ca a cazut rupt la 6 fara un sfert....asa ca daca huhurezesc la noapte pe net si vedeti maine dimineata forumu' plin de mesajele mele sa stiti de ce![]()
alice2004 spune:
Hahaaaa, m-am scos - tocma a sunat socrela sa ne anunte ca miine vine la noi si sta pina duminica !
Sa vedeti distractie la noi aici !!!
Alice si Andrei
Elodie spune:
quote:
Originally posted by pako
Elodie, bine ati venit printre noi!!Interesant sit-ul...ti-am vazut printesica...se vede din poze ca e o nazdravana...are niste ochi superbi.
Sarumana pt complimete

http://www.totsites.com/tot/elodie
alice2004 spune:
Roxi, ca vazui mesajul tau dupa ce am dat send ... Andrei poate vrea surioare cit cuprinde, ca io una nu cred ca ii mai fac !
Mi-ajunge un duracell in casa !
Iar cu somnul de dupaamiaza, am patit si eu asa, dar recunosc ca am fost rautacioasa si am lasat copilul sa doarma doar o ora, pina in sapte, apoi l-am trezit, ca nu aveam nici un chef sa alerg dupa el prin casa la miezul noptii !!
Alice si Andrei
cristalina spune:
Am venit de la dentist, am asteptat 2 ore pana sa intru dar nu aveam ce face. Acum ma simt mult mai bine, chiar daca azi nu m-a durut deloc.
O iau in ordine neordonata ca iar uit...hehehe
Nora, dada, odihnita la maxim o sa fiu cu Maria la gradinita! Sa vezi atunci dezmat, cate 4 oale de sarmale bag!!!...hahaha
Alice, avem o colega si are un baietel pe care il cheama Andrei, are 5 ani si o tot intreaba pe muma-sa "mami, cand imi faci o surioara?! dar sa fie asa, mare ca mine!"...hihi
Io zic ca roxana, bate gizmo apropouri si voi nimic!
Nicole, succese cu lasatu' de fumat. Tare e metoda de "descarcare"...hihihi
Roxana, ai fost tare cu suzeta obosita. Lasa-l ca se dezvata el. Eu nu i-am mai schimbat-o si cred ca i s-a facut scarba si asa a lasat-o...
Adema, tare logica lui Codrut, chiar nu ai de ce sa fii "supalata"...:))
Felicia, io de maine scot pampoanele! :))))
Cred ca am mai citit dar am uitat.
O seara frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
papadie spune:
Noi acu am venit de la zapada:) iar Catrina ii tot esplika la o tante ca e "Amaaaan" in copac. NU poa sa zica Schneeman adeka om de zapada si mixeaza si ea cum o duce gura. Asa ca numa cu 'aman in apac' a tinut-o azi:) Drpt care cand am venit acasa a cazut lata si s-a dus singurika la culcare ca si fracsu Pat la ora 5:45:) Acu e numa Macu frecatoare de creieri. O sa o iau pe aratura incet da' sigur, asta ca o incurajare
Ne vedem la sectia de veseli![]()
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush