Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 22
alice2004 spune:
Da, mai fetelor, Andrei e innebunit dupa metrou - acu erau chiar acolo, mi-a spus la telefon ca asteapta sa vina nenea cu trenul !! Si ca peronul e tot pe partea stinga (ca uneori e pe dreapta, depinde probabil de cum are el chef !!
). Aaa, si ii place acolo, ca de fiece data taica-su ii cumpara fornetti - e un magazinel la intrarea in metrou si omumik vrea neaparat prajiturele (asa le spune) cu mere si cascaval !! Asa ca impaca plimbarea si cu mincarea !![]()
Caro, hahaha, ce faine poze !
Acu daca Lia mica a asortat pantofii cu tinuta, Alessia si-a ales pe linga pantofi si o coronita, ca de aceea e printesa, nu ? Iar poza cu libero-ul tras peste pantaloni e mortala !! 
Brei, Noroooo, ca uitai sa zic, daca vrei parerea mea, puteti sa mergeti linistiti la chinezesc, au aia fel de fel de ghidusii culinare, noi sintem fani si comandam acasa ori de cite ori avem okazia (bineinteles ca nu scapam nici de Andrei, care gusta de prin toate, mai putin cele foarte condimentate, ca nici eu nu sint fan dastea ) !
Papa, acu daca trecu si uraganul si zapada ... ce mai urmeaza ? Poate veni vara linistita !! Pupici multi voua acolo !! Macar culegeati si voi floricelele alea inainte sa le inghete frigu !![]()
Marcela,
Liei mici, stie copilul ce stie apropo de uriti, asa face si Andrei si eu nu pot sa sper decit sa nu ne auda destinatarul complimentului !! La "dece-uri" inca nu am ajuns ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
![]()
Tare frumoase pozele Alessiei, stie ea ce se asorteaza!
Si Lia a fost tare haioasa cu "ulatzii" si "de ce"-urile.
De la un timp ma lasa memoria...O fi grav!?![]()
Ma duc la dentist, tineti-mi pumnii!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Andries spune:
cristal...acum inteleg nickul tau... super tare tema ta de cercetare, rezultatul final intra in patrimoniul cui anume? daca reusiti sa dati si o solutie economica va avea un mare succes!! bravo!!
Andries
Nora__ spune:
alice...chiar pe 14 feb este...asa s-a nimerit,ca incepea postul.Dar ma amuzam ca e foarte bine asa,ca nu are husbandul nici o sansa sa uite,ca atunci in preajma,toata lumea urla despre Sf Valentin si macar asa il pocneste aducerea aminte
Deci am evitat doua chestii:Io sa ma supar ca uita si el sa si-o ia in freza ca a uitat.Deci uite asa,se evita conflictele in familie![]()
Si tocmai de aia intrebam,sa nu stam acasa.In primul an cica vroiam noi sa facem masa acasa,cu parinti,nashi...prieteni...dar s-a nimerit atunci ca unii nu puteau veni,altii plecau...si copilul bolnav...deci am iesit numai noi doi in oras.Si de atunci,am zis ca nici nu mai fac petrecere,ne distram doar in doi in oras.Pai tocmai de ziua noastra sa stau la cratita???Ete nu vreau...de atunci am decretat ca nu primesc pe nimeni,ci iesim doar noi doi!Iar copiii vor sta seara si NOAPTEA la bunici,da?
Daca e bal,bal sa fie! 
Faina faza cu metroul,de acum nu mai aveti voie cu masina,puteti sa o si vindeti![]()
cristal...cand va fi Maria la gradinita...te vei odihni![]()
vrabiuto....e super ca ati trecut la de ce-uri...noi mai asteptam.Suntem in faza de "Unde-i?" si "Cum?"
hahahahah...deci daca tot nu-mi place orezul,sa ma duc la chinezi
Deci il mananc,dar nu in zi festiva.Si nici dupa legume prajite,fierte nu ma omor.Dar cica inghetata prajita la ei ,e grozava.
Io vreau sa-l inscriu e Rares in februarie la gradinta,pt la anul.Cam asa se face in fiecare an,ca sa prinzi loc la o educatoare buna.
Am inceput mesajul acum o ora si ceva...dar a venit mama cu Rares la mine la serv si l-am terminat de abia acum...sigur ati mai scris ceva....deci revin
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Apoi, Nora, sa nu ne spui ca pe sotzu lu matale il mai cheama si Valentin ?!
Si sa stii ca mincarea chinezeasca nu inseamna numa orez si legume prajite ... io sint fan carnea de rata si mai au o specialitate cu carne de vaca si cu urechi de lemn, mmmmm ...
Cristalina - 
!! Bafta la nenea dintzologu' !! Cit despre memorie, pe mine una ma lasa biiiiig time !! Asa ca nu esti singura in clubul respectiv ! 
Alice si Andrei
roberta04 spune:
CRISTALINA, bafta la dintzar!
CARO, pupici Alessiei, e durere poza cu scutecul peste pantaloni!
ALICE, noi suntem de mult fani tramvai, ca metrou nu avem, dar si la noi e jale, eu vreau sa merg cu taxiul si el urla ca vrea cu tramvaiul (sau oare asa l-a educat tati??)
VRABIUTO, pai daca erau "ulati", cum sa vrea copilul acolo??
Noi am fost la plimbare cuplata cu cumparaturi si in supermarket mi-a umplut cosul cu diverse- pufuleti, covrigei, guma de mestecat. Si acum roade la pufuleti si nu vrea sa doarma!
IOANA, si eu am auzit pareri pro si contra Funny English, dar si despre alte gradinite, asa ca-s in ceata! Am sunat si la FEG dar e cam departe...Ieri am fost la gradinita din spatele blocului si nu prea mi-a placut ce-am vazut, multi copii, galagie, urlete pe holuri, o tanti cred ca femeie de serviciu urla si-i ameninta cu matura, asa ca am iesit repede.
PAPA, vrem si noi zapada, ne trimiti macar un pic, vorba lui Matei?
Pentru migrene, iti recomand ceva mai babesc, eu am scapat uneori asa de migrene de alea ce tineau 5 zile, dar sa nu razi- te dai pe cap cu alcool sanitar si iti infasori capul intr-un prosop gros si stai asa macar o ora.
Perle noi de la copilul meu:
"Eu pec sa cumpal o mama noua, ata e un pic lea si ulata, nu da dumu a desene".
"Mami, vleau mar. Tu??"
"Eu nu vreau"
"Stai sa intleb eu: tu vlei mar, nu laspunde, nu te-am intlebat inca".
Mergem pe strada si se uita in jos insistent:"Uite, mami, cimbele (cizmele) mele merg"
carmenp spune:
is aici, acoperita de inventare, declaratii, facturi si alte cele atit de dragi mie, fi-mi-ar sila;)) da`mi scot io pirleala, hhehe
so, aseara am recuperat pina la pajina doishpi`, am vazut toate pozele pina acolo, deseara restu` ca am zarit cu coada okiului citeva lincuri noi. de postat n-am mai apucat ca mi-a chicat netu` cind mi-era lumea mai draga...pup toti cupiii fotomodei au ba, incaltati si dezbracati, in mall sau ba (nu-i enumar ca sigur pierd vreunu` pe drum da` se stiu ei care is), is toti dulci si sanatate virusatilor (noo ne trecu`).
roberto, distractie macsima in we, sa va simtiti bine
norooo, io mi-am facut zilele pe la pitza patzo(halt, nu stiu daca asa se scrie), mincare buna si nu-tz lasi acolo pensia plus ca daca ai norok cinta si maharajacu` ;)) cu conditia sa urci la etaj. asa... mai fusei la casa boiereasca da` nu-tz recomand pen` ca au c-am dat-o-n kkreala cu mincarea si e si scumput. no, acu constat ca nu-s plimbata pe al ristorante sa vezi ce pateste pasa ca nu m-o dus;))
felicia, tin pumnii sa fie totul rapid si bine
philip, is galbena de invidie, sa faci poze muulte sa vaz macar in poza cum ie;))
sa nu uit, cu o mie de plecaciuni ca n-am fost pe unda la multi ani, rain, sa fii fericita si iubita!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Aaaa, iote ca aparu si Carmen ... de sub dosare ! Cool, sa mai fie si altcineva ca mine, nah !! Pupici multi, Doamna pasa !! Ne bucuram ca sinteti ghini !! 

Roberta, succes la gasit gradi !!
Nora zicea ca poci sa imi vind masina, acu ca sintem fani metrou ... hehehe, apoi daca metroul asta ma duce direct unde vreau io in orice moment al zilei este superOK, altfel nu renunt la renaultu meu !! ![]()
Alice si Andrei
Adema spune:

Aoleu, iar ati scris mult si ma straduiesc din greu sa tin pasul macar la citit!
Noi ne-am pomenit ieri in gradina cu un pui de catel miiic si prapadit pe care Codrut l-a indragit pe loc si de care nu avem sanse sa mai scapam.Asa ca s-a largit familia si implicit au crescut responsabilitatile:)
Am vazut ca ati discvutat despre tarife bune la biletele de avion peste ocean si ma gandeam ca parca in "clubul" nostru a fost cineva care si-a deschis o agentie de turism...Aberez sau am dreptate?!
Cristal, pe mine in timpul sarcinii m-au chinuit dureri crunte provocate de o masea de minte intarziata.Chinul de pe lume, mai ales ca noaptea isi faceau aparitia.La tuica nu ma gandisem atunci, dar cred ca era o solutie buna:)
Andries, sa iti traiasca finuta si sa petreceti bine la botez!
roxanaz, la-m studiat pe frumuselul tau in toate pozele si ce-am zarit acolo a fost o suzi in patut...Mai "presteaza" la ea sau doar ii tine de urat?!:)
mitzura, pt. ce spuneai tu cu ochi "inlacrimati" si rinita incearca bulinutzele homeopate "Corizalia" sau "Rinalergy".Mie mi se par eficiente!
Kro, unde spuneai ca pleci in vacanta la zapada?! Ca pe Valea Prahovei nu e zapada si nici macar in Poiana Brasov nu merita ca intalnesti numai noroaie:(
Am uitat sa ma mai laud cu ceva... Am obtinut marea realizare:pampers doar in timpul somnului sau cand plecam la plimbare de durata!In rest, chilotei! Ne laudam dupa ce ca suntem codasii codasilor![]()
roxanaz spune:
Caro hahahahaa ce tare e Alessia! mai da de unde a pescuit coronita aia? mi se pare mie sau Felicia a mai slabit putin?
Alice deci Andrei se face conductor de metrou, da?
Carmen lasa maica hartogaraia aia! giiiz!
Cristal bafta la dentist.
Robi tie bafta maine la gineco. la ce ora te duci? si succes la gasit gradi, of course.
Adema suzi este cea mai iubita fiinta necuvantatoare din acasa aia! i se spune "baba" si o cauta ca disperatu la culcare. iar dimineata cand se trezeste o inveleste in paturica si o pune sa faca nani nani pe perna. cred ca e obosita dupa o noapte intreaga![]()
![]()