Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
heheheh Cristal mama doua oale de sarmale? cool. mai aveti?
Ioana da, da, cuminte in poze, doar stii, nu? de aia il pozez io in somn, la fel ca duamna Pasarika....ca atunci ii cuminte si imi e drag de el!![]()
cristalina spune:
Roxi, mai avem trei sferturi de oala dar le-am pus si alora gand rau...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi!
Eu nu am nimic de raportat asa ca am citit din urma...
Kim - am primit si PM-ul - o sa-ti raspund la el cred ca azi. Am si poze noi, facute in acest weekend - deja prinde contur, am intrat in camere, am masurat - iti dai seama ca deja facem planuri despre cum o sa arate in final...
polux - succes la gasit bilet mai ieftin - iti tin pumnii!
Nora si cristalina - varza a la Cluj si sarmale??!!...miam-miam
!
Felicia - facem galerie sau cum? Pupam burtica!
Vad ca mai toate le schimbati paturile la pitici..la noi nu are sens ca oricum doarme cu noi- ma gindesc ca atunci cind ne mutam la casa sa incerc sa fac ceva...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
roberta04 spune:
Bonjour!
M-am intors de la dentist si, pentru ca inainte am fost cu tati si cu Strumficul in parc sa jucam "fotbad", nu am mancat, asa ca acum lesin de foame si trebuie sa stau asa vreo 2 ore (si voi vorbiti de sarmale si varza a la Cluj
).
MONICA, misto pagina web, nu ca as fi inteles eu ceva, da' arata bine, are poze frumoase!
Si nu poti invata copilul sa spuna si "tati pena" macar pana nasti?
ROXI, am vazut tunsuliciul si ce mi-a placut cum doarme, al meu necesita baricade moi de jur imprejur la cat se foieste cand doarme, cred ca ar da niste capuri de perete sa-l las asa! Si imi place ca e lejer imbracat, la noi sunt cam 21 de grade in dormitor si-i dau body si o pijamaluta subtire.
ANDREA(M), poti sa duci din nou bicicleta la sora ta, ca nu prea te vad facand exercitii in urmatorul an! Si doi pui pe langa tine te vor slabi, cu siguranta!
LILIANA, spor la gasit bilete! Chiar, daca-i mai ieftin, de ce nu-i iei dus-intors, intreb si eu?
NORICO, avem "babatzi" amandoua ca si al meu e "babatul mamei", ce mandre suntem, nu? Nu am apucat sa vad pozele voastre, imediat dupa ce scriu...
FELICIAAAA!!!! Schimbi scutece mici, mici??
OLIVIA, sanatate multa, urata e laringita! Sa-ti spun de leacuri babesti? Lapte cald cu miere, miere simpla, ceai de ceapa...
Asa, sa raspund si despre mine: nu m-am programat mai repede la ginecolog de aiurita ce sunt, ba am zis sa-mi treaca "alea, alea", ba ca nu are cu cine sa stea Matei, ba ca n-am bani, ca si asta face parte din viata de patron. Asa ca, astept ziua de joi. LILIANA, Doamne fereste sa fie sarcina, am aruncat o vorba, varianta asta faea parte din scenariile mele pesimiste, alaturi de fibrom si altele. Si ma enerveaza si cei din jur, ba mi se spune ca arat ca naiba, ca am ochii galbeni, ba ma viseaza soacra rau, ca ma gandesc sa-mi fac testamentul.
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by roberta04
[
Asa, sa raspund si despre mine: nu m-am programat mai repede la ginecolog de aiurita ce sunt, ba am zis sa-mi treaca "alea, alea", ba ca nu are cu cine sa stea Matei, ba ca n-am bani, ca si asta face parte din viata de patron. Asa ca, astept ziua de joi. LILIANA, Doamne fereste sa fie sarcina, am aruncat o vorba, varianta asta faea parte din scenariile mele pesimiste, alaturi de fibrom si altele. Si ma enerveaza si cei din jur, ba mi se spune ca arat ca naiba, ca am ochii galbeni, ba ma viseaza soacra rau, ca ma gandesc sa-mi fac testamentul.
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii
hahahahaha...chiar m-ai distrat

Ca mi-am amintit...zi un restaurant sau un club dragutz,dar nu din ala scump tare,de sa fac credit la banca, sa platesc consumatia.Avem de sarbatorit pe 14 feb si adun informatii
Daaaaaaaaa...avem 'babati',ce sa mai vorbim...
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Gabi....pantera neagra...lasa sarmalele ca tu ai un target
Treci la mere cu apa,ca asa zice doftorul
Asteptam pozele peste o luna

Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roberta04 spune:
NORICO, sarbatoriti in 2 sau in grup de indragostiti?
Ca sa ma gandesc ce sa iti recomand! Unde se mananca bine si nu foarte scump, e la Casa Lavric, dar fa rezervare din timp.
Esti durere cu soacra, chiar m-ai facut sa rad!
Despre gatit, si eu sunt in pana de idei- ieri am facut supa de pui cu rosii si un fel de ghiveci-mancarica, foarte apreciat, facut cu piept de pui,ardei,ceapa ciuperci, cartofi, morcov, mazare,porumb si pulpa de rosii. Azi am incalcat dieta si am bagat un chec cu nuca si visine confiate.
Eu vreau retete de mancaruri care sa indeplineasca mai multe conditii:1. sa manance si Matei 2. sa fie mancaruri cat mai sanatoase 3.sa se faca relativ simplu 4. sa necesite ingrediente care se gasesc usor. Cam greu, nu?
Nora__ spune:
roberto...noi doi suntem un grup de indragostiti...
Deci in doi...facem anii de casnicie.Deci una la mana:Casa Lavric...altceva?Dar repet...sa nu raman sa spal vasele acolo cand vad nota,da?
Iar aia ce cauti tu...e reteta magica,reteta minune...dar la o adica...s-ar incadra si o omleta acolo
...sau mamaliga cu branza.Apropo...Rares e mamaligarul familiei.Mananca mamaliga goala,daca il lasi,pana se umfla...si cu mana..![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
mitzura spune:
Buna fetele!
Am inviat si eu...asta pentru ca dupa ce se facura copiii bine, am luat eu boala, ca deh, suntem o familie si impartim totul. Si am racit rau de tot. Eu am si o particularitate, cand racesc, pe langa ca imi curge nasul ca la robinet, imi lacrimeaza ochii incontinuu si mi se umfla si mi se inrosesc, astfel ca dupa o zi, sunt ca o cartitza oarba, nu mai vad nimic si am o tensiune intraoculara de simt ca imi explodeaza capul. Si o tin tot asa, 3-4 zile, pana imi trece raceala. Si am chestia asta din copilarie. Am fost pe la o gramada de doctori cand eram mica, si n-au descoperit nimic ciudat, au conchis ca asa racesc eu...De cativa ani, n-am mai facut forma asta de raceala, si pentru ca ma vaccinam antigripal, si pentru ca luam diverse medicamente, dar acum, probabil si pentru ca alaptez si organismul e mai solicitat, am comis-o rau de tot.
Asa ca am avut ajutoare non-stop, inclusiv noaptea, mi-o aduceau doar pe mara la san, si atat, nu puteam sa fac nimic altceva. asta a tinut cam 3 zile. Acum e mai bine...
Copiii sunt ceva mai bine, mara mai tuseste si mai are mucisori, dar doctorul a zis ca e ok.
Duminica avem botezul..de-abia astept. Nasi (ca intreba ioana), sunt tot cei care l-au botezat pe Tudor, am reusit sa-l conving pe Cosmin sa-i accepte, oricum, s-a mai inmuiat si el, iar relatia noastra e destul de ok. nasol e ca imi trebuie o bluza alba si nu am cand sa merg sa-mi cumpar. Toate celelalte imi pleznesc peste sani...sunt tare sexi acum
, da nu-mi fac iluzii, ca stiu ce s-a intamplat dupa ce l-am alaptat pe Tudor. Au ramas parca mai mici ca inanite...
Vad ca ramanem in urma: eu am zis ca-l dau pe Tudor la gradinita din toamna. Imi tot propun de ceva timp, sa merg pe la gradinite, sa ma hotarasc la una din ele. Nici nu stiu daca mi l-ar lua, in conditiile in care el are inca pampers. Asa ca in vara asta ma gandeam ca scapam de pampers si dupa aia ne scolim.
Si la mine placerea cea mai mare e cititul. Mi-am facut un obicei de cand era Tudor mic si il pastrez si acum: citesc in timp ce alaptez. De aia ca alaptez numai culcata (in fund mi-e mai greu), asa ca pot citi in acelasi timp. cat l-am alaptat pe Tudor (6 luni), am citit foarte mult, iar acum cu mara intentionez sa fac la fel. Si numai literatura. Eu sunt in perioada Norman Manea acum (incerc sa citesc cam tot ce a aparut de el).
Rain, la multi ani si multa sanatate!!!
gabi, distractie faina in Caraibe. Pentru mine chestia asta suna ca de vis...ceva ireal si imposibil.
Roxi, bafta lui iepu mic la gradi! S-a lasat cu urlete la tuns iar?
Olivia si Nora, sanatate puiutilor si sa treaca repede!
Andrea, cand zici de bicicleta, imi aduc aminte cum imi propuneam eu sa fac abdomene si ma apuca nervii, cand vad ca nu reusesc. Tot cate o chestie apare, ba e bolnav unu ba altu, ba eu, ba am treaba, etc. Si cand am timp, ma apuca lenea, ca de abia astept sa stau si eu si sa nu fac nimic...
Cristal, felicitari pentru pagina de web si pentru proiect in general, stii ca eu te admir mult...Si bafta cu samburica, sa fie bine.
Liliana, bafta la gasit bilete! hai ca nu mai e mult si o tii pe Adeluta in brate.
Robi, de-abia astept sa vad ce afli la doctor.
Adema, copiii astia au perioade...si cu Tudor la fel, uneori trec zile intregi in care nu doarme deloc, alteori doarme in fiecare zi, fara comentarii. Acum e intr-o perioada buna, probabil se reface dupa boala.
roberta04 spune:
NORICO, noi mai mergeam la Club RS, dar te cam jupeste de bani, iar o alta locatie ar fi Casa Boiereasca, romantism, in varf de Bucium, unde am facut Revelionul si eu si Carmen si a fost bunutza mancarea si nu-i foarte scump (sau Popasul Pacurari).
De Casa Lavric, poti sa -ti spun ca am mancat 4 persoane bine de tot, s-au baut 2 sampanii si o sticla cu vin, cafele, si a fost totul cam 1,5 milioane.