Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 16
polux spune:
ROXI...unde sunt reduceri, ca eu de o saptamana caut si nu gasesc nimic...preturi de cazi in fund.
Cred ca am sa-i scriu si lui Cami sa vad ce-mi da.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
roxanaz spune:
Liliana aah, doar dus vrei tu ptr adeluta....de aia e asa scump
. da-mi te rog un PM sa vad si eu ce pot afla, da? cu datele de zbor. cine stie de unde sare iepurele!![]()
rain spune:
Olivia, pupam pe Luca sa-i treaca ...la voi cum mai e, tot frig?
Eu citesc f mult, e cumva cea mai mare "distractie" a mea, ma relaxez cel mai bine, timp imi fac ...prin vara imi luam cartea si la cabinet, aveam timp sa citesc si acolo, de cand ne-am luat masina de montaj nu mai am timp, in schimb citesc seara o ora inainte de culcare sau in cada
!
Liliana, sa inteleg ca vine Adeluta la voi? cred ca esti intr-al noulea cer ...
Roxi, am s-o cumpar si pe aia, abia astept ...bey, si abia astept impresii de la gradi, intra viezurele in campu' muncii
!
Daria, esti inalta si nu se vede ca esti grasa, degeaba te stresezi tu, dar oricum ...miscarea nu strica, Giulia face si ea miscare
?
pupam!
kim222 spune:
Nicole..sper si eu in astfel de vremuri...
Nu mai este frig..gata! A venit primavara!![]()
Liliana...mai vorbim noi cind vine giza ![]()
Sper ca Anca, este doar ocupata...
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor
azi cica vor fi 16 grade aici. incredibiiil! imi tot vine sa ma incalt in pantofi da' parca tot nu merge. e totusi cam prea cald pentru ianuarie....oricat de mult mi-ar place mie caldura.
Nicole si eu de abia astept sa vaz cum s-o descurca iepurele suedez in campu muncii - al educatiei, ma rog. Olivia ma trase de manecuta ca am scris aiurea data limita....se duce de la 1 martie nu februarie. modific si in mesaj![]()
sa aveti o zi frumoasa!!
g_ioana spune:
Neatza,meei io am o astenie de primavara cred
![]()
Roxi tinem pumnii sa se acomodeze repede Pat,moamaa dar cu ochisorii lui va face multe victime feminine pe acolo
iar din poze pare foarte foarte cuminte,pupici!!!
Kro,io vreau s-o dau pe Maria de la 4 ani la gradinitza,daca n-o inscriu direct la scoala
ca bona dupa ce a invatat-o poezii si cantecele a trecut la litere:A de la arici,B de la bombonica si G de la bunica Geta!
Daria succes la bicicleta si dieta,hai echipa verde!!!
Btw,ma bate gandul ca de ziua mea sa-i sugerez sotiorului sa-mi ia bicicleta,dar nu stiu daca voi putea presta la ea cu Maria de fatza!![]()
Olivia,sa treaca rapid laringita ca tare nesuferita este!Pupici grasunelului!

Liliana,16 saptamani
,io am crezut ca in februarie vine Adelutza!!!

Roberta,tu cum te mai simti?
Sa avem o zi buna
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
amironeanu spune:
Neatza!
Am vazut aseara poze cu Patrick tunsulici, ii sta tare bine!
Si Stefi are pat de 90/190, dar daca n-ar fi bara de protectie cred ca ar fi in mod constant pe jos! Atita se mai foieste si doarme in cele mai ciudate pozitii. Cred ca nici cand va fi la scoala nu voi da bara de protectie jos.
Olivia, multa sanatate lui Luca. Bineinteles si Stefaniei dupa o saptamana de cresa ii curge nasul
, chiar daca in prealabil a stat 3 saptamanai acasa. Asa ca si noi mergem cu cresa in continuare.
Liliana
si multa bafta sa gasesti bilete. Eu iar am primit un mail de la KLM, cu pret pentru Bucuresti-Chicago la 399$, dar probabil dus-intors si acum nu la vara.
Nicole, sa ne pui poze cu Andreea in camera ei noua! Bravo tie ca iti faci timpi sa citesti, eu chiar daca citesc citesc prostii sau carti de specialitate 
Ioana, noi avem bicicleta de 3 sau 4 ani, si nu stiu daca am folosit-o mai mult de 20 de ori (rusine mie, lenea este mare!). Dupa ce am nascut-o pe Stefi am dus-o la sora mea, iar acum, cand am scos patul Stefaniei din dormitor am pus bicicleta in loc. Si ce buna este pentru agatat hainele?! Eu ma stiu, sunt o comoda si jumatate si daca nu ma duc la sala nu fac nici macar 5 abdomene acasa, deci bicicleta cam strange praful. In schimb daca stii ca ai vointa, nu strica, vei putea sa faci cu cu Maria de fata.
O zi buna va doresc!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Nora__ spune:
Neatza la cucuiete!
Iaca si intarziata la apel.Am tot citit,dar de scris...nik...am avut o perioada aglomerata si obositoare.Cel putin in we,m-am dat peste cap cu toate.Migrena de dimineata pana seara,stare de rau...plus musafiri si sambata si duminica,cu dormit la mine peste noapte.In fiecare zi,alti musafiri
Deci luni eram leguma.
S ca sa puna capac,s-a imbolnavit teroristul.Are muci,deocamdata.Si eram asa bucuroasa ca nu s-a imbolnavit de mult...iaca am colectat niste muci si noi,sa nu iesim din tipar
Ii dau oscilococcinum...sa vedem ce efect are.
Bey...mie mi s-a scurtat neuronu'...incep sa uit la greu.Aseara a scos o perluta Rares si am uitat-o
Dar am retinut in schimb at dialog:
eu:esti iubitul meu?
el:nu (de obicei zicea da)
eu:dar ce esti?
el: babat (barbat adicatelea)
Na....unde statea masculul feroce!
Am pus cateva poze de la Kidsland si de acasa:
http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762385804993#page1
Sa vad ce am mai tinut minte:
Ioano...primvara am inteles,dar de unde astenie,a??Ia mai ia tramvaiul,sa vezi cum iti trece
Pupam motanica incaltata
Apropo de neuron...Olivia...mi-ai dat o adresa de mail si io m-am dat desteapta ca o retin si mi s-au intors mailurile...am facut si variatii de adresa...si nik
Deci indura-te si mai da-o o data.Ti-am lasat si mesaje offline pe messenger.Sanatate lui Uka...urata e laringita asta.
Deci asa...nu ne vedem anul asta...imi pare rau,dar sper sa va fie bine acolo.
Roxana...frumos ochiosul ce se pregateste de scoli inalte.Eu am asa un feeling ca se va adapta rapid.Si vad ca e inalt bine...indata sarbatoriti 'metrul'
,ca si Uka Oliviei.
Vad ca al meu are 16 kile imbracat cu hainutele de casa si de inaltime nu stiu,ultima data la doctor,acum 2-3 luni avea 91-92 cm.
rain...cu mare intarziere...LA MULTI ANI!! 

Sa fii sanatoasa si fericita si voioasa si norocoasa!!
Baga poze de la petrecere!!
Liliana...cand vine Adeluta?Ce e cu 16 saptamani?Si eu intelesesem ca vine in februarie.Sau de abia in februarie iei biletele?
roberto....
pt grija.Hmmm...io nu inteleg de ce te-a programat asa tarziu cand tu ai probleme mari?Cu sangerarile nu se sta asa,dupa cand are doctorita timp.Sa speram ca nu e grav ,ci doar o simpla dereglare hormonala.Pupam Mateiasul perlos.
Si cu afacerea...cica toata lumea se plange de vanzari in peroada asta,dupa sarbatori.De abia prin februarie,martie,isi mai revin afacerile.Ete...acum ar merge un xanax la husband,sa nu mai fie nervos
Decat sa plangi tu,mai bine baga el nasul in perna si face 'nani pui'
Daria ...spor la exercitii si la diete...vad ca te-ai mobilizat nu gluma.Am citit la topic care e faza cu echipele si chiar sunt curioasa ce va urma.Io iti tzin pumnii!!
Iar sportiva ta...ce sa mai zic...e o frumusete!!
Andrea,sanatate si analize cat mai bune iti doresc!
Pupam si puiuta dolofana.A pus-o tati cu 3 gagici in casa.Hmmmm...nu e rea ideea cu teatrul de papusi.Dar ete...s-a imbolnavit pakidermul meu...deci stam in casa cu mucii pana la brau.
cristalule...baga o poza de la eco...sa vedem si noi samburica miscacioasa.Mi-au adus socrii cand au venit in vizita niste varza a la Cluj...mmmm...si m-am gandit instant la tine,nu stiu de ce![]()
Bey....ia terminati cu prefixul...ca ma 'depresurizez' iar
Io ma fac ca nu stiu cati ani am.Sincer,io cred ca fac depresie cand il schimb.
alice,abajurul meu drag,pe unde umbli si tu?Ce mai faci?Ce jucarii ai mai luat lui Andrei??
Cate kile te-ai ingrasat? (zi ca multe,sa ma consolez si io
)
Sigur am uitat ceva,dar mai vin io...incerc sa recuperez.
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Neatza la gagicile mele dragi !
Pe unde umblu io ? ... Pai pe unde altundeva decit prin locurile pe are le stiu cel mai bine, adica acasa, ca nu avusei cu cine lasa copilu ieri si am chiulit de la job, iar in uichend nu am cum sa scriu pe forum din cauza de gizmo bagacios care nu ma lasa neam sa tastez ceva !!
Am vazut poze frumoase, am citit tot, felicitari lui Stefi pentru baia in cada mare, lui Pat pentru intrarea in cimpu' muncii educative, hahaha, sanatate multa piticilor raciti - Olivia, pupi lui Uka
, sa treaca tusea, pupici si teroristului shef 
, lasa breee Nora ca trec mucii repede, iti zic io, nu iti face griji, iar tie multe
si ceva cafeina pentru migrene !!
Si pentru ca ieri am chiulit, azi am iara o tona de lucru, haha, tocma cind credeam ca am pus in cui anul 2006 ! Asa ca ma grabesc sa ma ascund intre dosare !
Dar sint bucuroasa ca vine primavaraaa, astia anuntau azi 16 grade, mama ce fain - ieri era asa de frumos afara, soare si cald ... O zi minunata va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Neata!
Grasana la raport!
Sunt capie de somn, Maria a inceput la de la 5 dimineata cu "mami pena" (sa o culc pe picioare) "mami ubeste" (iubeste, sa o iau in brate). Si ma dureau burtile, aveam niste contractii d'alea sanatoase (cred ca erau contractiile de la dureri si nu durerile de la contractii, nu-sh cum sa explic) si stateam sa legan Maria pe picioare...ca la nebuni!
Io i-am dat comanda Mariei de pat 1.20/2.00 (ca daca o sa trebuiasca sa dormim unul cu ea sa avem loc...:
)
Parca vad ca o sa stam toti 4 in dormitorul nostru si celelalte camere, respectiv pat si canapele, o sa fie goale![]()
Andrea, tu acum cu burtica vrei sa te apuci de biciclism de performanta...hihihi
Eu in nesimtirea mea am dus bicicleta la un prieten acu' vreo 2 ani...si acolo a ramas....hehehe
Liliana, nu ma pricep da' intreb si eu...Daca un bilet dus intors e mai ieftin si gasiti o reducere nu poti sa-i iei d'ala!?
N-am terminat cu toate deadline-urile da's p'aproape!...![]()
Acum mi-am termiant pagina de web a proiectului mare...Vreti sa vedeti ce stiinte fac io cateodata!?
http://www.infim.ro/~mdatcu/index.htm
(Datcu e numele de fata...
)
Eu am o tipa care-mi cauta bilete cu pret redus, ca la noi cu plecarile la conferinte prinde bine. Daca vrei sa o intreb sa-mi zici.
Roxi, s-a facut suedezu' mare, o sa se duca la gradinita...succese maxime va doresc!
Olivia, a venit primavara la voi!?...:) Cred ca la noi o sa vina in curand iarna. (curand nu stiu ce inseamna...poate la anu'...ca azi cu 16 grade e deja record!
Ioana, ati trecut la abecedar!?...M-ai terminat! Felicitari!:)
Nicole, eram gravidoasa cand m-ai visat?! Tare ciudat, nu ma visez niciodata insarcinata...:)...Numa' cu doi copii...sau fara, dupa caz![]()
Nora...raportez 2 (doua!) oale de sarmale produs ein weekend! Sa ma satur!...:)
Prima data am vrut sa fac numa' dintr-un kg de carne, dar a venit John (care nu e taman ala fortzosu' si burtosu') "pai ne ajung noo astea?!"...![]()
![]()
Feliciaaaa, treci la raport!
Gata, ma apuc de treaba ca acu' se termina programul. O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi