Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
sara buna dragelor.
uite ca ma reusit sa pun ceva poze cu Pat, sa il vedeti tunsulescu: http://community.webshots.com/album/557151762nXJVeB
Gabi las ca o sa ai tu ok-ul.....daca nu se inghesuie cu tine pe un hamac acolo![]()
![]()
Robi si eu o astept pe Daria sa ne lamureasca, ca-s in ceata.
rain spune:
Multumesc pentru urari

!
Ne-am distrat aseara in oras cu multi prieteni, moazta si ea in forma maxima, a fost cu tati si mi-au cumparat fiecare cate un cadou ...de la Andreea ceva portocaliu, asta e culoarea ei preferata
, a dansat, mi-a cantat la multi ani ...f frumos, mai vreau o data
!
Am vazut poze cu Giulia-sportiva, Maria-cocheta si Patrick-viezurele tuns ...sint buni de mancat
!
Monicule, te-am visat intr-o noapte ...da nu mai stiu cum!
Gabi, distractie placuta, sa faceti poze multe...sa ne ofticam
!
Ema, ce bine ca si-a revenit Codrut cu somnul, eu de prin toamna aveam probleme cu moatza atunci cand venea vorba de somn, insa si-a revenit si ea de vreo saptamana si e asa bine ...
Andreea de Pupi, sanatate multa sotului si sigur va fi totul bine, fara complicatii!
Andrea de Stefi, cand citesc mesajele de la tine simt ca veti avea o fetita la fel de scumpa ca Stefi ...isi da mama omidee cu presupusu'![]()
Roxi, ce latime are patul lui Pat? al moatzei va avea 90 cm si parca vad ca nu-i va fi suficient sa se intinda !
sigur mai vroiam sa scriu ceva ...imi aduc eu aminte!

PS: Oare Liviu al Feliciei sa fi aparut ieri pe lume
?
roxanaz spune:
Nicole tot 90cm are si al lui Pat, crede-ma, e de ajuns. asta oricum doarme cu picioarele pe pereti. ce carti ai primit???
rain spune:
Olivia, multumesc
!
Deci tot 90, in poze parea mai mare ...sper sa aiba loc de intors
!
Culmea e ca ai mei copii in loc sa-mi ia tona de carti pe care le-am cerut-o ...mi-au venit cu tzoale
si cam asa au fost si celelalte cadouri
, am primit si carti ...doar 2: una e "Manualul parintilor" scrisa de Anne Bacus (fff interesanta din cate am reusit eu astazi sa vad) si "Arta razgandirii" (la asta n-am priceput aluzia
)
Cred ca-mi voi lua singura carti, acum citesc "Ma numesc Rosu" de Orhan Pamuk ...imi place la nebunie, ai citit-o?
kim222 spune:
Noi tusim...vineri am fost si la dr..Dr l-a nimerit pe tati la telefon...si uite asa ne-a dus la dr..Avea laringita asa cum am banuit..Acum a trecut si a inceput atacul mucilor si tuse..dar mergem la cresa..
Sa vad ce-mi amintesc...
Robi sanatate multa..sa ne spui cum a fost la dr...Cit priveste vinzarile...poate bagati si voi niste sale-uri...faceti mai multa reclama..in rest...putere...si nu va macinati sanatatea...
Nicole...eu nu am mai citit o carte..ma chinui sa termin Iubirea de aproapele ..si nu reusesc...acasa nu am timp..la job nu am incercat! Portocaliu este si culoare mea preferata! Poze!!
Carolina ce bine ca degetelul s-a vindecat frumos!
Gabi ti-am scris un PM..l-ai primit? Mai ai poze noi cu casa?
Monica tinem pumnii la dr...
Felicia a promis ca nu dispare fara sa ne de-a de stire...
Andrea, vazut o fetita frumoasa la baie..
Vazut si iepurele suedez!!! I s-a mai inchis parul sau este de la lipsa luminii? Si Uka are 14,850 Kg..si 96-97 cm..
szivarvany spune:
Salutari la gashk !
Deci fetili, io tre`sa recunosc si aici ca`s grasa ca porcu`, asa ca m am intors la dieta si asa am format acolo ekipe, eu facand parte din ekipaverde ![]()
Kim - sanatate muuulta lui Luca ! 
Rox - admirat okiosul, e tare frumos ! 
Rain - sa folosesti sanatoasa cadourile, carti iti cumperi tu ![]()
Andreeap
- cand pleci in vacanta ? Ce zic barbatii casei ca pleci ? Ce a patit sotul tau ?
Gata, fug sa pedalez.
O seara faina tuturor !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR ![]()
roxanaz spune:
da Nicole am citit pe nenea Pamuk si imi place mult de tot! dupa "ma numesc rosu" sa citesti "viata cea noua".....mie mi-a placut si mai mult, o sa vezi!
Olivia laringita? bleacks. sa treaca repede!
Ancaaa! unde esti, ca iar s-au adunat ceva absente la catalog!
Liliana? ce se mai aude cu cumparatul biletelor pentru adeluta si mama ta? hai ca sunt reduceri acum!
polux spune:
Buna seara Romania.
Eu umblu innebunita dupa bilete de avion...sper ca saptamana asta sa le iau, dar ma ingrozesc normele "europene" din Romania...drum one way ptr un copil de 2 ani jumate peste 1000 dolari. Hmmm.
Nicole tare frumos dormitorul, cand ajunge si cum mai doarme la voi in camera moatza?
Olivia luni?hmmm, ma indoiesc, dar mai vedem, tu sti mai bine.Sau stati sa fiti promovati ca da bine la rezumee? Nu da glumeam doar.
Si ia nu mai vorbiti voi de schimbat prefixul...ca si eu il schimb anul acesta...si nu asa ca voi. Eu fac 20 de ani in mai...a , am uitat sa spun ca pe fiecare picior. Alice , Olivia si Nora parca se mai invart pe aici, e nu chiar asa multi...dar pe aproape.
Ioana intra in sesiune...mama ce-mi lipseste scoala romaneasca cu vacantele si sesiunile ei....curata boierie ptr noi profesorii. Dar de alti bani, alta distractie, nu.
Vrabiutza vad ca si la voi au inceput perlele...mami tu esti printul meu.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Hehehe ce frumos stie sa imparta Andrei...juma mami, juma tati si juma Anca.
Adela, pupam pe mutulica si surioara lui care dupa cate intelegem se crestineaza curand, nu?
Monica terminat cu dead line-urile? Cand mergi la medic, dar nu tot ca vinerea trecuta.
Felicia pupam burtica...si lasa soacra sa te ajute si tu odihneste-te, ca acum vine Liviu si te ia de odihnita.
Diana vazut pozele sunteti niste frumosi.
Hehehe Olivia sa inteleg ca noi ne bucuram ca fac ai nostri 3 ani? Eu oricum nu am de gand sa-i dau palmute la fundulet, ca si asa e mic...dar oricum e bine de stiut sincer. A si sanatate lui Uka.pup.
Dana sanatate lui Ric si ma bucur ca ii place la gradi, vezi iti faceai griji degeaba.
Daria mai am 112 zile....hehehe vezi eu am inceput deja sa numar zilele, sau mai bine zis 16 saptamani. Deja caut bilete.
Adema bine ca mai intri si tu...un pup special ptr codrut.
Roberta sanatate si tie...sa inteleg ca e sarcina?
La multi ani Nicole si tot ce-ti doresti de la viata.
Roxi mai dar ce lungan sunteti...aproape un metru.A si sunteti gata de gradi inteleg.
Andrea felicitari ptr baita in cada mare.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi