Piticlonti de iulie-august 2004 (210)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi se vede galbeneala de pe fata mea de la tine, nu? de la invidie mi se trage. sa va distrati frumooooooooooos, da? cum stati cu planurile de casa?
Ioana cu ce era incaltat motanu' cu cizmele tale?
Andreea m analizele de trim II? baga niste cioco sa treaca ameteala, merge la fix
da ce aveti fratilor toate de intrati asa scrut si cu acelasi text "revin"? oti fi vorbite
vestea mea este ca Pat va merge de la 1 februarie la gradi, s-a hotarat, a fost azi din nou in vizita p-acolo azi si din nou nu ii mai venea sa plece. s-a nimerit si cand le dadea cornul si laptele....bineinteles ca s-a servit si el...om vedea cum va fi! sunt nitel cam emotionata, recunosc....sunt curioasa cum va reactiona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Nu am nici un chef de munca, asa ca tot dau F5

Roxana, super! Nu ai spus nimic pana acum. Program scurt sau si cu dormit acolo? Nu, sunt primele analize, cele de trim I, cu Hiv, Vdrl, RH, anticorpi RH si tot restul.

Ioana, super motanul

Gabi, eu astept pozele si apoi voi deveni galbena de invidie. Oricum vacanta placuta, sigur o meriti.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salut poporu` !
Rox - felicitari si succes pt gradi; zi ne programul !
Amironeanu - ce frumoasa e Stefania, sa ti traiasca ! O frumuseste. Pupam burtik !
Ioana - am vazut "motanul" este o frumoasa si o nazdravana !!!
Leeloo - murim toate de invidieee ... sa va distrati si n locul nostru, da ? Si vrem 1000 de poze.
Pako - da un semn !!!

Io va pup. Multzam ca ati vizionat verzulicea :-)))
O zi faina ... sper sa mai apuc sa scriu doo randuri.

Am uitat: Cristal, cum stai cu tratamentul ? Cand mai ai ecografie ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Nu o sa va vina sa credeti, dar am reusit sa va citesc azi!
amironeanu, am vazut pozele frumoase cu Stef!V-ati facut mari si voi!
leeloo, ai spus Caraibe???? Sa aveti vacanta super si sa faceti cat mai multe poze!
Cristalina,am patit cu Codrut la un vaccin sa faca o "galma" cum spui tu si am rezolvat cu putin Lioton pe locul respectiv.Ai incercat?
g_ioana, pupici "Motanului incaltat"
roxanaz,de ce incepeti acum gradinita, in februarie? Cat despre teatru de papusi, chiar zilele astea ma gandeam sa il duc si pe Codrut si ma intrebam daca ar avea rabdare sa stea in sala cuminte...
philip, felicitari si pt. job si pt. mersul la sala!
Si eu am pus cateva kg in iarna asta dar eu sunt anti-sport total, asa ca ma rezum la alte metode:)
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Raportez, tratamentul e la jumate...peste o saptamana ma duc la nenea doftorul la control si cred ca peste vreo 3 imi fac si o programare la ecografie, sa fiu eu linistita.
Tanti mi-a zis ca de acum pot sa vin la ecografie cand ma trimite doftorul, ea s-a lamurit, copilul e okay...
Noroc ca samburica da din picioare si ma mai linisteste la nervii capului. Tare am chinuit copilul asta, noaptea nu ma duc la buda ca mi-e ca trezesc Maria, stau in niste pozitii chircite ca sa nu o deranjez...de abia astept sa vina mobila!

Am vizionat poze frumoase, de Giulia fotomodeaua...:)...Stefania cand se balaceste si cu Motanul incaltat...:)))
Dar de citit n-am prea citit, m-am dus direct la linkuri si apoi am intrat in treburi...:)
Azi imi facui pagina de web, tare ma bucur ca o terminai ca sa ma duc sa mananc si eu fara stres.
Pupam voios!

Adema, doctorul mi-a zis de Lioton, acum ma duc sa iau...I-am dat cu niste Voltaren dar numa' putinel seara...ca se vaita mai rau ca o babaaaa!!!Ma rog, babele pe care le cunosc io...hihihi

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Andreea ... multumesc de intrebare... Da, din fericire degetul s-a vindecat f. frumos... cicatricea este aproape invizibila, aspectul degetului este normal... singura problema era unghiuta care era mai tare si mai groasa spre varf...dar aproape ca s-a rezolvat si asta ... Pupici tie si Stefaniei... e adorabila in baita...

Roxi ... wow... incepeti si voi gradi ? ... Succes, sa va adaptati usor... Cred ca Alessia va ramane printre ultimii care vor merge la gradinita, abia dupa 4 ani ... Chiar, ia spuneti, care mai dati copii la gradi de la 4 ani ?

Adema, felicitari pt. baiatul cumintel ... sufla-mi si mie: cum ai reusit sa-l faci sa doarma la pranz, poate aplic si eu metoda cu succes

Daria, hihihi... super componenta din echipa verde ... Restul componentelor tindeti spre aceeasi silueta ? ... Sau ma insel si nu e vorba de o chestie cu diete sau ceva de genul asta ?

Cristal...bine ca a trecut buba...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

programul la gradi este pana la 12, va merge la inceput de proba, fara "acte oficiale", pentru acomodare. daca e ok va ramane linistit pana la sfarsitul anului asta scolar, adica pana in vara. eu sper sa fie ok ca prea e innebunit sa stea acolo.
Adema de ce sa nu mearga din februarie? ma rog, 1 martie, tot aia e.
Andreea precis vei avea rezultate ok doar ai experienta
Cristal chinui copilu mama denaturataaaaa! dar si pe tine. deci cand ziceai ca vine mobila aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi - mersi de intrebare - constructia merge inainte ca avem noroc de vreme frumoasa. Am cam innebunit constructorul cu modificari mici pentru ca altfel e cind vezi planul si alta cind vezi construit la fata locului...dar mai bine fac modificarile acum, cind se poate, decit mai tirziu... Deci Pat merge la gradi? Foarte bine - oricum din vara asta am sa incerc sa-l dau si pe Stefan sa vad cum se acomodeaza.
Mai nu ma invidiati inca pentru Caraibe - sper sa fie ok cu cazarea si pentru sot pentru ca deocamdata nu am ok-ul de acolo...deocamdata ma uit pe net la poze si intr-adevar e superb acolo!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

kro, drept sa iti spun, am fost cam parsiva in metoda de adormire a copilului.Adica i-am spus ca daca nu face nani il vede Mos Craciun si ii ia Dino-pad-ul primit cadou.A functionat si dupa ce ii citesc doua povesti, ii spun "gata, acum facem nani ca sa vada Mos Craciun ca suntem cuminti" :) Si in 2-3 minute doarme bustean! Sper sa tina cat mai mult figura asta! De fapt, acum s-a obisnuit sa doarma si e tare bine asa.Cred ca de aceea e si mai cuminte; cand nu dormea la pranz, dupa-amiza era obosit si nu ma mai intelegeam cu el!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
Am intrat sa va salut, noi am umblat hai-hui toata ziua, somnul de pranz ne-a prins la Bica Mimi (mama mea), am mancat peste tot pe unde am ajuns (nu eu, Matei) si tare bine ne-am simtit.
Pupam in grup frumoasele de la Iasi (Stefi care e o frumoasa in baitza si Motanik incaltata), si pe Pat care merge la gradi.
Eu tare l-as da pe Matei din primavara dar mi-e frica de faza cu mersul la toaleta, el nu poarta ziua scutec dar anunta cam in ultimul moment ca vrea pipi si scutec nu i-as mai pune dupa un an aproape de cand nu mai folosim ziua.
Mai vedem...
Mey, chiar nu ma lamuriti ce-i cu Ekipa Verde...si cu cea neagra???
daca-i cum cred eu, ma inscriu cu succes in cea de-a doua, cu cele 6 kg puse de la Revelion incoace (am inlocuit fumatul cu mancatul, dar am realizat la timp si aku' sunt la dieta cu numaratul caloriilor)
ANDREEA (P), ce bine ca poti merge la sala, eu nu am cum, din pacate, sotul meu are un program haotic si abia pot sa ma programez la stomatolog si la alti doctori ,pentru ca nu am pe nimeni altcineva pe care sa ma bazez sa-l las cu Matei. Bafta multa sotului si sa treaca repede peste interventia cu pricina!
GABRIELA, Caraibe, zici? Astea exista in realitate sau doar in povestile cu fete si feti frumosi?
ADEMA, bine ca mai tin fazele astea cu adormitul 9si la noi e cam la fel), dar ce ne facem cand nu vor mai crede?
OLIVIA, am uitat sa iti raspund...unfortunately, vanzarile inregistreaza cel mai low level de cand am inceput noi afacerea. Cuplat cu scadentele a doua CEC-uri, cu doua rate la banca, chiria, facturi etc., rezulta un Petro cu care nu se poate vorbi. Aseara am incercat sa port o discutie civilizata cu el si s-a lasat cu lacrimi din partea mea, asa ca, de acum, ce-o vrea Domnul!

NORICO, CARMEN, pe unde umblati???

Mergi la inceput