Cumparaturi Bulgaria
Raspunsuri - Pagina 4
catutza spune:
Mona , daca de mesajul meu zici ca incurc merele cu perele uite aici :
quote:
Catuta ,hai ca-ti raspund eu Laptele Milumil 3 este aproape 13 leva.
metro nu este in drum spre Varna este in drum spre Ruse.De Kaufland nu stiu,unde este si nici despre taxe.
Oricum nu te indepartezi mult de la drumul de Varna doar 3-4 km.
ANGELA
Nu am incurcat nimic (cred eu...)
Angela , daca ajungi vineri te uiti te rog de lapte milumil 3si borcanase.
, nu te mai stresezSi cum e : face legitimatie valabila pe o zi sau nu ?Noi nu avem pt metro ro, asa ca ...
Multumesc mult si te asteptam cu vesti
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
angelapriboi spune:
Catuta,laptele Milumil 3 este 13 lv.Stiu sigur pentru ca eu cumpar pentru fetita mea.Si o sa ma uit si pentru borcanele.Si apoi o sa analizezi tu preturile.Maine dimineata dau o raita pe acolo.
Sau s-ar putea chiar azi.Dar acum dau fuga pana la secretara firmei sa vad daca am o brosura de la Metro ca sa-ti mai comunic niste preturi.
angelapriboi spune:
Uite ca am revenit cu preturi din oferta valabila in perioada 25.01-21.02.2007 preturi cu TVA cu tot
-carne de porc fara os 7,31lv/kg
-coasta de porc 6,47lv/kg
-carne tocata 6,11lv/kg
-pulpe de pui intregi 3,26lv/kg
-aripioare 2,75lv/kg
-cascaval Latita 7,19lv/kg
-cascaval baba 7,43lv/kg
-ulei POCA 1,49lv/l
-ulei 5l 7,61lv
-ulei masline Natura verde 13,67lv/l
-orez 0,90lv/kg
-pampersi 4+ (pachet 70 buc 27,83lv
-Lenor 3,26lv/l
catutza spune:
Angela , preturile mi se par avantajoase. Ai fost? Ce ti-ai cumparat? Cum e cu legitimatia? Se face pentru o zi sau nu?
Noi vrem sa mergem pentru Paste, asa ca pana atunci mai avem.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
Angela , ai fost la cumparaturi? De ce nu ne dai vesti? C eti-ai cumparat?
Cum e pana la urma? Fac legitimatii pentru o zi sau nu?
Si spune-mi te rog unde e exact metro?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
angelapriboi spune:
Am fost la Metro,dar am uitat sa intreb de legitimatie pentru ca eu mi-am facut pe firma mea de aici.
Preturile sunt avantajoase.
metro este cam la 7 km de granita pe drumul principal ,imediat dupa Lukoil.Trebuie sa mergi pe Bulevardul Bulgaria 7 km.
georgiana.david spune:
Am si eu o intrebare. Cu banii cum faceti? Noi plecam de Paste in Bulgaria si nu stim daca trebuie sa avem leva, platim in euro, unde este mai avantajos sa schimbam banii??
Multumesc
angelapriboi spune:
Georgiana poti schimba euro in incinta metro la acelasi curs ca si la casele de schimb valutar adica 1,94 leva/euro.
bumbacel spune:
Eu plec maine la Sofia, pentru taxi am nevoie de leva sau euro sunt ok? Aeroportul e departe de oras? As vrea sa fac ceva cumparaturi, daca ma duc in centru e ok, tinand cont ca n-o sa am prea multa vreme de umblat? Duty free mai exista in aeroport?
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

georgiana.david spune:
Eu nu ma duc la Metro, merg intr-o mini vacanta si ma interesa daca e mai avantajos sa schimb acolo euro in leva sau sa schimb aici