Cumparaturi Bulgaria
Raspunsuri - Pagina 3
buburuzica_2005 spune:
Este adevarat ca trebuie sa platesti rovigneta si pe teritoriul Bulgariei?Sau doar taxa de pod de 60 ron?
As vrea sa merg sa cumpar lapte,folosesc Nestle juniorsi am gemeni,deci ar fi pretul foarte avantajos.
Si o plimbarica nu strica.
In februarie incep reducerile de preturi?
angelapriboi spune:
buburuzica,da este adevarat ca trebuie sa platesti rovigneta,dar o poti lua pentru o zi.Nu stiu cat este ,dar daca aflu am sa-ti scriu.
In februarie incep reducerile de pret.
A_Iulia spune:
Monica, eu n-am mai fost la Sofia de vreun an de zile, (am avut deplasari dese acolo anii trecuti datorita job-ului), insa iti spun sigur ca-mi alocam la fiecare deplasare o zi special pt shopping.
In Sofia e o artera principala pe care obisnuiam s-o bat. N-as putea sa-ti spun daca din lipsa de timp sa bat magazinele in Bucuresti sau atractivitatea preturilor in Bulgaria, insa in perioada aia o gramada de lucruri am luat de acolo si mi se pareau super la pret (in Bucuresti nu mergeam decat la malluri - alte preturi n-aveam cu ce sa compar)
Imi amintesc ca acum 3 ani am venit cu 6 perechi de cizme. Chiar si costume mi-am luat de acolo. Pentru Pitzi - iar - am luat o gramada de lucrusoare de acolo super frumoase (unele scumpe, ce-i drept, dar care nu le-am vazut aici in B).
Eu zic ca merita sa faci un drum. Nu e foarte pitoreasca Sofia dar nici scumpa nu e. Nu stiu cum sunt orasele mai mici insa sperante prea mari de magazine de firma n-ar trebui sa ai acolo.
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
inaioana spune:
Cat inseamna 13 leva? Adica e un pret mai avantajos decat in Ro? Si cat de avantajos, avand in vedere ca sunt de platit si taxe, etc.
Puteti da mai multe detalii (de unde se cumpara laptele, ce alte cheltuieli-taxe sunt?) ca sa imi fac si eu un calcul?
Sar'naaa! 

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
angelapriboi spune:
Inaioana trebuie sa imparti 13 leva la 1,94 si aflii pretul in euro adica in cazul nostru 6,7 euro.Nu stiu cat este de avantajos,dar uite vineri o sa ma duc din nou la cumparaturi o sa-ti scriu preturile la ceea ce mi-am cumparat eu si tu poti face comparatia.
monalac spune:
taxele au fost 60ron cu totul.rovinieta este valabila o saptamana,deci daca intr o saptamana te duci iar,pe asta n o mai platesti.lapte praf se gaseste la metro.si in kaufland.care sunt la 10 minute de mers cu masina una de alta,dar nu ma intrebati in ce directie,ca habar n am. cu topografia stau prost.v am spus,laptele nestle junior costa 13ron.cerealele nestle sunt 6 ron cutia.ca sa afli pretul produselor in lei,inmultesti pretul in leva cu 2/vedeti sa va uitati la pretul care are tva..
monalac spune:
milumilul nu stiu exact cat costa,dar stiu sigur ca e mult mai ieftin ca la noi,pt ca am o prietena care cumpara mereu din bulgaria.
catutza spune:
Angela , daca ajungi vineri te uiti te rog sigur cat e milu3 ?Mi se pare cam mult 13leva, e cam ca la noi pretul, deci nu fac nicio afacere daca ma duc. Si borcanele de la nestle.
Eu abia astept sa te intorci sa ne spui ce ai luat si cu cat ca sa facem si noi comparatie.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
monalac spune:
aoleu,aoleu!!!eu vorbesc de mere si voi ma intrebati de pere!!!!pai am zis la laptele nestle e 13ron,adica 130mii,nu 13 leva!si am mai zis si ca taxele,in total,adica rovinieta si pod sunt 600mii dus intors.si tb sa le platesti pe amandoua.am inteles ca unii au dau 100mii la tipa de la taxe si n au mai platit in plus.un fel de spaga.