Cumparaturi Bulgaria
Raspunsuri - Pagina 2
catutza spune:
Buna!
Mona, taxele sunt 60ron? Taxa de pod, nu? Unde e metro si kaufland? Sunt aproape unu de celalant? Noi vom merge in mai, la varna (pomorie de fapt), deci in drum spre varna trec pe langa metro?
Noi nu avem legitimatie de metro, sper sa ne faca pentru o zi.
Care e cursul valutar :euro-leva? Asta ca sa fac o comparatie de anul trecut.
Multumesc mult.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
angelapriboi spune:
Oficial cursul valutar este acelasi 1,95583.De schimbat se schimba insa intre 1,83 si 1,94 .Nu stiu cursul valutar din Metro.
Eu am fost pe 19 ianuarie si nu a vrut sa ne lase cu pasaportul.Ne-au intrebat daca avem card de Metro Ro si nu-l aveam la noi.Noroc ca noi avem firma in Bg si ne-au dat adeverinta pentru o zi.
Mona voua cum v-au facut legitimatia?Pe baza pasaportului??????
monalac spune:
sincera sa fiu nu stiu pe baza a ce ne au facut legitimatie de o zi,cred ca pe baza unui buletin,caci noi n aveam niciunul pasaport.spun ca nu stiu exact,pt ca n am stat eu la coada unde se faceau legitimatii,ci un baiat care a fost cu noi.am facut o legitimatie pt toti si a platit unul sg toate produsele,dupa care,acasa,ne am facut socotelile si am impartit banii.dar nu era nicio problema cu legitimatia,in ziua in care am fost la russe erau zeci de giurgiuveni,aveam senzatia in metro ca sunt in centrul orasului giurgiu,cu atatea cunostinte ne am intalnit.toti au putut face cumparaturi la metro,deci nici vb de vreo problema.in plus,in kaufland nu ti tb niciun fel de legitimatie,iar unele produse sunt mai ieftine decat in metro.taxa de 600mii e taxa de pod,probabil,pe care o platesti si la dus si la intors,in total e 600mii.spun probabil,pt ca nu am platit eu taxa,ci tot baiatul acela care a mers cu noi,stiu doar ca s a platit si la dus si la intors.metro e destul de aproape de intrarea in russe,am mers pe undeva pe soseaua de centura vreo 10 minute.kauflandul e la inca 5 10 minute de mers de metro,dar nu ma intrebati in ce parte,ca n am memorie vizuala absolut deloc.
ana_miti spune:
Buna, sunt asi eu putin offtopic , acum si va rog sa ma iertati. Mona, unde locuiesti in Giurgiu? Si eu tot din Giurgiu sunt. Oare ne cunoastem??? Unde ai invatat la ce scoala, liceu?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
monalac spune:
da,ne cunoastem.chiar vorbim cand ne intalnim.am fost impreuna la aceeasi scoala generala,la clase paralele.eu mai am un frate geaman,gabi.
monalac spune:
voiam sa ti mai spun ca te admir pt taria de caracter si sper ca baiatul tau sa ajunga candva sa si mangaie nepotii.
ana_miti spune:
Eram sigura ca tu esti!!!!!!!
Ma bucur ca ne-am cunoscut si aici. Mi-am amintit franturi din discutiile pe care le mai aveam la biserica , cand ne intalnem, eram cu puisorii dupa noi si ne intrebam una pe alta .....cum e....cum mananca.
Felicitari pentru cum ai luptat pentru Cristi!
Sa imi dai id-ul tau sa mai vb pe mess.
Scuze , fetelor ca suntem offtopic.....dar ma bucur
ca am reusit sa vb si eu cu o giurgiuveanca de-a mea. Eu am mai deschis un subiect la alt subforum , despre fetele din Giurgiu , dar nu mi-a raspuns nimeni.... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
monalac spune:
culmea e ca si eu atunci cand am citit povestea ta,am avut intuitia ca tu esti,inainte sa privesc pozele...si asta pt ca mi am amintit,instantaneu,de ceea ce mi ai povestit la biserica,cum ca ai avut ceva probleme cu alex si ca dr de aici sunt de rahat....nu stiu de unde am facut asocierea,pur si simplu asa ma loveste pe mine intuitia....,uneori ma mir si eu cat de dezvoltat am al 7 lea simt....crisul meu nici la ora asta nu doarme....e terorist rau....id ul meu//lacatusu_monica.
catutza spune:
Monica, i-mi raspunzi si mie te rog?
Deci:
-taxele dus-intors sunt de 60ron?
-cat de departe sunt metro si kaufland?
-sun in drum spre Varna(am inteles bine)?
-cat e laptele milumil 3?(asta daca stii, ca vd ca tu folosesti nestle)
Multumesc mult de tot,
si pentru micul tero
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
angelapriboi spune:
Catuta ,hai ca-ti raspund eu Laptele Milumil 3 este aproape 13 leva.
metro nu este in drum spre Varna este in drum spre Ruse.De Kaufland nu stiu,unde este si nici despre taxe.
Oricum nu te indepartezi mult de la drumul de Varna doar 3-4 km.