Scoala nr. 150, Sf Elefterie - informatii

Scoala nr. 150, Sf Elefterie - informatii | Autor: Miki8

Link direct la acest mesaj

In incercarile mele de a alege cea mai avantajoasa varianta pt inscrierea lui Radu la scoala ne-am oprit pt moment la scoala 150 din Cotroceni. Nu stiu nimic, insa de ea. Tot cautind pe net, am gasit la un moment dat o reclamatie a unui grup de parinti la adresa directorului, un domn Oprea, din care reiesea ca acesta cere nejustificat si intr-un mod nepotrivit bani parintilor.
Stie cineva ceva de aceasta scoala? Imi puteti recomanda o invatatoare buna acolo?
Va multumesc si va dorec o zi excelenta,
Miki

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tino-Tino spune:

E o scoala frumoasa, cu copii simpatici si profesori care isi iubesc meseria. Aceasta e parerea mea! Copilul meu este foarte fericit acolo, este iubit, are prieteni multi.Este in clasa I. Il consider norocos pentru ca are o invatatoare (de nota 10) care se potriveste exact cu felul lui de a fii. (Recunosc ca in prima luna de scoala imi faceam o gramada de ganduri rele. Aveam impresia ca nu e suficient de bine supraveghiat,ca e trist, ca nu are prieteni; nu tinea minte ce lectii are pentru a doua zi....O sa vedeti cum e in clasa I !!!) Conditiile in scoala le consider normale pentru o scoala de stat. Consider necesare si unele "contributii".Sumele cerute parintilor sunt mari, dar nu exagerate.Cred ca mai importante sunt alte aspecte.Copilul meu merge cu placere la scoala, este in siguranta, este bine educat si...are o invatatoare excelenta.
Succes in clasa I !!!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Tino-tino, si eu vreau sa-mi inscriu fetita la scoala 150. De cand era in burtica am hotarat lucrul acesta si acum viata ma ajuta sa fiu cu jobul aproape de zona si sa ne fie mai usor sa ajungem in zona (locuim pe bd. iuliu maniu). Spune-mi, te rog, poti sa-mi dai mai multe detalii? Imi poti recomanda un invatator bun? multumesc anticipat

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput