Pret meditatii/ ora engleza
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
noi glumim aici pe margine, da cred ca atunci cand va veni momentul sa aleg profesori pt Sofia am sa fiu mai rau ca ochiul soacrei

Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
grati.ela spune:
Cum adik ora=50min...pai eu sunt deplasata cu sedintele mele de mate de 2 ore care se-ntind toate la 150minute (si asta la 50-60ron sedinta)?!
crinuta spune:
Pai da, ora se considera exact ca la scoala, de 50 de minute. Daca tu vrei sa fie mai mult e optiunea ta.
Eu zic ca ceri cam putin, mai ales ca esti profesor universitar.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
arghirmonica spune:
Sabina sa stii ca asa -i cum zici ,cand e vb de copilul tau si daca te mai esti si in tema atunci e bai mare..vai de profa![]()
Si Ora didactica e de 50 minutele da dragelor daca pe astia mici ii tii acolo atenti 30 e minune mare...pe asta se bazeaza fetelecare care lucreaza cu copilasi si zic ca ara e de 20,30 minute....daca se paote si bani multi si timp putin si si interes scazut![]()
Sabina spune:
Gratiela, pai tu lucrezi cu copii mai mari :)
Faci individual sau in grup?
la mine ora e ora, 60 de minute, dar intotdeauna sfarsesc prin a sta cel putin un sfert de ora in plus.Adica asta faceam, ca acu nu prea mai dau lectii, dupa cum am mai zis.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Cristina_C spune:
Monica,ideal ar fi sa gasesti o profesoara care are experienta cu copiii prescolari, eventual una care preda engleza la gradinita.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
grati.ela spune:
Sabina, copiii-s de liceu si rar fac cu 2, in general individual. Dar nu ma plang...sunt multi care considera ca-i mult si atat. Cu studentii mei nu lucrez in particular pt ca nu se cade. Eu lucrez pentru admitere la fac. pt ca-mi place, pastrez legatura cu materia din preuniversitar. Si banii conteaza dar...ma sponsorizeaza sotul.
Cat despre engleza eu am colega (asist.univ) tanara si draguta (f.indragita de copilasi) care lucreaza cu 40ron/90 minute la domiciliul copilului.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by cris1iana
sedinta de 90 min pt un prescolar mi se pare cam mult
"cine inceteaza a fi copil, acela a murit deja "
Este imens. Dupa 30 de minute nu se mai concentreaza si mi se pare normal.
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Gabrielama spune:
Monica,
nu stiu cat e ora de meditatie, dar ce stiu este ca acum o vreme am predat, pentru destul de multi ani si cu oarece succes, engleza la copii.
Nu poti sa faci un plan didactic pentru copii de 5 ani; pentru ei "predarea" trebuie sa fie o joaca; ii inveti lucrurile din camera sau cuvintele din zona lor de inters maxim, le citesti o poveste si o traduci rand cu rand/cuvant cu cuvant... te pliezi pe starea de spirit a copilului din ziua respectiva si bineinteles pe personalitatea lui. Degeaba iti faci un plan "didactic" - stresezi copilul si nu faci decat sa-l faci sa urasca lectiile de engleza...
Usurel, in joaca, altfel, la varsta asta nu merge.
30-45 de minute la varsta asta este super suficient.
Succes!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...