Pret meditatii/ ora engleza
Raspunsuri - Pagina 2
arghirmonica spune:
Multumesc pentru raspunsuri...am gasit o domnisorica in final la care i-am urat drum bun ca avea multe pretentii la vasta ei experienta ,acu iesita din scoala si de lucrat cu copiii nici vorba.
M-am laut si eu dupa ea ca ,stie aia,si ailalata ..da de unde.......
crinuta spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
Multumesc pentru raspunsuri...am gasit o domnisorica in final la care i-am urat drum bun ca avea multe pretentii la vasta ei experienta ,acu iesita din scoala si de lucrat cu copiii nici vorba.
M-am laut si eu dupa ea ca ,stie aia,si ailalata ..da de unde.......
Cam ce pretentii avea?
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
arghirmonica spune:
Pai stii cum e ....sa il invat sa numere pana al 10 sau zilele saptamanii stiu si eu.Ma asteptam sa o vad cu ceva planuri didactice facute ,dupa care sa se ghideze ,sa perzinte,sa invete copilul si sa evalueze...in timp binenteles.A venit gagica cu mana-n jeb(buzunar ) si vrea si 20 lei pe ora care a zis ea ca tine 20 minute.In cluj am aflat ca se cam face cu 20 lei ora si zic de fetele tinere dar si cu ceva experienta....Hi,hi si am aflat de la la cineva ca atre greu se taraise prin facultate.Apoi pardon nu dau io bani la una care de abea a terminat faculatatea ca... cu siguranta nu prea are ce invata pe altii si mai ales pe bani.Este parerea mea.........
Sabina spune:
e clar ca nu era persoana potrivita, dar chestia cu planurile didactice mi se pare putin exagerata, sa nu te superi ca ti-o spun :)
Planul e plan...nu inseamna nimica...realitatea(copilul) e ceva unic.A, dupa ce a facut 4, 5 lectii si is da seama cam cu cine lucreaza, poate veni cu un plan general, da asa din prima.....
Spor la gasit profesoara!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
arghirmonica spune:
Draga mea la 5 ani invatarea e bazata pe joc ,dar trebuie sa stii si ce joc si sa ai niste obiective de urmarit..cel putin io asa stiu
arghirmonica spune:
Conteaza f mult ca pentru prima data sa te prezinti ca la carte,adica sa vada parintele ca stii ce vrei....acum depide si de copil cat e dispus.
crinuta spune:
Imi spun si eu parerea..
Si mie mi se pare exagerat sa ceri planificari. Talentul pedagogic il ai sau nu, iar asta se vede din primii ani de predat.
Daca mie nu mi s-ar fi dat ocazia sa arat ce pot, abia iesita din Cons', cum as fi avut eu rezultatele pe care le-am avut din primul an?
Exemple sunt multe.
Eu in general nu ma ghidez dupa " abia iesit de pe bancile facultatii", deoarece stiu din experienta proprie si nu numai, ce surprize placute poti avea.
In ceea ce o priveste pe domnisoara respectiva, n-am inteles cum adica o ora tine la ea 20 de min?
20 RON pe ora ( dar sa fie ora de 50 min, ca la scoala, nu 20)pentru o absolventa de facultate nu e deloc mult, parerea mea.
Daca un profesor cu ceva ani experienta cere in jur de 350000-400000/ora, mi se pare normal ca un absolvent sa ceara macar jumatate.
Ca e buna sau nu, asta se vede in timp ( vorbesc in general, nu de cazul tau).
Pe mine ca si parinte ma vor interesa strict rezultatele copilului, si nu planificari, sau mai stiu eu ce.
Una peste alta, iti urez spor la gasit profesor bun.
Sa ne spui ce ai rezolvat.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Sabina spune:
Stai ca eu acum cred ca am inteles ce vroia sa puna Monica.
Cred ca te referai la metoda folosita, nu la chestiile alea sforaitoare care se numesc planificarea lectiei si care contin obiective operationale si alti termeni stiintifico-fantastici din astia
, asa-i?
e normal sa o intrebi de metoda folosita, ce carticica, ce joc, ce cantecele, etc etc .
Dar sa nu-i ceri sa spuna din prima unde vrea ea sa ajunga cu baietelul in 10 lectii, ca n-are de unde sa stie ![]()
Bafta!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
arghirmonica spune:
Sabina ai inteles f bine.....eu ma asteptam sa vad cum face sau dupa ce se ghideaza stii....da asa .Numai ea cu geanta pe umar
nu stiu zau.In fine fetelor ..eu nu arunc cu banii pe geam ,numai sa am profa in casa ,eu vreau sa vaz rezultatele,nu?....Oricum nu era persoana potrivita.Ca sa nu mai lungim discutia![]()
crinuta spune:
Bineinteles ca rezultatele conteaza, asta e cert.
Sper sa gasesti persoana potrivita.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.