Pret meditatii/ ora engleza
Buna
Am un baietel de 5 ani si vreau sa faca engleza in particular.Nu stiu cam care sunt preturile pentru asa ceva la ora actuala.Stiu ca ora didactica e de 50 minute..e clar ca el daca are rabdare 30 maxim.![]()
Dac aveti idee sau stiti niste preturi va rog sa imi spuneti si mie.
Multumesc,Monica
Raspunsuri
jennifer spune:
Cauta o studenta, e cel mai ieftin, s-ar putea gasi cu 10RON/h, altfel de la 15-20RON in sus !
arghirmonica spune:
Mersi ...oricum la studenta ma gandeam.La o adica si eu pot face engleza mult si bine cu el dar stiu sigur ca pe mine nu ma asculta.In schimb la gradi e sfant ce zice doamna educatoare.
cris1iana spune:
in general preturile sunt intre 15/25 RON/h in Bucuresti, presupun ca in Cluj lucrurile nu stau foarte diferit
cu 10RON/ora ma indoiesc ca veti gasi pe cineva cat de cat pregatit si cu experienta.
si va recomand sa nu faceti compromisuri, pt ca daca un copil se obisnuieste sa se exprime gresit, ii va fi greu sa isi remedieze problemele mai tarziu.
de asemenea, pt un copil de 5 ani nu va recomand pe cineva in varsta,deoarece principala metoda de predare trebuie sa fie jocul.
nu este asa simplu cum pare sa inveti un copil de gradinita sa se exprime in limba engleza,este nevoie de o persoana care sa cunoasca f bine limba, sa fie inventiva, sa stie sa il atraga prin noi metode , noi jocuri mereu.
din punctul meu de vedere persoana ideala pt a face meditatii cu un copil de 5 ani este o persoana tanara, care sa cunoasca f bine limba engleza si care sa mai fi lucrat cu copiii, care sa se poata adapta cerintelor educative ale fiecarui copil in parte, si nu sa adopte o metoda stricta pt toti.
succes!
crinuta spune:
100000/ora este foarte putin.
Atat costa ora de pian acum 6 ani....
De ce ora de engleza ar fi mai ieftina??
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Sabina spune:
Crinuta, asa putin? eu luam mult mai mult ![]()
pretul la meditatii eceva f tricky, pare mult pt parinti, dar pt profesor e putin...ce face un on cu 10 ron? sa fim seriosi...si daca se mai si deplaseaza la domiciliul elevului...
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
crinuta spune:
Pai n-am zis maica ca atata luam eu, am zis ca era pretul majoritatii.
Acum e vreo 400000lei/ora, nu sedinta.
Acum 6-7 ani 100000/ora era ok, dar cand vad acum preturi de 150000-250000/sedinta raman masca, e o nimica toata.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Sabina spune:
stiu, Crinuta, exact 40 Ron e acuma...si ma intreb cine ar veni la meditatii pt mai putin???
e o munca f extenuanta, daca o faci cum trebuie, pierzi 2 ore pe drum, una (sau mai mult)cu elevul, te costa 4 ron doar trasnportu de exemplu....plus ca nu e ceva sigur, mai o gripa, mai n0are timp caare teza samd samd.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Sabina
stiu, Crinuta, exact 40 Ron e acuma...si ma intreb cine ar veni la meditatii pt mai putin???
e o munca f extenuanta, daca o faci cum trebuie, pierzi 2 ore pe drum, una (sau mai mult)cu elevul, te costa 4 ron doar trasnportu de exemplu....plus ca nu e ceva sigur, mai o gripa, mai n0are timp caare teza samd samd.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Vezi de ce m-am reprofilat?
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
Sabina spune:
eu de asta nu dau lectii,decat f rar, cazuri speciale, care au nevoie de sfaturi la forme, analize, etc, e atat de putin profitabil incat mai bine in timpul ala ma joc cu Sofia.
Cei care fac meditatii pe banda rulanta in sistemul cate 3,4 la lectie, la materii obisnuite isi permit sa ia doar 25 Ron pe 0ra, ca de la 4 copii se face deja 100...si daca lipseste unu tot ramai cu ceva...da noi la pian etc....mai bine lipsa.
Sabina si

si crinuta