Gradinita Georgescu ABC
Stie cineva ceva de gradinita Georgescu ABC? Multumesc anticipat.
Raspunsuri
lenca spune:
Buna iti scriu ce am gasit eu pe net despre aceasta gradinita, dar din pacate nu stiu nimic de la vreo mamica ca sa imi supna cum e in realiate.
GRADINITA GEORGESCU ABC
In intreaga noastra activitate urmarim :
- pregatirea copiilor pentru scoala si viata aplicand programa M.E.C.
- insusirea unui vocabular cu cuvinte si expresii in limbile straine aproape de nivelul limbii materne . Activitatea noastra este :
- predare bilingva romana - engleza ( germana secundar )
- grupa speciala cu predare in limba germana
- initiere si utilizare a computerului Activitati optionale :
- balet
- arte plastice
- arte martiale
- dans sportiv
- vioara O data pe luna spectacol de teatru de papusi . Grupa de scolari mici - masa de pranz , pregatirea temelor scolare si continuarea limbilor straine - engleza , germana . Zilnic medicul pediatru face triajul . Cadrele didactice sunt specializate ( educatoare , prof. engleza , prof. germana ) . Personal auxiliar pentru fiecare grupa . Curte amenajata pentru jocuri si activitati in aer liber .
Acreditare: Gradinita GEORGESCU - ABC este autorizata de M.E.C.
Orar: 8:00 - 13:00
8:00 - 18:00
Tarife: Pentru programul 8:00 - 13:00 = 400 Lei
Pentru programul 8:00 - 18:00 = 650 Lei
Spatiul gradinitei: Gradinita GEORGESCU - ABC beneficiaza de: - sali de grupa - cabinet medical - sala de computere, sala de mese - curte amenajata pentru activitati in aer liber
Grupele de copii: In cadrul gradinitei GEORGESCU - ABC copiii sunt organizati pe grupe de varsta : Mica , Mijlocie , Mare , Pregatitoare.Exista o grupa speciala de limba germana.Varsta minima de la care sunt primiti copiii este de 2 ani.
Alimentatie: Gradinita GEORGESCU - ABC serveste masa copiilor in stil Catering, de doua ori pe zi - la 10 si 16, masa de pranz fiind foarte variata.
Program de somn: Intre orele 14 - 16 copiii au program de somn in sali cu dubla functionalitate.
Vacante: Gradinita functioneaza permanent.
Adresa gradinitei: Soseaua Iancului Nr.102
Numere de telefon: Tel.fix: 256.99.16
Tel.mobil: 0744.271.119
Fax: 256.99.16
Persoane de contact: Georgescu Daniela sau Georgescu Ion
Internet: Web: www.georgescuabc.ro