Suceava! (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, ilincalif, da azi m-am odihnit! si in seara asta ma culc devreme, ca maine ma scol iar la 6.30...

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara! Am fost si la control la dr. gineco si suntem bine si eu si pritesa mea! Am trecut cu bine de controlul de ianuarie! Va doresc tuturor asemenea! Mai mergem sambata viitoare la eco 3D la Iasi! Pana in februarie, la urmatoarea intalnire cu dr, trebuie sa repet analizele de la inceputul sarcinii! Dar eu simt ca totul va fi in regula!

Va urez tuturor o saptamana usoara si frumoasa!

Motannel

Mergi la inceput

va doresc o saptamana minunata tuturor!

bafta celor cu examene, sanatate puiutilor (si eventual mamicilor) bolnaviori, chef de munca celor cu serviciu, grija de burtici!! doina, astept sa va vad povestea!!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna seara!
Sunteti deosebite...
Adinag, da este cea mai mica....in grupa lui Andrei...grupa mare....si primul an de gradinita

Dana, multumesc de sfaturi...Ospen zici...o sa iau din timp masuri///acum este f grav...am 3 copii dar asa ceva...sa se sdufoce prin somn n-am patit...O sa incerc sa-i fac si imunizare...mai tarziu...apelez la experienta ta...
Motannel...chiar nu merita sa-i distrugi auzul copilului cu atatea ecografii...asa am facut eu la prima sarcina...ce vrei sa mai vezi cu 3D?
Ai o fetita minunata...comunica cu ea...vei afla mai multe decat spun aparatele...
Nu intra in panica...bucura-te de aceste clipe...
Asa este Meg?
Doina...felicitari...e un pas important...suntem alaturi de voi...
Ioana, ai o fetita deosebita...nu distrugi nimic cu usturoiul...este un antibiotic natural...Spor la invatat!

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, am emotii mari!Astept maine telefonul si va spun!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Buna dimineata!Va pup!Am emotii!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Doina tin si eu pumnii si astept vesti!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Doina, acum am vazut...marti, eu o sa vad la ora 21 parca, ca am Pro tv internationla. Tin pumnii si ma rog sa fie bine.

Fetele va pup pe toaate. Nu vreau sa las forumul, doar sa ma desprind un pic.......va mai citesc din cand in cand.....

Pupici

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

sunt si eu pe aici, cu tare putin timp de sporovaiala insa..

am constatat ca nu prind acasa TV..adica nu l-am fixat ca nu m-am uitat niciodata pe postul respectiv, da am sa il prind in seara asta sa ma pot uita maine la tv!

in continuare imi place mult de tot sa am activitate ..parca vad ca ma intorc la spital dupa 6 luni....

vine bebe!

Mergi la inceput

Fetelor maine mergem la Bucuresti!deci maine la 17,30 ne vedeti in direct!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput