Suceava! (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

stie cineva la ce ora e pe pro tv international? eu sunt la servici la ora aia.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Buna seara.
Sunt si eu o graviduta in luna a 7a din Suceava.
Megbeng, ai spus ca vrei sa vorbim pe acest forum.
Te astept.

Mergi la inceput

Pnetru Megbeng:
Megbeng, am luat in greutate doar 5 kg, la prima sarcina nu am avut diabet gestational, glicemia acum e 94, glucoza in urina nu am.
Aici am fost doar la spital la dr.Ramona Caziuc.
La dr. Creteanu nu am fost.
Tu ce mai faci?
Cred ca mai ai un pic si scapi.
Eu ma simt bine, doar ca ma cam dor muschii de la burta si sunt foarte obosita ca mai merg si la servici ca am foarte multa treaba si nici nu poate sa faca altcineva, adica decat sa greseasca si apoi sa trebuiasca eu sa refac ma las pagubasa si fac eu.
In jur de 15 februarie am sa intru in prenatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna , diana!!

testul de toleranta la glucoza (TTG)nu este obligatoriu in monitorizarea sarcinii..determinarea glicemiei, da.
intr-adevar e posibil sa existe un "diabet ascuns", nedetectat la o simpla masurare a glicemiei, insa cazurile sunt extrem de rare si nu justifica efectuarea testului de toleranta de rutina.

TTG nu poate declansa diabetul gestational..sau orice alt tip de diabet..cel mult, daca ai diabet iti poate declansa o criza severa de hiperglicemie..de curiozitae..cine ti-a spus ca ar declansa diabetul??

e f bine ce zici tu acolo, cat ai luat in greutate, ca nu ai avut diabet la prima sarcina, ca acum glicemia si gluzoa din urina sunt normale!

nu iti fa griji inutile!!

eu sunt f bine, mai am putin, intr-adevar..DPN e 18 februarie, da sa vedem dca bebe nu va fi cumva nerabdator sa ne cunoasca

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Simina, ma sperii! Chiar se poate intampla sa aiba probleme cu auzul? Doamne fereste! La 3D merg pentru ecografia morfologica - aceasta nu se face la Suceava! Dupa aceea mai fac una spre sfarsitul sarcinii, probabil!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

pentru toate fetele!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Buna Megbeng.
Medicul de familie mi-a spus ca se poate declansa un diabet.
Singura mea problema este ca o sa se supere profesoara de la Iasi la care ma duc si am si eu o teama ca nu am facut aceasta analiza.
Stii poate daca o mai pot face acum la 29 de saptamini de sarcina?
In rest dulce nu prea mananc doar cate 1/2 kg de compot pe zi si din cand in cand papanasi si clatite.Paste doar o data sau de 2 ori pe saptamina.In familie am doar doua matusi care au facut diabet dar dupa 50 de ani.
Cand am fost la spital la dr.Caziuc care este diabetolog mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fac probleme.
Dar am sa-mi fac o programare si la dr.Creteanu sa vad ce zice, mai ales ca eu sunt cam plinuta pentru inaltimea mea.
Oricum iti multumesc pentru raspunsuri si iti doresc multa sanatate si un baietel sanatos tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

quote:
Originally posted by Motannel

Simina, ma sperii! Chiar se poate intampla sa aiba probleme cu auzul? Doamne fereste! La 3D merg pentru ecografia morfologica - aceasta nu se face la Suceava! Dupa aceea mai fac una spre sfarsitul sarcinii, probabil!

Motannel

Nimeni nu va recunoaste acest lucru...se castiga bine din ecografii...si se fac cand sunt necesare...probleme grave...
Dar daca mai tarziu copilul are pr cu auzul...si nu numai...vei fi intrebata imediat....
-Cate ecografii ai facut in sarcina?
-Cand ai facut ecografiile cate saptamani de sarcina aveai?
In Occident se fac 2 ...maximul 3 ecografiii...

Doina...suntem aici...mult succes!

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

100% de acord cu simina si ecografiile!! inca nu au fost urmariti pe termen lung copiii care au fost monitorizati intens ecografic in utero!! interesele financiare sunt colosale, foarte greu o sa se admita, daca va fi cazul, ca nr ecografiilor in saricna trebuie sa fie totusi limitat!

motannel, 3D nu e eco morfologica! 2D e morfologica..cu 3D il vezi pe bebe "la suprafata", nu i se pot vizualiza organele!

diana, nu e prea tarziu sa iti faci testul de toleranta!! repet, nu iti poate "declansa" un diabet acest test..acum daca o sa se suepre sau nu dr de la iasi daca mergi cu testul nefacut nu stiu sa iti spun..nu strica sa il faci, da nu e musai, oricum!! nu trebuie nici sa fim paranoice acum, in sarcina (desi e f greu )

doina suntem cu tine!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bine ai venit Diana printre noi...sper ca o sa vb si cu noi, nu numai cu Meg, nu-i asa...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput