Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

[purple][b][font=Book Antiqua]
Voi cand aveti de gand sa reveniti la serviciu? Eu as vrea de la 1 aprilie insa am inima indoita de acest lucru, desi va sta mama cu el... oare poate sa-i dea altcineva, fie si bunica lui, educatia cea mai buna??? Si faptul ca nu voi mai petrece tot timpul cu el ma doare ingrozitor. Daca as sti ca-mi gasesc serviciu la fel de bun si dupa 2 ani nu m-as duce nici in ruptul capului... si banii astia niciodata nu sunt de ajuns...

Si eu incep serviciul tot a 6 luni, adica pe 1 mai. Doar ca la noi o sa se faca cu schimbu, dimineata buni de pe tata si dupa amiaza buni de pe mama. si eu am inima stransa cand ma gandesc. Sper sa nu ameteasca Maia cu atatea bone, mai ales ca seara imi intru eu in drepturi :)
Of, grea viata asta...

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Indignata de ce am vazut, i-am facut lui fi-miu prima ora de educatie sexuala, i-am explicat cum e cu prezervativul

Si el ce-a zis???

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mey, nu-i corect! ma tot bagi in ceta cu germana asta a ta! ma uit ca....oaia la poarta noua!

dulce diddi, intr-adevar! da de unde ai gasit acest personaj? e fata sau baiat? si unde ai gasit obiecte cu impricinatul/a?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Radea cu gura pana la urechi...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

mey, nu-i corect! ma tot bagi in ceta cu germana asta a ta! ma uit ca....oaia la poarta noua!

dulce diddi, intr-adevar! da de unde ai gasit acest personaj? e fata sau baiat? si unde ai gasit obiecte cu impricinatul/a?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Pai asta-i problema ca nu se gasesc in Ro obiecte cu Diddl. Eu tot ce am cu el mi-am adus din Germ. A, apropo, au si site in engleza, www.diddl.com/appgen/?cl=depesche&cp=home&cmd=show_home" target="_blank">aici. Diddl e soarece si Diddlina soricica.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Avem si noi 7 poze noi incepand de_aici

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Marina, super dulce Maruca dar parerea nu mi-am schimbat-o: tot leita tati e!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Ba de aici

Mergi la inceput

In fine, va descurcati voi...ultimele 7!

Lexi, cred ca ai dreptate!!!

Mergi la inceput

quote:
Voi cand aveti de gand sa reveniti la serviciu? Eu as vrea de la 1 aprilie insa am inima indoita de acest lucru, desi va sta mama cu el... oare poate sa-i dea altcineva, fie si bunica lui, educatia cea mai buna??? Si faptul ca nu voi mai petrece tot timpul cu el ma doare ingrozitor. Daca as sti ca-mi gasesc serviciu la fel de bun si dupa 2 ani nu m-as duce nici in ruptul capului... si banii astia niciodata nu sunt de ajuns...

Eu am de gand sa revin la serviciu la 1 octombrie 2008!!! Da, VREAU sa stau 2 ani, chiar daca asta inseamna bani pierduti, relatii slabite etc. La Ana am stat doar 4 luni in concediu, apoi inca vreo 3 luni am lucrat acasa. A fost crancen de greu sa ma impart, mai cu seama ca am avut 2 servicii, chiar daca cu program flexibil (in cercetare si in invatamant). A trebuit sa ne aranjam programul, eu si tati, de asa natura incat sa fie mereu unul dintre noi acasa (a, si tati a avut 8 luni concediu de ingrijirea copilului, dar tot mami a fost baza si atunci), am ajuns sa ma gandesc noaptea numai la cum sa fac sa ma fofilez pe munca...Neplacut si pentru mine si pentru sefii mei
Am supravietuit si am si realizat destul pe plan profesional in timpul asta DAR n-as mai repeta experienta pentru nimic in lume. Fiecare minut departe de Ana ma umplea de indignare...Pana la 2 ani cand am dat-o la gradi a fost cel mai greu. Dupa aia, am avut 4 ore numai pentru mine si atunci incercam sa lucrez cu toate motoarele. Restul era terminat noaptea, dupa ce se culca Ana.
In concluzie, de data asta m-am hotarat sa stau acasa 2 ani si sa ma dedic cu totul copiilor mei. Desigur, voi suporta conseintele pe plan profesional, dar ....nu imi pasa. Am noroc si postul meu va fi pastrat, fiindca lucreaz la stat si fiindca am sefi care ma iubesc
S-ar putea ca de la anul, din semestrul II sa imi iau niste ore la fac, dar nu sunt hotarata. Nu pentru bani as face-o, fiindca nu am de gand sa imi iau o norma intreaga, deci banii vor fi f putini. As face-o pentru ca imi place si ca sa nu uit tot

Mama nu poate sta cu fetele, e in varsta si mai mult de 2, 3 ore pe zi de stat cu una singura (adica cu Ana, care e mare si cu care te poti acum intelege) nu poate. Soacra-mea vede de fata cumnatei mele, deci exclus sa ne ajute - n-a facut-o nici la Ana, nu o va face nici de data asta. Ideea unei bone nu o agreez deloc. Si oricum nu mi-as permite sa imi iau o bona ca lumea (adica cu scoala, sa nu fie agramata etc etc). Vreau macar atat cat imi ofera statul sa ma ocup integral de ei. Eu sunt PRO gradinita! Ana a fost de la 2 ani si i-a mers tare bine. Om vedea daca o vom da si pe Maruca de la 2 ani, depinde de cum se va dezvolta.

Mirabela, mai vorbim pe mess despre asta, ca ar mai fi multe de spus...

Mergi la inceput