Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, a mea mai are motz mai lung pe partea de sus a capului, ca pe partea aia nu a reusit sa se foiasca si sa-i cada. E caraghioasa rau. Pe la cate luni ii creste perisorul?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Dori, multumim de aprecieri! Cat despre Raducu, mi se pare un bebelus foarte expresiv (zici ca este mai mare ca varsta); reusite sunt toate pozicile, insa bestiale cu adevarat sunt cea in scaunul de masina, cea pe post de DJ, cea in care se uita in ochii tai la baita. Apropo, ai vazut ca zambeste la fel ca Dudu in oglinda?

Eloise, am vazut ca Vladutz a reusit sa sustina capusorul Bravo lui! Si puiutul lui Mami Lili pare a fi campion la sportul asta. Hai ca vin tare din urma moldovenii (ca doar si Dudu este pe jumatate pui de moldovean, dupa mamica lui!)

Apropo, haideti sa va mai arat un filmuletz haios (dupa cat m-am chinuit sa le incarc pe net...): www.dropshots.com/day.php?userid=228998&cdate=20070110&ctime=100047" target="_blank">dilema: somn sau papa?!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">si filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Buna dimineata si de la noi.

Ralu, bebe Matti s-a nascut cu buzita de jos care-i tremura,acum tremura numai cand se enerveaza.Asa ca trebuie sa-i dau Ca.I-am dat gluconic ca asa mi-a zis pediatra,dar ea le da pe alea traditionale,asa ca vazandu-l aici pe celalalt m-am gandit ca o fii mai bun (adica se asimileaza mai bine).Asa a zis pediatra ca daca ai transpira membrele nu asimileaza Ca.Multumim ptr aprecieri.Precum spuneam nu e in greutate are doar 6,200 la 4 luni fara o saptamana,dar nu pare totusi a fi slab.Bubulina ta e mortala si ca si Matti ai place tare la pozat.
Adrianamultumim ptr raspuns.O intrebare:tu il duci pe bebe la inot la Active Center?Eu azi vreau sa sun sa m-a interesez.Cand bebei au nasul rece atunci inseamna ca le e frig asa am auzit,ca eu am o boala cu imbracatul afara,ptr ca Zuzu meu sufera de cald,in casa numai in body sta si niciodata cu caciula,iar afara daca il imbrac mai grosut se foieste si plange de nu-l opresc.
Trimit si eu barbat sa cumpere bucurii ca mi s-au lungit urechile asteptand sa apara si aici.

Aseara dupa ce i-am dat cereale m-a cerut iar titi,peste noape s-a sculat de trei ori sa pape ca niciodata.Se vede ca i-au facut pofta de mancare.....

Io mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ADRIANA, , si al meu "mananca" prin somn, cred ca toti fac asa, cred ca au vise cu tite uriase.

GETY, ochisorii fetei tale cum mai sunt? ca azi n-ai zis nimik.

Mergi la inceput

Pai ce sa mai zic, Gripo? Maine am sa merg iar la dr., sa vad ce-mi spune. Se curata mai greu ochiul drept, dar poate asta este si din cauza faptului ca s-a lucrat mai mult la el. Daca o sa hotarasca dr. sa-i mai faca un lavaj... Dar sper ca nu, si sa-i treaca cu ce mi-a dat sa-i sterg ichisorii si cu picaturi Tobradex.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Adriana_mica eu zic ca e somn, dar asa face si a mea, cred ca-i un reflex de la supt suzeta sau san, ii ajuta sa doarma.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, ochios baietel ai si blondutz. Mama mea cand a aflat ca nu are nepotzel nici de la mine, si-a zis ca macar daca o sa fie o fetitza blonda cu ochi albastri.... hai.... mai treaca de la ea. Dar Maria are deocamdata parul saten si ochii mai mult caprui decat albastri.
Plec ca s-a trezit si singura nu sta in camera. Face panarama. Daca e cineva cu ea, e totul OK.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

'neata

Ale multa sanatate, o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ce mult ma bucur si ce frumos sa fii tot la mamici de sept-oct.

Alexxia mult curaj si putere sa treceti peste toate!

mey cele care ati papat formula, pe mine ma jupuiti daca am papat san pana la 1 an si 2 luni??!!

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neataaa!!!

hai ca scriu repede cat imi doarme buublina a doua tura...daca se trezeste fug

Adriana mica tu erai...acum stiu avei tot asa ochelari fumurii, si o geaca de fas mai lunguta asa...e mortal Dudu cum pedaleaza el pe Patrick. Am vazut ca si voi tot pe Patrick covrigel il aveti. Eu ii spun Anei-Maria cand pedaleaza asa....pt ia o figura serioasa si se concentreaza parca sa doboare recordul la pedalat...ii spun PEDALICI
Iar in filmuletul cum molfaie asa....bine ca nu vrea suzy ca a mea face tot asa dar pana la urma cauta suzeta...noapatea in schimb nu o vrea doar cand tre sa adoarma.

Iar ati inceput cu bucuriile? Eu am visat intr-o noapte ca era un chiosc pe care scria maaare BOMBOANE BUCURII. AM CUMPARAT DE 3 MILIOANE si cand m-am cautat de bani nu aveam portofelul la mine...dar am negociat cu vanzatorul ca ii aduc banii mai incolo...eheee vis lung ...va dat seama ce pofta aveam in vis...Mi-ati intrat si in subconstient cu bomboanele voastre

Si eu eram cu creioanele chinezesti, gumele de sters parfumate si penarele alea frumoase tot chinezesti....mai ce vremuri...de asta noi apreciam jucariile si alte alea ca nu le aveam dar copii nostrii sunt deja blazati la 5 ani de toate jucariile pe acre le au...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Ale felicitari! Sa iti dea DD un bebe sanatos si frumos!

Fetelor vreau si eu daca se poate parola de la mail-ul comun. Multumesc mult de tot.

Nu mai stiu cine intreba de cum se aseaza cucul la baietei…eu cand era mic, mic i-l ridicam(asa imi zisese in spital) si de fiecare data il gaseam ud din cap pana-n picioare, asa ca am intrebat pediatra si mi-a zis ca nu are nici o relevanta…sa il las cum se aseaza el…asa ca fiecare face cum vrea!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput