FIV 98

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Va salut si eu !! Am o gramada de treaba la birou si trebuie sa ma impart in toate partile de-mi vine sa turbez.
Printre picaturi mai apuc sa citesc, si m-am gandit cand oi avea mai mult timp la dispozitie sa fac lista de nume pe lunile anului care cum vor sa faca fiv-ul. Ce ziceti e bine?
Madalina si eu trebuie sa fac histeroscopia tot cu BM, si binenteles ca mi-a zis ca fara anestezie , ca daca la cealalta am dormit acum sa am ocazia sa vad si eu cum este. Si i-am spus ca nu sunt asa curioasa, dar cred ca el face tot cum vrea.Eu saptamana viitoare o sa sun pentru programare , ca atunci ar trebui sa-mi vina uratii.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Scuzati greselile te scris dar am tastatura frantuzeasca si pana ma obisnutesc cu ea

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Va multumesc fff mult pentru raspunsurile prompte!
Pentru SAFL, sigur ca as dori sa merg la un doc specialist dar cind i-am cerut asta dr-lui meu, ma trimis la Fundeni-dr Uscatescu. Puteam eu sa merg acolo dupa toate cele citite aici?
Vreau lista analizelor, pentru a le face si abia apoi sa merg la doc, pentru a cistiga timp! acum am lista dar nu stiu unde sa gasec Dr-ul??? cu exceptia Fundeni-dr. Uscatescu. Ma gindeam sa merg pe o cale batatorita deja(fara sa mai fie vorba de multe tatonari).
gata! am sunat la Inst. de hemato. nu fac analize pt SAFL...nici consultatii...macar am eliminat o varianta.
M-a indrumat la Colentina, institutul N.G.Lupu, sau Coltea...o sa incerc la Colentina, la primul doc ce imi iese in cale, daca ziceti ca nu aveti alte idei(dar eu tot mai astept).
Tia, scuza-ma ca m-am "legat de tine" stiam ca ai pierdut prima sarcina(FIV) si apoi ti-a iesit ca o posibila cauza SAFL, apoi ai facut tratament....daca am incurcat...imi pare rau!
Nu am nimic, vizibil, care sa ma duca cu gindul la SAFL, daca nu citeam pe forum nici nu stiam ca exista...dar acum fiindca stiu, ma gindeam sa elimin orice cauza, sa nu am remuscari daca...intelegeti voi...sigur toate suflam si in iaurt!
Si, in general, cite nu sint "invizibile" si le descoperim "din intimplare"?
Chiar nu vreau sa descopar nimic nou :(... ci sa fiu linistita din punctul asta de vedere.
Victoria, ketonal pastilute sau supozitor...sau nu conteaza...
Avalon, miine cu lista in dinti purced la analize...
De-acum nu imi mai ramine decit sa merg inainte...si da, cind esti "in criza", citesti altfel forumul! Pe mine m-a ajutat mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, bafta maxima! M-am gandit la tine mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloanee te tzuc apasat!apasat!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, LA MULTI, MULTI ANI! FERICITI, SANATOSI SI NOROCOSI

Kitta, asa este: de data asta te-am refuzat .
Pussi, in seara asta incep sa-mi gauresc burtica. Voi vedeea daca ma opresc luni sau marti. Depinde de rezultatul analizei.
Cris, va fi bine.
Liana, sper ca stai cumintica.
Avalon, cand te-ai decis pentru gaurele?



Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moni stau..stau..in pat cu pumnii stransi..stransii pt tine
Lachii eram la unguroi de aceea era inchis..te pupacesc!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Madalina, incearca sa le faci la Coltea la hematologie, poate ai noroc sa aiba kiturile toate... era si mai bine daca aveai o trimitere de la un medic ginecolog. Factor V Lieden vezi ca se face la Geneticlab. Eu am facut mare parte din ele la Fundeni si mi-a iesit aiurea lupusul. Sper sa mi le dea intr-o buna zi si mie un medic pe toate de facut... Am mai citit ceva de hemocisteina, cred ca daca iei legatura cu Alé te lamureste cum e cu asta, desi nu sunt foarte sigura ca are vreo legatura cu SAFL sau este doar in legatura cu pierderea sarcinii...

Monica, am vazut ca incepi tratamentul, sa fie intr-un ceas bun! Eu o sa fac laparo cand ma programeaza doctorul, acum sunt abia in faza de programat pt consultatie... asa e cand o iei de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

dana_p multumesc, voiam sa iti spun ca nu stiu daca in pretul de 1500 euro ar intra si ICSI ( daca este cazul),dar presupun ca nu,din cate am inteles eu,ca sa nu se inteleaga cumva gresit, iar pt congelarea embrionilor se plateste o taxa anual ( nu stiu cat ), bineinteles sunt reduceri la al doilea FIV si daca nu ai productie buna se plateste doar punctia, cam atat stiu deocamdata.

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor ce va speriati asa de histeroscopie?????Eu am facut doua la interval de o luna una fata de cealalta.Una in octombrie si una in noiembrie 2006.Prima cea diagnostica nu m-a durut deloc,deloc;cea de-a doua a fost putin dureroasa dr.BM a incercat sa-mi desfunde trompele fara anestezie pt.ca am refuzat eu.Mi-e groaza de anestezie cred ca am o fobie numai cand ma gandesc simt ca nu mai pot respira.
ANTOSIT, LA MULTI ANI!!!La multi bebei si multa sanatate!
CRIS86 vezi ca te sperii degeaba cand ai punctia?????
ADHNANA iti pumnii maine la punctie sa ai multe oute din care sa iasa embrionasi de calitate si sa mai pui la congelat din ei pt o surioara sau un fratior

MADALINA

Mergi la inceput