Urme de la Varicela??

Urme de la Varicela?? | Autor: marinaa

Link direct la acest mesaj

Fetita mea care are 12 ani a facut in luna decembrie varicela.Pot spune ca a fost o forma foarte urata ,cu sute de bube,ultimele cruste au cazut dupa 21 de zile (in carte zice max 21)
Chiar daca nu s-a scarpinat,am dat cu mixtura mentolata,o mixtura chiar si cu un antibiotic,ultimele care au cazut si au fost mai mari au lasat semne ca niste gropi.(din care 5 pe fata)Ea are un ten foarte alb.
Stie cineva un remediu?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

pentru genul asta de semne nu...si fata mea a ramas cu un semn mare in frunte.....pot sa iti spun ca unele semne gen pete s-au mai estompat....

du-te cu fetita la un dermatolog si vezi ce iti zice, dar daca semnele sunt mai adinci nu cred ca mai trec....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetita mea a patit la fel,doctorii(nenumarati),care au vazut-o au afirmat ca nu au intalnit niciunde,nici in realitate,in practica lor,nici in carti asa o forma cutanata.
M-au avertizat din start ca o sa aiba urme,culmea acea forma urata era doar pe fata si la glezne,in rest pe corp in limite normale.
Mi-au prescris o alifie din strainatate Elidel se numeste,am dat-o cu ea,dar urme tot sunt.
Si ea are tenul tot asa alb,iar vara chiar daca se bronzeaza acele urme raman albe,deoarece sunt depigmentate.

Mergi la inceput