Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Sa vedem, pentru care din voi e curioasa sa afle cum e:
-scurgerea de dimineata s-a oprit
-mijlocul doare cam cat as fi carat ceva, nu foarte tare, ca si atunci cand ai stat mult aplecata...
-burtica e mai intarita decat de obicei, dureri...usoare, (io nici la menstra nu am) jos de tot, si inghinal, parca ma tine ceva -un ligament
Asta e tot! Nici nu stiu ce sa fac...cred ca pana la urma plec la Cta si il gasesc eu pe dr si prin GPS de e nevoie!

Dispozitia e buna; ma plictisesc; am taiat toate unghiile posibile, m-am machiat, am verificat bagajul; imi vine iar foamea, mi-e somn ca azi noapte m-am zgait la pereti...

alinatxa - organizarea e totul! Bravo Aelitei!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 39s fix cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Lilisor daca e ceva dai si tu sms.
Danuto mamicuto sper sa iti faca nemernicii aia ceva azi ca vad ca te terorizeaza nu alta!
Acum ca tot incepuram sa ne napadeasca melancolia ash avea si eu cateva cuvinte de spus,cateva impresii ale celor 7-8 luni petrecute impreuna.Ptr mine acest grup a reprezenatat un real suport si nu inceteaza sa mai reprezinte.Toate ati fost extraodrinare,care mai de care ati incercat sa ajutati asha cum ati putut.Sincera sa fiu atunci cand am postat prima data nu m-am asteptat la asha ceva.Insa placuta a fost surpriza sa constat ca si Alinuk cata cordialitate,sustinere am putut gasi la fiecare dintre voi.Sper din tot sufletul ca acest grup sa ramana si dupa ce ultimul bebe va venii pe lume si sa fim la fel de unite,saritoare si iubarete!

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata fetele,
vad ca se raresc randurile pe la noi pe aici, cele care au nascut intra mai rar cele care mai au nu stim pe unde bantuie.

Lilisor hai ca punem majoretele la treaba si cu totata trupa, asteptam vesti cat mai curand posibil vad ca tu esti linistita nu ai nici o grija, bravo.

asteptam, asteptam.
Danuta, si pt tine draga , oricum le punem in fiecare zi poate aude bebe si vine.
si pt Marina hai Marina

Liuda vad ca nu asemnat condica de prezenta oare oare??

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 35+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

SMS de la Adela:

M-am ridicat din pat ca nu mai suportam. Astept bb la alaptat si habar nu am cum. Sunt plina de rani si nici lapte nu am, dar sunt happy!

Lasa draga Adela, ca te invata acolo, pana vii acasa ai sa stii tot!

Eu voi avea nastere normala AZI si precis mai trimit SMS si din spital.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 39s fix cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Nadiuta Liuda in ultimul timp se trezeste dupa 11 asha ca sa nu ne panicam inca.
Si cele care numai posteaza cred eu ca asteapta sa mergem la clubul scutecelor.Stau asha pe sustache si sunt in asteptare.Lasa ca ne facem si noi mari si sa vezi atunci.

Mergi la inceput

Lili fata draga hai sa vedem cum nasti tu normal azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ne-am intors si noi ieri din spital.Suntem bine.
Eu am febra laptelui, cu sanii varza de rani si febra 39...de abia astept sa scap de asta...

Revin...

Lili ..nastere usoara

Ps: Pupici la toate ..n-am apucat sa va citesc din urma ,dar stiu ca ati fost alaturi de mine..

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neata la burtici, mamici si bebici!!

HAI LILISOR, HAI DRAGUTA!!!GALERIEEE!!!
eu nu sunt deloc priceputa la din astea, mi-e si frica sa nu ma apuce si eu habar sa nu am ca nasc, ma rog, stiu asa teoretic, dar eu as zice sa te duci peste dr la spital, ca pana ajungi, pana te baga in seama, cine stie...hai si vino inapoi cu bebe, ca cine ne mai spune noua"Salutare de la mare!!"?

Hai Danuta, ca saptamana asta o comiti!!!

fetele , va pup, ma duc sa platesc ratele minunate la banci, ca am avut grija sa ma indatorez...intre mai tarziu sa vad ce faceti.
va pup,

Eli 37s+4

Mergi la inceput

Welcome home Anis!Sa revii cu pozici sa vedem si noi pe bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Lili, iti urez si eu nastere usoara si refacere rapida!
Sa ne tii la curent cu tot ce se intampla.
Hai Lili!

Luminita34+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput