Cat costa o casa in UE?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

In Nurnberg un apartament cu 3 camere costa intre 78000E si 200000E. O casuta la metru (gen vile Trimuf)noua cu suprafata utila de 140m2 si teren 200m2 costa 250000E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

http://www.jurnalul.ro/articol_69801/cat_costa_o_casa_in_uniunea_europeana.html-un articol foarte interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Aici o casa la marginea sau in afara Vienei este de la 300 000 la 500 000 mii de Euro. Un apartament in Viena incepe pe la 1000 Euro pe metru patrat, acesta fiind insa in stare jalnica, asa ca treuie neaparat renovat.Un apartemant pus la punct intr-o zona frumoasa e pe la 2000-2500 Euro pe metru patrat.

Iarna pe ulitza!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna,

Multumesc celor care mi-au dat sperante ; da, sunt tereeee scumpe casele pe acolo, s-au asa par din Romania, unde si salariile sunt cum sunt;
multumesc pentru ca mi-ati dat posibilitatea sa fac un "tur financiar" prin tarile in care voi locuiti.

catalyna, articolul acela =l-am devorat deja, dar dupa cum vezi "sursele" sunt niste site-uri, forumuri, nu prea am incredere, stiu si eu cum se pot interpreta datele;

UE e un cartier!!! asa vor ei sa ne arate...insa eu de aici ma cred la periferie!

multumesc,
cu stima,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Flaflo

Aici o casa la marginea sau in afara Vienei este de la 300 000 la 500 000 mii de Euro. Un apartament in Viena incepe pe la 1000 Euro pe metru patrat, acesta fiind insa in stare jalnica, asa ca treuie neaparat renovat.Un apartemant pus la punct intr-o zona frumoasa e pe la 2000-2500 Euro pe metru patrat.

Flavia si Bianca

asa-i si la München. Aici la mine in cartier (in oras) nu gasesti casa la 300k, minimul e pe la 430k. Pe langa oras gasesti si la 300k, una veche.

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Nora, in oras o casa cu ceva teren e al naibii de scumpa. Exista o zona care se numeste "orasul gradina", practic peste drum de ocean, case mari, cu mult stil si ceva teren. Eh, aici preturile depasesc usor 2 -3 milioane. Cam la 20km exista un loc mai putin privilegiat, aproape de rafinarie unde se pot gasi apartamente de 100 mp la vreo 70-90.000.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Depinde intr-adevar de zona. De exemplu in Londra o amarita de garsoniera e in jur de £500.000. Iar la 40 de km de Londra o casa cu 4 dormitoare e in jur de £200.000. Cu cit urci mai spre nord cu atit casele sint mai ieftine si salariile mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

wow! letitia vb de lire, nu???/

tot mai bine e aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Stiti cumva daca in Ungaria daca s-au modificat preturile la apartamente dupa inegrare?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

ca sa iti pun bomboana pe coliva iti dau si eu preturile din elvetia (non UE): cam 110.000 chf pe camera (1€ = 1,6 chf): cam 450.000 chf un 4,5 camere (asta inseamna 4 camere dar cu salonul mai mare). Daca este nou contruit , acelasi app de 4,5 camere este in jur de 550.000 chf (400.000€). Vorbesc aici de app normale, pt oameni normali si nu pt bancheri care stau in vile de la milion in sus.
Ce-i drept, calitativ sunt bune - nu se sparg tevile, robinetii, nu iti aburesc geamurile termopane si tot asa.
Din cate stiu eu - in toate tarile au crescut toate preturile dupa aderare - inclusiv la imobiliare.

Mergi la inceput