Cat costa o casa in UE?

Cat costa o casa in UE? | Autor: Gaby

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza sa-mi povesteasca fetele de pe forum, atat pentru cultura mea, eu ne-vizitand inca nici o tara straineza, dar si pentru a ma documenta. Citeam despre Germania, despre vest si est, ce preturi bune sunt in partea comunista- un ap. nou de 43 m patrati costa in jur de 100.000 de euro...mie tot mult mi se pare...Al meu ap. are 63 si mi se pare mic! Citesc mult pe acesta tema dar cel mai bine e de la surse sigure!

Cum sunt preturile, spatiul...cum arata un ap. european???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

...sau o casa cu curte europeana?!... ceva preturi si pe mine ma intereseaza... din pacate tot doar pentru cunostintele mele generale!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

In Germania depinde mult de zona, pamintul fiind mult mai scump in zona München ca in zona de nord...
In zona Hannover o casa (nu in oras, ci in satele limitrofe) costa in jur de 200000 euro. Curtea cam 500-600m2...Daca vrei la 1000 m2 ai de cautat mult...Pretul este pt o casa nu prea mare, de obicei cu un etaj-masarda (in total cam 4 camere, din care livingul mare, restul de camere micutze).

-----------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

In blocul unde locuiesc s a vandut recent un ap (prea mult spus...de fapt o gars de vreo 45 m impartita in 2 cam- Milano)cu 150 000 mii euro.Un ap de 3 cam, 90 de m costa 240 000.Preturi mai convenabile prin orasele de langa Milano....3 cam 200 0000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai depinde foarte mult de orase, de cartiere, de privelisti, de vechime.
La noi in localitate de exemplu, in jur de 10.000 de locuitori, apartamentul de 70 m2 il gasesti de la 140.000-350.000 euro.Iar casele de la 500.000 de euro in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

In regiunea mea preturile variaza intre 3000 si 6000 metru patrat, in functie de zona si daca e la mana a doua sau nou.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by apsara

In regiunea mea preturile variaza intre 3000 si 6000 metru patrat, in functie de zona si daca e la mana a doua sau nou.

apsara

3000 si 6000 euro/m2 ??? Esti sigura? Adica o casa pe un teren de 200 m2 costa intre 600.000 si 1.200.000 ???

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cam asa sunt preturile, mai ales ca apsara sta intr-o localitate mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Aici, la tara, in S-ul Frantei, la 60km de Toulouse, in acest moment, terenul este aprox. 100€ m². Apoi casa, depinde de preferinte,si vechime, si accesorii. Spre ex. ca sa construiesti una noua, 100m², fara materiale de lux, ceva corect, casa fara etaj, "plain pied" cum ii zice aici, cam 110 000€, doar casa fara teren.
Asta pt. ca preturile au crescut vertiginos in ultimul timp. Cererea este foarte mare, deoarece imprumuturile imobiliare sunt la interese micute. Ineres fix pe 25 de ani, cam 5% pe an.

Una gata facuta, de mai putin de 10 ani, cam 100m², costa de la 250000€ in sus, cu teren de cam 600m².

poze si iar poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_sampetru spune:

Eu locuiesc intr-o localitate cu aproximativ 25000 de locuitori, oras care abia acum incepe sa se dezvolte; O apartament tip duplex , de 104 metri patrati , la periferie costa in jur de 190 000 de euro; insa in zona care acum va creste, langa un spital , recent dat in folosinta,despre care ei zic ca ar fi unul dintre cele mai mari din Europa, pretul este aproape dublu; ce or vedea frumos sa ai casa langa intrarea in spital, sa stai toata ziua in zgomot de ellicoptere sanitare, sincer nu stiu
Cam acestea sunt preturile pe aici.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

E draguta intrebarea UE e cumva un cartier? Nici macar in acelasi oras nu poti spune un pret aproximativ la case, darmite intr-o tara, ca sa nu mai spun de toata comunitatea! Un apartament la Paris are cu mare probabilitate alt pret decat un apartament la ..Copsa Mica,desi ambele sunt "orase ale UE"
La noi in zona un apartament cu 3 camere (70-80qm) costa cam 150-200-000 euro

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput