placa de par!! cat de des o folosim??

placa de par!! cat de des o folosim?? | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

voi cat de des folositi placa de par?? eu am zis ca daca o folosesc o data la 2 saptamani nu ar fi asa de des....sau nu???
am reusit sa ma fac si singura cu placa si parca m-as face saptamanal cu ea akuma!!! produse speciale de par folosesc dar nu stiu in ce masura ajuta!!
plsss cele care folositi placa de intins paru' cat de des o folositi???

vreau si eu un bebic!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Deci,eu o folosesc de 2 ori pe saptamana.Stiu ca nu e bine,imi dau seama ca e prea des,insa nu am incotro,pt ca nu-mi pot aranja parul cu nimic altceva.In decembrie am fost in Ro si m-am tuns(nu o mai facusem din septembrie) si coafeza mi-a spus ca-mi sunt arse varfurile,dar nu exagerat de tare.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

In trecut si eu o foloseam de 2 ori pe saptamana..dar acum am renuntat total la ea...oricum la 2 saptamani nu cred ca este prea des.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_81 spune:

Mi-am cumparat si eu placuta pt par acum cativa ani dar nu am reusit sa o folosesc; imi trebuia mai bine de o ora sa ma coafez singura asa ca am renuntat; plus ca arde parul.

Cele mai bune placute - si mai putin daunatoare parului - sunt cele cu ceramica daca chiar nu va descurcati fara ele, si NU cu placi metalice.

Eu am parul ondulat insa de cand am hotarat sa il indrept reusesc foarte bine cu: sampon cu ph neutru pentru copii + conditioner care indreapta parul + ulei de par pt indreptat parul; imediat dupa baie, parul e sters in prosop, nitel pieptanat si dat cu putin ulei dinasta (se pune un strop in palme, apoi se intinde uniform pe par) apoi il usuc rapid si il pieptan cu degetele. Sta super ok! (scuze nu pot face reclama si deci n'o sa mentionez numele firmei de cosmetice, dar in mod sigur gasiti o oferta buna la supermarket). Sunt multumita in conditiile in care aici clima este mai umeda si deci sanse mai mari sa se increteasca parul. Il spal cam de 2-3 ori pe saptamana, dupa chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Da, asa e, placile de ceramica sunt cele mai bune; folosindu-le corect, nu o sa deterioreze parul atat de tare. Eu de exemplu nu folosesc niciun produs aditional, am impresia ca imbacsesc parul si mai mult, ceea ce nu imi doresc.Un sampon, balsam neaparat...si apoi placa, dar NU pe parul ud. Am folosit-o si 1/saptamana(acum mai rar), parul nu s-a degradat. Mai degraba mi s-au despicat firele atunci cand foloseam spuma de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

zuppy, placa mea e de ceramica cu ioni, reglare temperatura, dsplay si sunt foarte multumita de ea!!
eu incerc sa nu o folosesc mai mult de 2 ori pe luna desi mie greeuuu....cand vad ce bine arata intins......si am tine si o saptama (dupa 4 zile e cam uns atat!!) !!!!

vreau si eu un bebic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Hmm, ce sa spun, placa mea nu are atatea functii. Am cumparat-o acum cativa ani(cred ca 3) cand erau de-abia la inceput, dar sunt foarte multumita si-asa. Nu am avut probleme. Chiar si coafeza mi-a spus ca parul e in parametri normali. Probleme am avut(dupa cum am mai spus) cu spuma de par(pe-atunci nu foloseam placa) care mi-a ars pur si simplu varfurile. Am stopat utilizarea ei, iar parul a revenit la normal(bineinteles dupa ce am taiat varfurile). Deci atentie si la produsele cosmetice folosite(ca sa nu interpretati gresit cauzele deteriorarii parului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Eu o folosesc o data pe saptamana.Nasol ca daca nu as folosi deloc parul meu ar fi sculat rau

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Eu o folosesc de 2 ori pe saptamana si parul meu este ok, nu folosesc alte produse, gen spuma, ser-luciu de par, fixativ

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by acina

Eu o folosesc o data pe saptamana.Nasol ca daca nu as folosi deloc parul meu ar fi sculat rau

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

cred ca intr-acolo ma indrept si eu......sa o folosesc o data pe saptamana.....ca nu ma pot abtine!!!

vreau si eu un bebic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by bufi

Eu o folosesc de 2 ori pe saptamana si parul meu este ok, nu folosesc alte produse, gen spuma, ser-luciu de par, fixativ

Bufi

Si nu ti se electrizeaza deloc?Pe mine asta ma omoara Nu i-as mai pune atatea produse,pt ca-l imbacsesc rau,dar si fara ele...nu-l pot potoli deloc,se electrizeaza ingrozitor.

Flori
Noi

Mergi la inceput