*Proaspete mamici, gravidutze din nou*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Cristina iubita imi pare tare rau ca ti s-a intamplat asta, dar cred ca cu medicatia potrivita si cu cat mai putin efort va fi ok totul. Nu are cine sa te ajute cu Alex? Ca este aproape imposibil sa nu faci efort (sa il iei in brate, sa faci diverse chestii pt el)?
Tu ai cam 8 saptamani acum? Poate doar se fixeaza bb... Oricum ia medicamentele, incearca sa stai cumintica (pe cat posibil) si mergi la ginecolog, poate cu o eco transvaginala se vede ca totul este in regula cu bebe si nu ai de ce sa iti faci griji.
Eu nu stiu ce sa iti zic din experienta proprie, dar stiam ca daca este rosu aprins nu este bine, dar daca este maroniu este ok (pot fi multe motive, fara sa il afecteze pe bb). Sper ca nu am debitat multe prostii, sper sa aiba efect linistitor.

Tinem pumnii sa fie totul bine. la bb Alex sa nu o oboseasca prea tare pe mami in perioada asta si la bb din burtica sa stea acolo ca este cel mai bine.

Monica 12+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am aceleasi probleme ca nagy, acum merg la doctor sa vad ce e de facut. Sunt foarte trista si speriata.
Ieri si alaltaieri sangele a fost maroniu si in cantitate mica azi insa s-a inrosit si curge mai mult.
Va pup si va tin la curent.

5+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina- nu te stresa cu petele maro, mai ales ca nu a curs mult si ca acolo se dau medicamente de sutsinerea sarcinii- eu stiu ca am luat si la emma si la bb2- aspirina de 81 mg si progesteron-astea ajuta enorm, si dc nu curge mult si nu e rosu, nu e grav, a fost de la sustinera placentei.Bafta multa si nu te mai stresa!

Denisa
Denisa 16+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Fetelor astazi am fost din nou la dr ptr ca am sangerat tare
si cu cheaguri... si l=am pierdut pe bb

Carmina imi pare rau sa aud acelasi lucru... sper sa nu se intample nimic si sa reusesti sa tii pe bebe acolo!!!

Imi pare rau ca trebuie sa va parasesc dar revin prin august(sunt optimista!) asa mi-a zis dr ca atunci putem incerca sa avem alt bebe.

Multumesc mult ptr gandurile bune si ptr ca ati fost alaturi de mine!!!
Promit sa mai intru sa vad ce mai faceti!
Pupicei multi si la bebicii vostri mari si la cei mici din burtici sa fie sanatosi!!!

Mami Cristina si bebe Alexandru http://new.photos.yahoo.com/cristinanagy78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Nagy imi pare rau, din pacate am acelasi vesti triste .
La mine se suspecteaza o extrauterina. Maine dimineata merg la Giulesti sa vedem ce si cum.
Va pup si sa stiti ca nu va parasesc pentru mult timp. Eu nu stiu cand o sa am liber iar la facut copii, asta depinde de rezultatul de maine, dar de vrut vreau si daca vrei cu adevarat poti .
Sunt foarte obosita si foarte trista.

5+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cristina imi pare rau de ce s-a intamplat, si in acelasi timpm ma bucur ca esti optimista. sa treci cat mai usor peste aceasta perioada si cu siguranta Alex o sa te ajute mult.
Carminasa treci cu bine peste aceasta neplacere si sa nu fie o situatie foarte complicata, si poate in 3-4 luni o sa ai iarasi liber sa incerci la bebe. Ma bucur ca privesti lucrurile cu mai mult optimism si calm. O sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Monicutza_bb si Denisam, multumesc din suflet...si voua la fel, plus sarcini usoare:)
Zamfirica, nu mi se pare deloc normala atitudinea mamei tale (tu mai ai frati au surori, sau esti singura la parinti??), insa stai linistita si lasa-i pe toti sa se obisnuiasca cu ideea, iar daca nu se obisnuiesc, e numai pierderea lor, important este ca tu si sotzul tau va bucurati! nu lasati pe numeni sa va umbreasca aceasta fericire, ca nu merita. Poate ca mama ta nu stie ce inseamna sa ai frati sau surori, cat este de imp pt copii. Intre mine si sora mea sunt 1 an si 10 luni si suntem nedespartite, cele mai bune prietene. Intre bb Maya si fetita sorei mele sunt 4 luni dif si este minunat, sa vezi ce bine se vor intelege...le-am lasat sambata una langa cealalta si cea mare a luat-o de manutza pa Maya, erau atat de scumpe...supravegheate, evident, sa nu o loveasca sau muste incontient:) ca sunt totusi ff mici :)
Ieri am fost la dr la ctrl de 6 sapt si mi-a dat si reteta pt AC, mi-a spus ca peste 6 luni pot sa raman insarcinata iar (am nascut prin ceza). O sa iau AC insa pana la sf anului, si daca ne ajuta DD, anul urmator il vom avea si pe bb 2.

Cristina, imi pare tare rau...nu am cuvinte...
Natydea, ai luat AC si totusi ai ramas insarcinata??!! felicitari pentru bebei!
Carmina, poate da DD sa nu fie extrauterina si bb si fie bine, noi iti tinem pumnii!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

ceva interesant:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=318

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina imi pare rau de ce s-a intamplat, dar ma bucur ca esti optimista si o sa vezi sa o sa treci cat mai usor peste aceasta perioada pt ca Alex o sa te ajute mult.
Carminasa fii tare si poate este doar o neplacere si sper ca nu e o situatie foarte complicata, tzinem pumnii!
Pupam restul mamicilior cu burtici si bebei!

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Ingeras26ada, ai avut dreptate cu articolul...interesant!
da, cred ca va fi destul de greu pentru cel mai mare sa se obisnuiasca cu prezenta si atentia care i se acorda celui mic.
Sa speram ca nu-i vom dezamagi pe puiutii nostri dragi!

Pinacolada

Mergi la inceput