*Proaspete mamici, gravidutze din nou*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

monicutza e super ideea cu listuta spor la treaba...
sa-ti dau si eu datele - DN sebi 03.01.2006, DPN bb2 21.09.2009, diferenta intre bebei 1 an si 8 luni

eu mai propun ceva - sa ne dam cu parerea de nume de baietei si fetite, eu una recunosc ca sunt in pana de idei de nume de baietei asa ca........

poze si filmulete sebi

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Inteleg deci ca n-a mai trecut nimeni prin ce trec eu cu mama...Ma bucur mult pt. voi, nu aveti idee ce mare lucru este sa ai aprobarea celor dragi.
Va multumesc frumos tuturor pt. cuvintele frumoase si pt. incurajari, de aceea am si scris, fiindca aveam mare nevoie de ele.
In rest, fireste ca nu vreau sa fac rau bebelusului nevinovat, doar a fost o stare involuntara de tristete pe care nu mi-am putut-o reprima si peste care sper sa trec cat mai repede cu ajutorul vostru. Ar fi fost atat de simplu sa se bucure pt. noi...

Otilia are 1 anisor si doua luni, este nascuta pe 9 noiembrie 2005. Bebelusul 2 (care eu sper sa fie tot fetita, dar nu conteaza, ce va vrea Dumnezeu) va veni in jur de 28 septembrie 2007.

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Datele noastre :
DN Alex 20 februarie 2006
DPN bb din burtik 7 septembrie 2007
Diferenta intre bebei este de aproximativ 1 an si 7 luni

Natydea felicitari !!! Sa-ti traiasca comorile!!!

Mami Cristina si bebe Alexandru http://new.photos.yahoo.com/cristinanagy78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb

quote:
Originally posted by usorlili

Draga mea, sper ca nu vrei sa ne certam. Sa nu te mai aud ca spui asa ceva de cel mai cuminte si cel mai frumos finutz din lume.

Scuze nasica, mea culpa . Stiu ca am un ingeras foarte cuminte, dar ma mai scoate si pe mine din sarite uneori. Si dintisorul parca s-a evaporat (sau vad eu numai dinti in ultima vreme )
Merci pentru incurajare, dar mai pastreaza putin si pentru mai tarziu cand te voi zapaci ca "nu mai pot" si "ce mi-a trebuit". Adica ma pregatesc de pe acum sa imi fie greu.

Tudoras coconas

Monica 12+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Bine, draga mea. Inteleg.
Si stii ca este in permanenta linia libera, cand simti ca nu mai poti..
Te pup si vb.

PS: Mama, ce-mi place cand fac pe dura .

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingerasa- felicitari pentru printzesa Maya, sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa.
Datele noastre:
EMMA D.N.17.01.2006
BB2-U.M.10.2007 si D.P.N.10-14.07.2006
V-am pupat si o zi buna!

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Florinini

Moama ce col e site-ul lui Tudor...wow ce idee frumoasa asa ca nu o uiti niciodata cand si ce afacut copilasul tau...si ce scumpete de Tudorel, sa va traiasca.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mutumim pentru aprecieri, Florinini. Nu-i greu de facut site-ul. Incearca si tu si o sa vezi ce minunatie o sa iasa...

Multumim si pentru vorbele frumoase de pe site. Promitem sa va anuntam cand ajungem prin zona, pe la voi. Pupam si Davidelu (apropo, pe nepotelul meu il cheama David, dar este mai mare decat bebici nostri. Are deja 5 ani. Sunt inebunita dupa el)

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Denisa, Emma, va pupam dulce si va multumim. Si da, se face. Ne vedem cu toatele si cu bebeii Emma, David, Tudor si nu in ultimul rand Alex, bebe de Monicutza_bb. Lista pentru intalnire ramane deschisa, zic eu. Dar sa se mai incalzeasca afara

Fetelor, ma faceti sa mai fac repede-repede un bebe, numai sa raman la subiectul asta, cu voi.

Pupici pentru fetele curajoase.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

zamfirica, eu n-am trecut prin asa ceva, dar se mai intampla - mama unei prietene a reactionat fix la fel, adica s-a plescait tare cand a aflat c-o sa fie bunica - si era primul nepot. si acum se poarta ciudat (copilul are deja 2 ani) si nu a vrut sa-i ajute absolut deloc, nici macar sa stea cu copilul cateva ore, sa iasa si ei din casa 2 ore intr-un we.
ei au luat-o asa cum era, la inceput prietena mea a fost foarte trista, dar a trecut peste asta spunandu-si ca important e ca ei doi si-au dorit copilul si nu conteaza ce zice lumea, chiar daca "lumea" sunt cei care ar trebui sa te sustina.
gandeste-te ca persoana cea mai importanta - sotul tau - e alaturi de tine, si impreuna puteti trece peste tot.
in alta ordine de idei:
corap - andrei 1 an si 2 luni, dn :14 nov. 2005, anais: dpn 05.05.2007, diferenta 1 an 6 luni
noapte buna, dragelor

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Zamfirica eu am trecut prinasa ceva si inca si mai si....
o sa revin diseara sa-ti povestesc. acum sunt la servici si tot incerc dar nu reusesc sa scriu nimic¨!
Nu dispera se rezolva toate¨!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Fetelor sunt disperata!!!!!!
Ieri dimineata nu ma puteam trezi simteam ca imi e rau
si tot stateam in pat... si cand m-am trezit aveam o pata uriasa maronie... repede am sunat pe medic mi-a spus sa iau gravibinon sau asa ceva injectabil(zis si facut) dar dupa 2 ore am inceput sa sangerez putin... asa ca am dat fuga la cabinet la dr si bebe e inca bine... ii bate inimioara (offffff) si mi-a mai dat o gramada de medicamente si repaus la pat, no sex, no nimic!!!! Fac totul ptr bebita dar oare o sa fie bine???
Ieri am continuat sa sangerez cate putin... si asta noaptea s-a oprit adica mi-a mai curs ceva maroniu... si azi la fel e maroniu...
A MAI TRECUT CINEVA PRIN ASA CEVA?????
HELP!!!!!!!!!
Sunt tare trista ca nu am voie sa-l ridic pe Alex si saracutul el e mic si nu mai pooooot!!!!!

Mami Cristina si bebe Alexandru http://new.photos.yahoo.com/cristinanagy78

Mergi la inceput