*Proaspete mamici, gravidutze din nou*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Doamne, ce frumos! cat va admir pe toate!!
Eu de-abia acum 6 sapt am nascut o fetitza superba si ma ganddesc deja la bb2. Pt ca am nascut prin cezariana, am hotarat sa iau pana spre sf anului anticonceptionale si sa raman dupa aceea gravi. Imi doresc tare mult ca bebii sa aiba varsta cat mai apropiata. Intre mine si sora mea sunt 1 an si 10 luni si este perfect, ne intelegem extraordinar. Faza draguta este ca si sora mea are o fetiza (se pare ca avem numai pasa in fam:)), care este cu 4 luni mai mare decat Maya mea, deci vor fi 2 verisoare care se vor intelege ca surorile.
Sper sa intru si eu in "clubul" vostru cat mai curand.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, voi v-ati protejat cumva cand alaptati?? Ca eu as lua AC cateva luni, dr mi-a spus ca pot sa raman iar insarcinata la 6 luni de la ceza...
Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Buna fetelor. Sunt si eu mamica unei fetite minunte, Otilia si sunt graviduta in 6 sapt. cu bb2. Eu sunt trista pt. ca nimeni inafara de mine si de sotul meu nu se bucura de acest bebelus. Nici macar mama, care mi-a spus clar ca puteam sa mai asteptam, etc. etc.
Ati mai trecut vreuna prin asa ceva? Eu sunt tare socata, nu ma asteptam la reactia asta, credeam ca macar de forma ma va pupa si se va preface ca se bucura. Ea nu este innebunita dupa copii, desi are doi copii si desi de Otilia s-a bucurat (n-a sarit in sus nici atunci, e drept, dar oricum nu a reactionat ca acum) si o iubeste mult pe Oti. Doar ca nu stam extraordinar de bine cu banii si i se pare ca, in conditiile astea, ne puteam opri la un singur copil sau mai puteam astepta cu al doilea...offf, tare greu imi este! Sa nu intelegeti gresit, nu a pus problema de intrerupere de sarcina sau aberatii din astea, nu intra in discutie, doar ca imi plange sufletul ca nu se bucura pt. noi si ca nu m-a incurajat.
Stiu ca se va invata cu ideea si ca va iubi bebelusul intr-un final, dar cert e ca acum a reusit sa-mi strice clipa!

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Zamfirica stai linistita draga, important e ca voi parintii bebelui asteptat sa-l iubiti asa ca ... restul nu conteaza!Poate sunt prea socati si se vor obisnui cu ideea mai tarziu.Tu nu trebuie sa te consumi ci sa va iubiti si mai mult!!! Pupici multi Otiliei.Cat timp are?

Mami Cristina si bebe Alexandru http://new.photos.yahoo.com/cristinanagy78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna gravidute si mamicute!
Eu sunt mamaica de baietel darius nascut pe 6.10.2005 si baietel Denis nascut pe 16.01.2007 (1 an si 3 luni diferenta). Amandoi nascuti natural si m-am ferit cat timp alaptam luand AC dar se pare ca bb a fost mai puternic decat noi. Am zis ca a fost alegerea Domnului si l-am pastrat.
Cum e? e foarte greu, dar si frumos. Cel mai greu e cand amandoi vor sa doarma si trebuie sa-i iau in brate sau cand se trezesc noaptea amandoi. Deocamdata ma ajuta mama noaptea dar una peste alta merita orice sacrificiu.
Acum ala mare doarme si cel mic se lupta cu colicile in bratele mele.
Pup, Dea, Darius si Denis
http://new.photos.yahoo.com/natydea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by usorlili

Draga mea, sper ca nu vrei sa ne certam. Sa nu te mai aud ca spui asa ceva de cel mai cuminte si cel mai frumos finutz din lume.

Scuze nasica, mea culpa . Stiu ca am un ingeras foarte cuminte, dar ma mai scoate si pe mine din sarite uneori. Si dintisorul parca s-a evaporat (sau vad eu numai dinti in ultima vreme )
Merci pentru incurajare, dar mai pastreaza putin si pentru mai tarziu cand te voi zapaci ca "nu mai pot" si "ce mi-a trebuit". Adica ma pregatesc de pe acum sa imi fie greu.

Tudoras coconas

Monica 12+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Bun venit tuturor fetelor

Delia21 bafta multa pentru bb2 si abia astept sa ne spui ca s-a intamplat minunea in burtik.

Zamfirica eu cred ca toata lumea se bucura pentru bebita2 doar ca nu stiu cum sa arate asta. Poate ca mama ta se gandeste mai mult la cat de greu o sa fie pentru voi financiar, tie ca mamica, voua ca familie... Las-o sa digere vestea un timp si vei vedea ca isi va schimba parerea. Dar , cum foarte bine a spus si Cristina, important este ca voi sunteti fericiti, sanatosi si impliniti cu cei doi strumpfuleti. Nu mai fi suparata, gandeste-te la bebe din burtica, nu vrei sa il superi si pe el, nu?

Fetelor va veni si listuta, doar ca imi este mai greu sa adun datele si sa calculez diferentele intre bebelusi. Daca aveti putin timp, imi puteti spune voi DN bb1, DNP bb2 sau DN bb2 si diferenta intre ei.

Eu am vineri primul rendez-vous la ginecolog, abia astept sa aud inimioara lui bebe.

O saptamana cat mai usoara mamici si burtici

Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by natydea

Buna gravidute si mamicute!
Eu sunt mamaica de baietel darius nascut pe 6.10.2005 si baietel Denis nascut pe 16.01.2007 (1 an si 3 luni diferenta). Amandoi nascuti natural si m-am ferit cat timp alaptam luand AC dar se pare ca bb a fost mai puternic decat noi. Am zis ca a fost alegerea Domnului si l-am pastrat.
Cum e? e foarte greu, dar si frumos. Cel mai greu e cand amandoi vor sa doarma si trebuie sa-i iau in brate sau cand se trezesc noaptea amandoi. Deocamdata ma ajuta mama noaptea dar una peste alta merita orice sacrificiu.
Acum ala mare doarme si cel mic se lupta cu colicile in bratele mele.
Pup, Dea, Darius si Denis
http://new.photos.yahoo.com/natydea

deea, ce frumoos!!! sa-ti traiasca printii. sunteti niste fericiti. si cum te descurci?darius a inceput sa mearga, asa ca trebuie sa stai dupa el, denis are acum ff multa nevoie de tine....intre ai mei va fi 1 an si 8 luni diferenta, da' ma gandesc ca tot va fi greu si voi avea nevoie de ajutor de la parinti, socri....si la primavara cum o sa ieisiti afara? in echipa? darius cu bicicleta, denis cu carutu'?

darius a stiut ca va veni bb2 ? cum a reactionat cand l-ati adus acasa pe denis? acum cum se poarta cu el?

lasa acum ne e greu, da' dupa o sa culegem roadele....mi se pare varsta ideala intre copii...

poze si filmulete sebi

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Ingeras felicitari pentru papusica Maya, sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa.

Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck3 spune:

Hello la toata lumea

Natydea, wow, intre bb-eii tai si ai mei e exact aceeasi diferenta, doar ca la mine bb2 se lasa asteptat (btw, feliciari ptr bb Denis); nici nu stii cat ma ajuta faptul ca citesc experientele tale ca sa stiu si eu aproximativ la ce sa ma astept. Bafta sa scape cel mic repede de colici si sa-si faca amandoi flacaii un program cat mai comun de somnic!
Nu-mi dau seama deloc cat mai poate dura pana nasc daca martea trecuta aveam colul scurt, moale, penetrabil, bebe jos..La Ana marti era col inchis si posterior si miercuri am intrat in travaliu..se vede treaba ca nicio nastere nu seamana cu cealalta..

Zamfirica, eu cred ca trebuie sa treci peste orice replica a celor din jur si sa te bucuri cat poti de minunea care ti se intampla din nou. Si eu am ramas insarcinata cand Ana avea 6 luni si toate reactiile su fost de compatimire, nimeni nu ne-a crezut c-a fost planificat, iar mama a avut o reactie similara mamei tale-ceva de genul ati vrut voi neaparat s-o faceti si pe-asta..Mi-a trebuit ceva timp sa trec peste,dar am reusit cu succes. Cat despre mama, acum abia asteapta sa-si vada nepotul..

toate mamicile/gravidutzele si bebelusii

Ck3, 38+, ana 10.11.2005

Mergi la inceput