*Proaspete mamici, gravidutze din nou*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Miraklucker sa-ti traiasca comorile!
sunt super draguti! ca si voi de altfel!

numai bine!

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao mamici!!!

Deja sunt cateva mamici cu bebici in burtici si pe langa ... si unele cu mai multi...Oare cum fac ele fata? Desi eu nu ma plang ca Alex al meu a fost super cumintel de micut... doar ca avem o pb: inca se trezeste noaptea desi are 11 luni... voi cum procedati cu trezitul noaptea???

Felicitari Pinacolada!!! sarcina usoara si bb mumos!!!
Corap sunt de acord cu tine ca bebeii sa fie de varste apropiate... la fel ne-am gandit si noi iar daca incepeam serviciul adio bb2 ... sa o iau iar de la capat peste mai multi ani... mi se pare cam greu!!! Sa vedem cum o fi acum!!!
Waw Meme 1ce nastere fulgeratoare!!!! Super asa... nici nu ai avut timp sa te gandesti si gata a si sosit bebe!!! Super!

Pupici si mai revenim

Cristina

Mergi la inceput

alia-ro ce super a fost sarcina cu Vladut!!! Te invidiez!
Lasa ca la bb 2 o sa fie ok mai ales ca te monitorizeaza medicii.
Am o intrebare : cat l-ai mai alaptat pe Vladut dupa ce ai ramas insarcinata cu bb 2? ca eu am 5 sapt si Alex inca mai suge... si ii place !!!
Eu la prima sarcina am luat 16 kg in plus si am ramas cu 5.Oare la
asta cu cat voi ramane?sau cat voi lua?offfff...
Aiska multumim!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna si de la mine, dragele mele.
IN PRIMUL RAND VA FELICIT PENTRU CURAJUL VOSTRU!!!

m-am bucurat ffff mult cand acest subiect mi-a fost recomndat de o prietena de la mamici de ianuarie-februarie 2006 si ea o graviduta frumoasa SI cu bebica scumpa foc....
este UN SUBIECT fff interesant si, imi doresc, din inima, sa-l mentinem cat mai mult

deci, si eu sunt o proaspata mamica si proAspata graviduta in acelasi timp..am un bb - sebastian - are un an si 26 de zile...l-am nascut normal, relativ repede si nu m-am speriat deloc...ba, mai mult, imediat dupa nastre mi-am zis ca nu voi astepta muult pana la bb2...a fost un sentiment unic in viata mea in momentul in care l-am vazut , l-am mirosit, l-am pupat...

Ei bine, nici dupa un an, se pare ca Doamne- Doamne ne-a daruit o alta bucurie - un samburel mic de 6 saptamani, care are nevoie de dragostea si sprijinul nostru si pe care il asteptam toti trei cu mare drag si cu care vorbim in fiecare seara.

eu sper sa fie fetita, dar acum ce-o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie!

am fost si eu ieri la echo si l-am vazut acolo, bine instalat, dar...micut - micut. am facut si analizele, bunesi ele. astazi vom merge si la control la dr., care speram sa ne zica numai de bine.

sunt sigura , fetelor,ca am facut alegerea cea mai buna, alegand sa nastem bb 2 atat de aproape de bb1 pentru ca fiind apropiati ca varsta se vor juca, se vor iubi si ajuta toata viata...vor fi inainate de toate, cei mai buni prieteni!!!!

FELICITARI MAMICIO CU DOI, TERI COPII CARE S-AU DECIS SA FACA ALT BB!!!

poze si filmulete sebi

bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Si eu fac parte din categoria curajoase, am o Ioana care este nascuta pe 5 februarie 2006 si sunt din nou insarcinata in 13 saptamani. Diferenta dintre puii mei va fi de 18 luni. Mi se parea incredibil de mica diferenta dar vad ca pe aici sunt mamici si mai curajoase decat mine. La noi graba asta mai este motivata si de varsta mea, am 35 de ani si nu mai am chiar asa de mult timp de facut copii.
Micuta mea merge singurica deja de 2 luni dar am cam rasfatato si am invatato in brate. N-ar fi o problema ca imi place tare mult dar din nefericire au aparut problemute in noua sarcina, adica o micuta sangerare si de aici interdictia de efort
va urez sarcini usoare la toate alaturi de bebelusii vostrii.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela12w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Desi nu ma incadrez la voi in subiect, am intrat sa va salut si mai ales sa va felicit.

Bravo voua, sunteti niste mamici curoajose!

La noi diferenta o sa fie poate in extrema cealalta, o diferenta de varsta de 7.5 ani! Poate ar trebui sa deschidem un subiect pentru mamicile care care din varii motive au copii la diferente de peste 5-6 ani.

Inca o data felicitari si mult succes tinerelor mamicilor cu noi burtici,

Roxana, 36+

Mergi la inceput

Ciao mamici si bebei !!!

Pitilache nu cred ca conteaza diferenta de varsta, important e ca impartasesti cu noi noua minune. Felicitari!!!
Felicitari marchplayer si mare grija cu efortul!! O sa fie bine!
Bumbita esti apropiata ca varsta a sarcinii de mine... cand ai avut UM? eu pe 1 decembrie...Felicitari ptr samburel!!!
Si eu consider ca am facut cea mai buna alegere!!! Sa vezi ce o sa se mai iubeasca samburii nostri dragi... si ce o sa se joace impreuna!!! Abia astept!!!

Mami si bebe Alex (20 februarie 2006)

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by cristina_nagy

alia-ro ce super a fost sarcina cu Vladut!!! Te invidiez!
Lasa ca la bb 2 o sa fie ok mai ales ca te monitorizeaza medicii.
Am o intrebare : cat l-ai mai alaptat pe Vladut dupa ce ai ramas insarcinata cu bb 2? ca eu am 5 sapt si Alex inca mai suge... si ii place !!!

Cristina

pai inca vreo 3 luni, dar laptele nu mai era asa consistent, se trezea si de 4 ori pe noapte si plangea de foame...dupa ce i-am introdus praf, 1 bibe dimineata si 1 seara e tare fericit! noaptea nu mai bea decat apa (rar)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Hop si eu printre curajoase doar ca eu ma simt mai mult inconstienta decat curajoasa .
Am un bebe de 8 luni foarte nazdravan si o sarcina mica de 5 saptamani. Voi naste in septembrie 2007, asa ca diferenta va fi de 1 an si 4 luni. Se pare ca doar Monicutza are diferenta cea mai mica eu fiind pe locul 2.

Pana acum totul decurge exact ca la prima sarcina, adica habar nu am ca sunt insarcinata. Tin minte ca la prima, eram prin 16 saptamani si am mers la dr. doar sa vad daca mai sunt gravida ca nu simteam nimic, nici pe bebe in burta, nici burta nu crestea, nici greturi nimic....ah, de fapt mint: mancam tot ce imi cadea in fata ochilor si daca nu cadea nimic faceam eu rost .

Corap, ce placere sa te intalnesc aici pe tine si pe Andrei.

5+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

A, Corap sa stii ca inca mai am pudra Baneocin si e valabila pana in august 2008. Daca vrei ti-o inapoiez si mi-o dai tu iar in septembrie si poate pana se termina mai ingrijim inca un rand de bebei.

P.S. - mai halatul ala roz ?

5+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput