*Proaspete mamici, gravidutze din nou*
Raspunsuri - Pagina 5
bumbita spune:
cristina si eu iti doresc o sarcina usoara si o nastere de asemenea usoara. eu am avut UM pe 15.12.2006, iar DPN este 21.09.2007. cum te descurci cu bb1? mie imi este din ce in ce mai greu, maiales ca in perioada asta as dormi foarte mult.
alia si eu l-am alaptat pe sebi pana acum. dar azi am fost la control la dr si mi-a explicat ca ar trebui sa opresc lactatia pentru ca in curand se va forma placeta si va trebui sa asimileze toate proprietatile, toate viatminele din alimentatia mea, ca se vor forma canalele galactofore..ca trebuiesc pregatite pentru bb2 si...mai ales ca sebi are nevoie de timp psihic sa uite de san...pentru ca altfel cand il va vedea pe bb2 sugand va vrea si el.![]()
deci in seara asta a fost ultima data cand sebi a baut laptic cald de la mami lui.
de maine va trebui sa-mi pun apa rece cu gheata pe sani, va trebui sa iau o jumamate de aspirina si va trebui sa ma strang la sani pentru a opri lactatia.
sunt foarte trista acum...dar stiu ca merita efortul - pregatirea lapticului pentru bb2![]()
poze si filmulete sebi
bumbita
6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
carminabulina spune:
Rectific...nu mai sunt chiar pe locul 2, se pare ca Meme este totusi curajoasa curajoaselor
si Alia de-asemenea
. Intai am scris si pe urma am citit din urma, imi cer scuze
!
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
bumbita spune:
fetelor, v-ati gandit la un nume pentru samburei?
poze si filmulete sebi
bumbita
carminabulina spune:
Bumbita, daca e fata stim sigur ca se va numi Irina dar daca va fi tot baiat ne vom afla in mare dificultate ca nu ni se mai pare nici unul potrivit. Adica sa se potriveasca si cu numele de familie si cu cel al fratelui, adica Mihnea.
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
bumbita spune:
carmina sa stii ca si eu in dificultate in alegerea uni nume de baiat...daca va fi fetita, acum zic ca se va numi ariana...peste 9 luni poate imi vin alte idei.
asteptam alte idei![]()
poze si filmulete sebi
bumbita
Denisam spune:
March si bumbitza- welcome si pupici!
Carminabulina- feliictari pt curaj si tzie is numai bine, lasa ca o sa vezi ca sarcinile sunt diferite, numai bine!
Cristina- vad ca tu stai deja binisor la nume, noi piannu stim ce e,nu ne apucam de liste![]()
Mira- ok,sa inteleg ca va opritzi la 3minuni?
Pup restul fetelor, ca eu sunt mereu pe fuga, desi va citesc,scriu mai greu ca am multe pe cap- emma, job, casa, contabilitatea pt firma sotzului si sper pina pe 15 febr socrii, apoi se pare ca vor sa plece.
Denisa
Denisa
16w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
Salutari,
In primul rand felicitari curajoaselor mamicutze sa aveti sarcini usoare si bebelini cuminti si sanatosi. Chiar daca am mai felicitat pe unele dintre voi -Denisa, March, Bumbita- pe care le stiu de pe vremea sarcinii cu David ma bucur sa o mai fac inca o data.
Acu vin si io cu povestea despre mine. Am un bebe, David ,de 1 an si 2 saptamani si inca un samburel de 1,7cm in burtica care are se pare 8 saptamani-pupe mama si pe el/ea micutzu/a lui mama. Suntem fericiti, am dorit si copilasul acesta si speram sa fie sanatos si cuminte cel putin ca si David. Data probabila a nasterii samburelului se pare ca este 7 septembrie. Asa ca diferenta intre copilasi o sa fie de un 1 si 9 luni aproximativ.
Eu ma simt bine, foarte foarte usoare greturi dupa amiaza, somn parca nu mai e asa mult cum a fost prin decembrie si inceputul lui ianuarie...cand nu stiam ca sunt gravida ci ma tot intrebam ce e cu mine de sunt asa adormita si era perioada sarbatorilor si nu-mi venea sa fac nimic decat sa dorm...
Ma bucur ca ma alatur voua ptr. inca o odisee a gravidutelor...
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Pinacolada spune:
Bumbitzafelicitari! Suntem aproape in aceeasi situatie....super tare!
Multa rabdare...cand ma gandesc s-o luam iar de la capat cu toate....dar imi place optimismul tau si imi doresc din tot sufletul sa fie asa cum zici tu, sa fie apropiati, sa se iubeasca toata viata!
Cristinace nume ....Julia daca va fi fata, sau Giulia si daca va fi baiat...nu stiu inca Petru poate sau....
Cum vi se pare Julia?
Pupici la mamici si burtici si bb!!!!!!!!1
Pinacolada
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Monicutza_bb- da-mi voie sa te contrazic in ceea ce priveste optiunea de a naste in canada- s-a votat legea pt cezariana electiva si dc insisti la medicul tau o sa itzi faca cezariaan, for sure.
Denisa merci, habar n-aveam. Oricum cred ca raman la nasterea naturala, a decurs totul mult prea frumos si usor si acum nu mai sunt asa speriata de nastere cum eram la Alex.
printesei Emma si mamicii harnicute (nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate)Monica
12+ si
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul MarianPozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Hop si eu printre curajoase doar ca eu ma simt mai mult inconstienta decat curajoasa.
Carminuta ce mult ma bucur ca ai gasit subiectul si ca te alaturi noua. Felicitari pentru bebita no. 2 si multa rabdare cu Mihnea. Eu ma enervez tare pe Alex, mai ales cand face pe rasfatzatul, nu vrea nimic, refuza tot ce ii ofer eu si tot matzait este. Simt cum mi se aduna toti nervii (adica hormonii) in varful capului, ma ia cu mancarime enervanta de toate cele si imi vine sa fac ca diavolul Taz prin casa. Dar ce rost ar avea, Alex probabil ca s-ar distra pe seama mea si ar continua ce stie el sa faca mai bine
De cand vroiam sa te felicit si sa iti raspund la intrebarea pusa de tine la ciresele, dar greturile ma impiedica si sa judec.
Mie mi-a fost taaaaare rau si greata in ultimele doua luni, am
la greu, dormeam toata ziua pe mine, ma scurgeam pe langa pereti sa ajung unde trebuia, cu Alex stateam toata ziua in pat si acolo ne jucam, acolo papam, acolo il schimbam, acolo dormeam amandoi...Dar bine ca a trecut, ca tare greu a fost.
Acum am inceput sa facem pregatiri pentru venirea lui bb2. Am reusit sa imi schimb permisul de conducere din Romania cu unul de aici sa il pot duce pe Alex la gradi, cautam un apartament mai mare, sotul imi pregateste (a se citi "bibileste") masina sa fie "strumpfii lui in siguranta cu mami la volan" (cu toate ca a specificat ca mai degraba imi ia un tanc
).Ideea subiectului am gasit-o pe un site de parinti canadieni, mi s-a parut super, mai ales ca acolo erau multe mamici, dar am avut oarece teama ca nu ne vom aduna prea multe. Si dupa vreo 3 zile de absenta mare imi este mirarea ca avem muuulte mamici cu burtici, asa ca ma gandeam eu... facem o listuta cu mamicile, bebeii, burticile si diferenta intre copii? Daca sunteti de acord o pot rezolva eu.
Meme cred ca esti campioana aici si la cat de rapid ai nascut prima oara si la cea mai mica diferenta intre bebei super

Pupici

Monica
12+ si
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul MarianPozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer