*Proaspete mamici, gravidutze din nou*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ce mai faceti fetelor????

Toate ocupate cu cei mici???

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Noua ne-au iesit doi dintisoti odata si am avut doua-trei saptamani de groaza, cu trezit noaptea din ora in ora, sau chiar cu patrulat prin casa... Acum se pregatesc cei de sus, cred ca tot in grup vin
O sa incerc sa mai scriu cand ma lasa Alex

Monica 15+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

da si noi sunte la faza cu premolarii!
horror! nopti nedormite, nurofen la greu alintare la maximum!
am fost ecografie, la 9 saptamani avea 2, 5 cm si 169 batai/minut!
voi a-ti mai fost la eco?
da....nu stiu cum o sa obisnuiasca cu noua colega de camera sau coleg!
sper ca fiind dif de numai 2 ani sa accepte mai usor!!!!!!!!!!!
pupici

+10

Pinacolada

Mergi la inceput

MonicutaBB super baietel! sa va traiasca e o dulceata de copil, iar poza in care dormi langa el e super frumoasa si delicata!

Pinacolada

Mergi la inceput

sa incerc sa vi-l arat si eu pe al meu baietel frumusel!
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Pinacolada

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/557872255qCfqGX

sper sa mearga acum!

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Si eu am un copilas de un an si 3 luni, iar cea din burtica nu mai are mult. Vom avea diferenta sub un an jumatate. Am ramas insarcinata la 8 luni si jumatate de la cezariana. Deocamdata totul e in regula, desi il car pe Bogdan pe scari (urca mereu la etaj) cam de 20 de ori pe zi. Cred ca ma ajuta sa-mi mentin forma fizica... fac si aplecari de o mie de ori, gimnastica de voie, toata ziulica. Strang dupa el, ca parca e taifun!

Eu nu am avut nici un ajutor, de nici un fel, pana acum (venea o tanti cand mergeam la doctor si atat). Azi l-am dus la cresa. Prima lui zi. Am plans mai mult de o ora jumatate, nu ma gandeam ca pot fi atat de slaba! Nici n-am apucat sa ies de la cresa, tot drumul am plans in troleibuz... acasa am hohotit serios. Scriu acum aici, ca sa-mi mai treaca putin...

Daca ar avea cine sa ingrijeasca de el in zilele cat voi fi la maternitate si imediat dupa a doua cezariana, zau ca sunt sigura ca pot avea grija singura de amandoi. Cu greu, da as putea.

Toate putem. Suntem niste TITANI!

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna,
Nu am mai apucat sa scriu de mult cate ceva.
Inre timp am sarbatorit-o pe dulcineea mica, a facut 1 anisor. chiar inaite cu vreo saptamana a inceput sa umble singurica, si i-a dat primul dintisor.
...si am scapat de un rand de scutece. Daria asa dintr-o data, de buna voie si nesilita de nimeni se cere cand vine pipi. Kk mai avem de invatat.
Meme tu cum te descurci ca vad ca sunt si mai apropiati de varta decat ai mei??
....eu una ma tot minunez de cate stie Selin, de fapt ma mir de unde le stie ca de la mine nu.....avantajul celui mic. Nu ma treba ei, sta dupa fundul celorlalti doi, incearca si ea sa faca ca ei, rar cand se plictiseste cu ei in casa. Cand e singura e alta treaba.

Gandacel, lasa ca o sa fie bine. Eu l-am dus pe al meu baiat tot de pe la 1 an si 3 luni cu alti copii sa se joace. Eu mergeam la fitnes si pe el il lasam acolo dar numai 2 ore. S-a obisnuit repede. Cand am ramas gravida cu a doua fetita l-am dus la cresa 2 zile intregi si inca una pana la pranz....si ma fost fericiti amandoi.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

GandacelFi tare! Imi inchipui cat de greu a fost si pentru tine si pentru el! trebuie sa fi puternica...e greu asa mic.......
eu am o bona de care sunt tare multumita care sta cu el...pana vin de la servici.
iti tin pumnii sa fie bine, si abia astept sa ne povestesti reactia lui Bogdanel!

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Bun re-gasit, mamici cu bebici si cu burtici! N-am mai intrat de multisor in topicul asta. Si vad ca intre timp ati tot scris, ati tot trait experiente neplacute - imi pare rau si sunt alaturi de voi cu sufletul, sau placute - ma bucur pt voi!

Cat despre noi - Roxi imi face "masaj" pe burta si numeste burtica "be-be". Iar bebe2 are acum 24-25 de saptamani, e sigur tot fetita - am facut amniocenteza din cauza de TT prost si la testele cromozomiale e sigur sexul. Important e ca e bine si TT-ul a fost motiv de ingrijorare si stres degeaba. In ciuda faptului ca e al 2-lea bebe, am simtit-o abia pe la 17-18 saptamani (poate si din cauza stresului cu amnio), dar acum misca intr-o veselie, zici ca nici nu mai doarme, doar se misca in continuu! Au trecut si greturile, am luat 4 kg de la inceputul sarcinii si sper sa nu mai iau mai mult de inca pe-atat pana la DPN.
Si cam atat deocamdata.
Sanatate si sa auzim de bine si de la voi!

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)

Mergi la inceput