*Proaspete mamici, gravidutze din nou*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ce ma bucur ca a mai scris cineva la subiect, credeam ca s-a ratacit de tot
Eu nu am nici o veste deosebita, sunt doar foarte obosita. Lui Alex ii tot ies dintii intr-o veselie si este groaznic, sufera saracutul tare rau si pe motivul asta a devenit foarte rasfatat. Adoarme numai in brate sau in pat intre noi, nu doarme deloc noaptea, face numai ce vrea el, se enerveaza repede, vrea toata ziua in brate (m-a cocosat rau, ma doare spatele de mor uneori).
Chiar vroiam sa va intreb (daca stie cineva): oare o face rau la bebe din burtica (care este fetita de data asta , by the way) daca il tin prea mult pe Alex in brate? Eu trebuie sa ma plimb cu el prin casa, de multe ori sta chiar deasupra burticii, uneori pe o parte, ma gandesc sa nu o "storceasca" pe aia mica, sa nu ii faca ceva rau. Si ea cand il simte pe Alex ca o inghionteste riposteaza imediat, da si ea din picioare cu putere, va dati seama ca eu sunt la mijloc si tot eu sufar

Am inceput sa cumpar cateva lucrusoare roz, dar sunt cam trista ca am destule chestii de la Alex si acum nu mai am placerea sa ii cumpar si ei o gramada, cum a fost la Alex... si nici cu banii nu stam foarte bine, sa iau totul nou-nout numai pentru ea.

Va pup, aveti grija de burtici si de bebici si sper sa mai intru cat de curand

Monica 24+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

daca vreti sa cititi despre alaptat&co, veniti aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97022

site-uri despre alaptat:
www.kellymom.com
www.lalecheleague.org
www.breastfeeding.com

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

monicutza_bb, nu stiu daca e sau nu bine pt bebe din burtica, dar cu siguranta pe termen lung nu e bine nici pt baiatul tau sa-l lasi sa te loveasca pe burtica. Trebuie sa stie ca exista niste limite, trebuie sa invete sa isi respecte surioara, chiar daca acum n-o vede ca e in burtica. Spune-i ca te doare si nu-l mai lasa sa se urce pe burta ta. Iarasi, cred ca trebuie treptat-treptat sa nu prea il mai iei tot timpul in brate, te cocoseaza, dar iti face si rau la burtica. Dar fa chestia asta treptat, nu deodata, sa sufere.

Cu hainutele - stai linistita, poate sa poarte de la fratiorul ei fara probleme, cel putin cat e foarte mica si creste repede, chiar cred ca nu trebuie sa investesti acum in haine. Fii-mea de exemplu a purtat de la verisorul ei cate o paturica, cate o caciulita, cate o bluzita, etc. si mereu ma intreba lumea ca e baiat? :)

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Anca mersi mult de sfaturi, dar nu le pot pune in aplicare, pentru ca Alex maine face abia 10 luni, asa ca nu pot sa ii explic ce e bine si ce nu. Adica eu pot, dar el nu intelege nimic . Iar de luat in brate iti dai seama ca nu am incotro, de-a busilea nu merge foarte bine, in picioare inca nu, asa ca nu am incotro.
Voi intreba si ginecologul, sa vad ce parere are si el.

Monica 24+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

monicutza_bb, sa-ti traiasca baiatul! asa e, nu vazusem ca e atat de micutz! oricum, va trebui sa incepi sa-i explici niste lucruri chiar daca stii ca nu intelege. asa crezi tu, dar el incepe sa inteleaga, dar nu stie sa-ti spuna inca :))
sigur, intreaba medicul, si eu sunt curioasa. eu l-am intrebat pe al meu si la inceput zicea ca pot s-o mai iau in brate pe Roxi ca nu-i nici o problema, dar dupa ce am facut amniocenteza mi-a zis sa stau mai linistita si sa cam evit eforturile mari... si fii-mea e si grasuna, are 14 kg la 1 an si 7 luni!

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mar1ana spune:

Buna dimineata,
ma bucur din tot sufletul ca am gasit un astfel de subiect, pentru ca, ma inscriu si eu, alaturi de voi. Eu am un baietel de 15 luni si sunt insarcinata in 23 de saptamani. Am hotarat ca e bine "sa dam lovitura" cu inca un bebelus , mai ales ca e bine sa fie de varste apropiate (cel putin asa am auzit de la toata lumea). Ma gandesc cu emotie ca in curand voi avea alaturi de mine 2 baietei minunati dar, pe de alta parte, ma gandesc cum ma voi descurca cu ei pentru ca alt ajutor in afara sotului meu , nu avem. Vreau sa va intreb cam cum va ganditi sa ii scoateti afara pe amandoi, in cazul in care sunteti singure. Ce fel de carucior veti folosi? Eu am vazut din acelea duble, dar sunt cam mari ca sa intre in lift. Habar nu am si imi tot chinui creierasii sa gasesc o solutie cat mai buna.
Astept cu nerabdare un sfat de la voi.

Mergi la inceput