Comori de NOV-DEC 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 7
miria_cristina spune:
Monica sa traiesti, ca mie imi plac scorpionii! Dar ce ma fac cu doi? Eu is berbec. Pai, atatea personalitati in casa or sa se sufoce!

DAr acuma maiam de asteptat vreo saptamana. Daca nu vine asta e!
Incep sa scot lucrusoarele lu'Dami de la o luna sa le primenesc.![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Sotul meu deja mi-a cumparat un test de sarcina, ca a crezut ca daca am pofte si ma fac dodoloata poate-poate e cu noroc, dar niet!!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by dama
Felis, felicitari pt casuta, mi-a placut la nebunie cum ai decorat camera aceea portocalie. Felicitari si mergaretului Mihaita, e pe drumul cel bun.
Mami de David (18.11.04)
Multumim DAMA ...
chiar ma gandeam ca nu ai mai aparut de mult
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Miche
Fetele, Darius e mare, azi a fost prima zi de gradinita, ca ieri a ratat-o
i-a placut f mult...la gradi si povesteste intr-una dar vorbeste prea repede si nu inteleg
prea multe nu stiu, ca-s tare ocupatadar pare ca-i place si educatoarea mi-a zis ca a ajutat-o sa faca nush' ce pere colorate pe hartie
![]()
azi n-am avut timp sa-l urmaresc pe internet, decat 5 min, si era ok..
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Sa-l urmaresti pe internet?...
wow ce mi-ar place sa imi urmaresc baiatul pe internet...
Felis si
miria_cristina spune:
Cum il urmaresti pe internet?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
FELIS spune:
quote:
Cum il urmaresti pe internet?
Asta sa ne zica MICHE
Felis si
cookie spune:
Hei, somnoroase pasarele, ce cautati voi pe net la ore din astea?
Io-s exact pe dos, adorm pe la 10 (de multe ori inaintea fiica-mii
), da' macar am o scuza: ma trezesc devreme!
eveline spune:
Buna fetele...vad ca mai vorbiti de carucior pe aici...chiar ai vostrii pui mai vor sa stea in carucior? A mea cucoana nu mai serveste carucior de asta vara....pe de o parte m-am bucurat, pe de alta parte, uneori as vrea sa mai stea pentru ca inevitabil oboseste la un moment dat si tre s-o car in brate...si ea se lauda cu vreo 15 kg...
Eu una is capiata de cap....nu vrea sa vorbeasca si pace...incep sa-mi fac griji serioase....toata ziua prin casa tuguie gurita si spune io io io io...la orice...si mama, papa, apa, baba (asta e tata) si atat...cred ca o sa o iau razna...
Va pup!
Ana si Bianca-iubita
Otiliav spune:
quote:
Monica sa traiesti, ca mie imi plac scorpionii! Dar ce ma fac cu doi? Eu is berbec. Pai, atatea personalitati in casa or sa se sufoce!
DAr acuma maiam de asteptat vreo saptamana. Daca nu vine asta e!
Incep sa scot lucrusoarele lu'Dami de la o luna sa le primenesc.
Stai asa sa apara Roxana sa-ti spuna ce si cum, ca ea este berbeaca si are doua minuni de scorpioni in casa.
Si eu zic ca este o zodie buna, dar am ratat-o anul asta. Dar stiu ca este anul scorpionului, asa ca ..poate este mai bine sa faci un capricorn in an de scorpion (deja te bagam in ceata).
Sa stiti ca si eu am pofte rau de tot (mai ales la ciocolata care este si ea la categoria fructe fiind facuta din fructe de cacao
Eu cred ca Miche are camera si urmareste odorul la gradinita
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
andreap spune:
Eveline,Mariuca nu mai merge nici ea in carut de mult.la mine si la bona nu face fitze de cerut in brate,dar cand se vede cu bunicii..e jale!Si a mea face la fel.."Malia pune detegent,Malia se imbaca singula..Malia.." m-a capiat,trebuie sa o iau pe ocolite sa o fac sa ma lase pe mine.sa o vezi cum cara matura,mopul dupa ea,sa faca ea curat!
Dama,pupam ochisorii si gurita dulce
!E tare serios cand se uita la desene![]()
Miche,felicitari ptr.gradi!Asa repede s-a acomodat?fara plans?Norocoaso!![]()
Miria,exista gradinite dotate cu camere web,poti sa-ti vezi copilul ce face de acasa din fata calculatorului..sper sa nu spun prostii
.
va ingrasati fetelor????veniti la mine!La munca nu am timp mereu de mancat,acasa nici atat..asa ca sunt zile cand mananc doar seara pe la 10.30-11..ce apuc
.Si tot nu ma ingras..osul rau,nu pune carne.Sa ma laud????Ca ma incap hainele cumparate inainte sa raman
???sa nu dati!
..nu ma credeam eu ca de la 85 kg ajung la 54..nici in visele cele mai frumoase!
hai ca v-am indispus..nu ma
...acu' acu' fac BB2 si iar ma fac cat Arcul de Triumf!
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004