Comori de NOV-DEC 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 8
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
va ingrasati fetelor????veniti la mine!La munca nu am timp mereu de mancat,acasa nici atat..asa ca sunt zile cand mananc doar seara pe la 10.30-11..ce apuc.Si tot nu ma ingras..osul rau,nu pune carne.Sa ma laud????Ca ma incap hainele cumparate inainte sa raman
???sa nu dati!
..nu ma credeam eu ca de la 85 kg ajung la 54..nici in visele cele mai frumoase!
Draga cuscrela, ne plictisesti cu chestiile astea, da?
Dama, ai o frumusete de baiat!
Otilia, mama, eu am cedat psihic si las scorpionii sa-si faca de cap, asta ca sa nu-mi decedeze chiar toti neuronii. Oricum, chiar si berbecul din mine si-a dat seama ca , cu incapatanarea zodiei lor nu se poate pune, si, cum , cel mai destept cedeaza, trageti voi concluziile

Roxana&Co
POZE CU PITICII
Jasmine spune:
Ba eu as vrea sa mai am inca un BB scorpion.E o zodie misto,plina de personalitate si sigur nu ne-am plictisi niciodata.Aaaaa,si ca sa merg pana la capat cu delirul : vreau tot baiat!
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
andreap spune:
Ba eu una tare as vrea sa "incerc" o alta zodie
.ca asta e prea "plina" de personalitate...ceva mai linistit exista???
Plus ca parca as vrea sa-l fac var,primavara..eventual sa-si fac si el/ea ziua la gratar
...glumesc!
Si,ca sa fie si la mine clar,parca tot fata
...desi tati poate ar vrea baiat!
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
Bine ca ne-am facut planul,ne-am stabilit targetul.Acum mai trebuie sa ne apucam si de treaba,nu
?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
Plus ca parca as vrea sa-l fac var,primavara..eventual sa-si fac si el/ea ziua la gratar...glumesc!
Draga mea, asa visam si eu (de fiecare data!!!) copil nascut primavara-vara, dar nu fuse. Basca ca a doua oara, cand am calculat si am vazut ca tot scorpion e, nu-mi venea sa cred, mi se parea ca face cineva o gluma proasta. E adevarat ca e o zodie buna , dar pentru posesor, nu pentru cei din jur
Fetelor, puneti-va pe treaba, ca vad ca planurile sunt stabilite.

Roxana&Co
POZE CU PITICII
miria_cristina spune:
Noi vrem tot fata. Dar tare sunt curioasa daca va semana si asta cu tati asa cum seamana Damiana!
Eu nu stiu unde am fost ca de la mine nu vad nimica!![]()
Eu as fi vrut un geaman sau un leu, ca zodie, dar io stiu ce va fi cand va fi?
Oricum, imi mai doresc unul, dar tare imi este frica de sarcina!![]()
Am avut atatea stari si depresii si sentimente haotice, de numai de asta mi-e frica acuma!![]()
Olus de 40 de ori pipi, de nu-mi mai venea sa ma scol de pe buda. In fine, tot vreau, dar mie nitel teama ca acuma stiu cum e!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Eu v-am spus care este planul meu, sper sa raman in august-septembrie sa iasa taur-geaman (in nici un caz berbec ca-mi ajunge unul in casa
). Eu sunt nascuta tare prost, nu mi-am serbat niciodata ziua cu prietenii, toti sunt plecati unde fac revelionul, ori sunt prinsi cu pregatirile si nu au chef de petrecere pe 30 decembrie. La scoala mereu era vacanta, la servici idem. Plus ca nu am nici nume sfant. Cred ca o sa-mi aleg o zi vara si atunci o sa ma serbez si eu
.
Iar la sex nu m-am decis, de fapt stiu ca vreau si fata si baiat, sper sa mi se indeplineasca dorinta in urmatorii 10 ani.
Parca anul trecut s-a facut o listuta cu mamici dornice. Se pare ca Try, Cici, Bits si Paxela s-au tinut de cuvant (daca tin eu bine minte mai erau pe lista Miki si Felis).
Dama, frumos foc David, sa n-l arati mai des.
Miria, stai linistita ca fimea este sagetator si este culmea incapatanarii uneori, iar eu sunt capricorn deci si mai capoasa
. Eu cred ca de la parinti mostenesc incapatanarea ![]()
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
andreap spune:
otilia,sarbatorestet-te pe 9 Martie,de mucenici,e ziua tuturor care nu au nume de sfant..asa stiam eu,sper sa nu fa gafe.![]()
mai fetelor,in jurul meu 'ploua' cu gravide;2 colege de birou,fina mea...si-mi fac o pofta
..abia astept sa ma mut la 3 camere si gata..il bat la cap pe sebi pana-l ametesc!Deci treceti-am si pe mine pe listuta de 2007
.
Acum si o veste mai putin buna,bunica mea,singura care o mai am din 4 bunici, nu se simte prea bine;dupa 1 saptamana de internare este acasa si nu e deloc cum trebuie..asa ca ne asteptam la ce e mai rau..Doamne fereste,dar asta e..la 81 ani...Off
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
eveline spune:
Ma inscriu si eu pe lista....dar pentru la anul....incep sa "muncesc" pe la sf anului sau inceputul anului viitor....sa ma vad la casuta mea si sa dea Dumnezeu sa fie toata lumea sanatoasa si ma apuc de "treaba".
Si eu parca tot fetita as vrea....din discutiile cu sotul el o data vrea fata, o data baiat, o data deloc....asa ca....ce-o fi sanatos sa fie....si sa ne reuseasca, mai stii, poate oi vrea si n-oi putea...
Ana si Bianca-iubita
miria_cristina spune:
Si eu m-am gandit ca daca nu mai pot face copii?! Nu mi-am mai facut un control de atunci. Dar nici nu am avut nevoie.
Pai, sigur voi naste la anu', acuma il programez si daca se prinde sa fie cu noroc!![]()
Bie-bine fie tot scorpion daca e sa fi ramas acuma! Ca doar nu fac avort, dar nu prea cred ca e cu toate poftele mele
!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

???sa nu dati!