Comori de NOV-DEC 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 9
aime spune:
Mey fetelor, m-ati omoratara cu atatea discutii despre bebe
, mi-ati starnit nostalgii, aduceri aminte...ce dulcei mai sunt, fetite, baieti, nu conteaza, sa vi se indeplineasca visele si sa fie sanatosi.
Roxana, m-ai facut sa rad...de neuronul tau ![]()
Edit: da Oti pe 9 martie e super, e ziua tuturor celor fara nume de sfant

aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
apai ce pot sa va urez decat spor la treaba
la facut
noi suntem bine, facem si lucruri bune si prostioare(kk pe covor
si vine sa ma anunte...norocul meu ca mioapa cum sunt as calca direct in el
)
va pup
pe toate si pe copilashi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
andreap, sanatate multa bunicii tale
cat despre kg-mele tale
...la-sa-neeeeee, la-sa-neeeee ca ne-ai plictisit![]()
la cat esti de slaba
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
andreap, sanatate multa bunicii tale
cat despre kg-mele tale...la-sa-neeeeee, la-sa-neeeee ca ne-ai plictisit
la cat esti de slaba
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Este ca s-a dat Andreea de gol, auzi la ea 54. Il prindem noi pe Sebi si
ca te face grasa. Nu de alta dar ne face si pe noi obeze cele care avem mai mult de 54 Si acum ca tot punem tara la cale. Cum va pregatiti de bebe. Eu dupa nastere am facut 2 controale la gineco, se pare ca-i ok si pot trece la treaba. Cezariana nu mi-a vazut-o pe interior cum se prezinta, parca colposcopie trebuie sa fac
Miria, tocmai am calculat si azi daca ramai insarcinata iese balanta DPN 10 octombrie, doar dupa 2 saptamani poti face scorpion, dar si asa socoteala din targ si cea de acasa ...
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
OTILIA - Ha ha!
Pai, si eu tot calcule imi faceam acuma, dar nu stiu daca am ramas, bre!

![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Jasmine spune:
Mie nu mi-e frica de sarcina,n-am avut probleme,practic mi s-a parut ca a trecut timpul mult prea repede..Am eu alti carcalaci pe creier.Mi-e teama sa nu iasa BB cu probleme din cauza varstei mele respectabile.Stiu ca e o loterie.Aaaa,si oricum bat campii,ca habar n-am daca mai pot sa raman insarcinata.
In alta ordine de idei,vad ca nu mai e valabil mitul "cel mai mult as vrea sa am pereche,fata si baiat".Constat ca cine are fata vrea tot fata si cine are baiat vrea tot baiat.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Otiliav spune:
Jasmine, pai gata nu mai ai timp de stat pe ganduri treci la treaba in curand daca vrei scorpion
. Facem galerie?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ionela roxana spune:
Andreap pai esti grasuta la 54 kg! Mai da-mi si mie vre-o 2 kg, ca yo am doar 50-51kg

Monica de ce inveti copii la afaceri???
; auzi tu sa-i faca copii masaj si sa le si plateasca
; a mea Arisa, cand merge prea mult pe jos, seara cand ajunge acasa, sau fie si afara, (mai ales afara, o vezi ca se aseaza pe-o piatra si-mi cere sa-i masez gambele, caci domsoara ii taaaaare obosita

, si yo care o car uneori si pe Emily in brate, si mai ales sa mai si doarma, is termenata 99%, iar ia im cere masaj, si ca sa fie tot tacamul complect, cand Emily se trezeste imi cere sa-i fac si ei

; acasa fiind, numa ce le vezi dupa baie ca se aliniaza pe covor in fata televizorului, si-mi cer masaj
, si zau ca uneori imi e` si teama sa le masez, la cat sunt de mmici ele, mai ales Emily cu fusele ei![]()
da ia priveste Monica in albul meu, prima poza, ce-mi acorda mie Emily la ora de baie, numai ptr. mine si mai ales in fiecare seara!!!![]()
![]()
asta seara m-a si sapunit![]()
![]()
, cu manutele ei alea mici![]()
![]()
![]()
Dama mie mi se pare David cuminte; de ce spui ca te oboseste?;
-ci la botic dulcic!!!
onitza ajutor prea mare nu am de la sot; este undeva incadrat in jur de 20-30%, asa cu indulgenta; face mai mult de gura mea, sau uneori ptr. ca i se incarca constiinta poate!
fetelor mi-ati facut o pofta de burtic
....
azi am fost cu Arisa la karate, ieri la inot, si pot spune ca sunt franta, dar e` bine ca Emily nu-mi da batai de cap!!!
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
paxela spune:
mai mai ce discutii de bebei pe aici
vad ca va plangeti de cate 2 scorpioni:D eu mi-am tras 2 berbeci
, si un sagetator, cu mine balanta iese la fix, ne intelegem cat nu ne intalnim
cel putin in teorie
eu am comis-o iarasi
am reusit sa racesc urat de tot cu febra frisoane si restul, asta ieri am bolit ieri noapte si ieri vad ca azi imi e mai bine, am ramas doar cu nasul si tusea
, dar trec eu si peste asta
fimiu e racit in continuare
maine il duc si la stanciu sa mai vedem o parere
Alexa
30+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
paxela spune:
bits din cate imi amintesc zicea ca va scrie dupa 20 cand o va externa, asa ca inca putin si aflam vesti
Alexa
30+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006