Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONI nu stiu cum de nu m-am gandit pana acum sa iau no-spa ...in sarcina am icnercat sa il iau dar mie imi provoca o stare de ...am sa incerc acum sa vad daca imi trec durerile. Multam mult. Ochiosul a fost taaaare nervozel azi...nu m-a lasat deloc sa fac treaba, iar cand ma vedea la calc ma dadea jos de pe scaun ...in rest e bine! ma minunez si eu ca nu a luat raceala de la cresa...asa sa ne tina Dumnezeu! Ruxita cum se mai simte? Alex ce mai mestereste?

DAMA frumos tare David in poza 12, un ochios de fura inimile fetitelor mai tarziu!! si tu esti frumusica foc ..si din profil ...vrem sa te vedem si din fata! imi aduci aminte de IOANADU!!! mi-e dor de ea! Bianca ce-o mai fi facand?

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
ooooooooo ...lume noua care va sa zica, partie fetelor!, aparu michelina noastra !

pai cum altfel?
sunt lenesa la scris..ca de cetit cetesc ...
In vara asta nu scapi de'ntalneala , daca nu, zii unde stai si viu peste tine peste mari si tari, c-am dat de dulceata drumului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cat pe ce sa nu va gasesc...

Am lipsit vreo 2 zile din peisaj...Eu si tati am fost bolnavi...,am zacut cum demult n-am mai facut-o! Vestea buna e ca Robert a scapat! Sper! Ar trebui oare sa-i dau ceva preventiv?

Ma'c sa ma pun la punct cu noutatile!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Fetele, Darius e mare, azi a fost prima zi de gradinita, ca ieri a ratat-o
i-a placut f mult...la gradi si povesteste intr-una dar vorbeste prea repede si nu inteleg
prea multe nu stiu, ca-s tare ocupata dar pare ca-i place si educatoarea mi-a zis ca a ajutat-o sa faca nush' ce pere colorate pe hartie
azi n-am avut timp sa-l urmaresc pe internet, decat 5 min, si era ok..

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, pai atunci orice bagam in gura aveam starea pe care o explici tusper ca macar acum sa-ti faca binesi Doamne ajuta sa-l tina pe paulica sanatos la cresa.
miha, azi iar m-a pussa ma uit in pozele tale cu prajituri...acum construiesc si eu amandineledar aime e de vina, ea a venit prima cu poza
michelina"gradinarul"...ai baiat mare...ce sa mai...bravo lui...mai dar asa de mult si repede vorbeste?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am uitat sa zic ca ruxi este bine, multumi de grijamaia vem doar o zi de antibiotic, aztazi s-a pictat toata pe fatza, alex lasase din gresela intr-un sertar acuarelele de pictat pe fatza si ea statea cuminte in oglinda si va dati seama ce si-a facutnu numai pe fatza...ci si pe haine.
alex construieste de zor si picteaza, decupeaza...e mare artist
aaa...si mai nou, seara imi fac amandoi masaj si vor bani sa-si puna in pusculitzatoti banii ruxandrei sunt bani spalati si dati cu alcool ca sa poata sa si-i numere linistita
daca vede ca-i dau lui alex bani si ei nu-i dau zice...aio mai...si iooooo????

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Felis, multumesc pentru urarea de bun revenit
Felictari pentru Mihaita mergaretul si pentru noua casuta si sa dea Dumnezeu sa fiti cat mai fericiti in ea.
Aime si mie mi-a placut tare mult titlul ales pentru subiectul nostru
Miche, felicitari pentru prima zi la gradi
Monicuta, ma bucur ca Ruxita-pictorita este mult mai bine si ca scapati de antibiotice.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Monico..abia astept sa mai creasca si Darius ca Alexul tau, sa decupam de-adevaratele, nu sa taiem cu foarfeca orice ne iese in cale ,
DAaaa, vorbeste mult si repede, da nu se intelege mare lucru , cu cat viteza e mai mare..cu atat mai de neinteles e limbajul lui.
E comic ca il aude pe tac'su vorbin la telefon in persana...si cred ca incearca sa=l imite
PS. Ce CD-uri cu desene ai tu? nu prea reusesc sa descarc de pe ODC si nu mai vreau sa-ti stresez sotul..Nu imi imprumui sa copiez si eu ceva??
Am reusit sa dau jos doar "Scufita rosie-Hoodwinked-desene animate 2006" Chicken Little si un pic din Bambi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

daca vede ca-i dau lui alex bani si ei nu-i dau zice...aio mai...si iooooo????

monica

aiooo, maine-poimaine iti cere "caitea de chiedit!" Doamne, ce dragalasi or fi cand ii fac masaj lui mami!!! vreau si eu!!! ia sa imi pun si eu baietii la treaba!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, ce zici ti-o trimit pe Ana sa faca masaj, face la spate cu mainile si se urca si in funduletz face di-di pe spatele meu, daca cer se urca si cu picioarele. Iar intr-o zi spalam vase si ea la spatele meu cica imi face masaj la fund, era si bunicul aici si a auzit-o "Ana face masaj mami a fund", ca ea asa face si vorbeste de una singura.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput