Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Oare ce-o fi facand Bitsu? Cred ca toate ne gandim la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cecilia ,m-am indragostit de Ada!Are niste falcute si niste pulpite de iti vine sa lasi balta orice sis a stai cu ea sa o pupacesti.

Ylilimic,felicitari mami!Sa-ti traiasca minunea!

Aime,imi place mult titlul subiectului.

Try,imi vine sa rad cand mi-l imaginez oe Alex cum isi baga ambele picioare pe acelasi crac sau incearca sa bage mana pe maneca de la manseta in sus, nu de la umar.Cred ca haios foc,concentrate acolo pe problema.

Eveline,felicitari pt pregresele cu olita.De Aime si Roserb,ca au scapat de tot de pampers,ce sa mai spun?Respectele mele.Radu n-are nici o apasare la capitolul asta,cred ca la noi va mai dura mult si bine.E de accord sa stea pe olita cand I se spune,sta acolo cam 10 minute cu o carte cu desene colorate,comenteaza,povesteste…si gata!se ridica fara sa faca nimic.

Si totusi…nici o veste de la Bits?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ziua buna mamicute, nu-i asa ca nu ne-ati uitat?

Eu va citesc mai mult pe diagonala si in general seara tarziu cand abia mai am chef sa respir...deci imi e tare greu sa postez.

David e din ce in ce mai activ si eu nu mai tin pasul cu el. Am tot alergat sa-i caut un loc la o cresa/camin ceva...si bineinteles ca nu mai au locuri disponibile pana in 2008. Vestea buna e ca va merge din mai la gradinita, unde va avea program toata ziua...o fericire, dar pt care trebuie sa mai asteptam 5 luni.
Cat priveste olita nu avem probleme majore: pipi il facem la WC, kk la olita (de cand cu olita cam la 2-3 zile si ala tras de par). Insa la somnicuri si uneori si afara nu ma incumet sa scot inca pampersul(mai are accidente) mai ales ca noaptea el nu se trezeste sa se ceara.

Adreap, sa stii ca nu cred ca baietii se tin mai mult la pipi. Si David are momente cand face des si dati cand il intreb eu dupa vreo 2-3 pt ca imi devine suspect si ma gandesc sa nu-mi faca vreo surpriza. Am observat ca atunci cand e mai frig si el mai subtirel imbracat se cere mai des.

Nici noua nu ne mai place in carucior, dar pe distante mari nu avem de ales, pt ca am incercat sa mergem pe jos si oboseste si apoi se cere in brate. Si sa car in brate 16 kile nu ma vad, m-ar rupe de spate nu alta.

Am vazut si pozele cu puiutii, mi-au placut in mod special cele cu perechi de fratiori...asta pt ca si eu ma tot gandesc sa fac pasul pt bb2. In rest, fetelor, aveti toate niste puiuti tot mai frumosi si mai dragalasi. Am observat ca li se contureaza tot mai mult trasaturile si au personalitati deosebite.

Felis, felicitari pt casuta, mi-a placut la nebunie cum ai decorat camera aceea portocalie. Felicitari si mergaretului Mihaita, e pe drumul cel bun.

Mama cat am scris si sigur mai voiam sa zic ceva, dar las pe altadata (sper cat de curand) ca mi s-a urcat fii-meu drept in cap.

Va pupic pe toate

PS Ylilimic, felicitari pt bebelus.
Si Bits, pe unde esti, da-ne un semn.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ah, uitasem de poze. Ia uitati ce baietel frumos are mama (sunt modesta, stiu).

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Multumesc fetelor!!!
Onitza; faza cu o sa traiesc mult m-ai lasat paf; nu prea vrau sa incurc lumea la batranete, dar cine stie!; aaaa, si sa stii ca asa sunt eu de cand ma stiu, nimic nu m-a schimbat pana acum, de persoana de acum 10 ani, pana sa ma marit; eu am dat drumul la skyp, adresa fiind toroarem, dar nu stiu daca putem comunica; cine ne poate ajuta si pe noi?
Otilia da chiar ca ai mai slabit!, iar fatuca ta ii o dulceata de fata, care cred ca nu-ti da prea muuulta bataie de cap, si-mi place ca te iubeste; asa-i ca-ti place???
pe mine una ma pupaceste Emily mereu si ma mangaie si ma strigain acelasi timp de zeci de mii de ori: "mama, mama, mama, mama......!", de-mi vine s-o mananc nu alta; sau cand vrea sa se gudure pe langa mine, vine si ma prinde de cate un picior si ma musca icet si vrea s-o iau in brate, si apoi in brate fiind incearca sa ma muste de obraji, barba de ce apuca, dar nu tare, doar cat sa ma gadile; ii asa de dragalasa cand ma mangaie ia pe par si parca ar sta sa-mi spuna ceva, asa de tare ii licaresc ochisorii!!!
in legatura cu carut`, imi este greu daca nu-l am, ptr. ca daca i se face somn vrea in brate si ma rupe la sale, mai ales ca eneori mai fac si piata, si-apoi ma intristez cand ma gandesc ca o sa vina vremea cand o sa se termine si vremea varstei de pitice
Monica si sanatate Ruxitei si la mai fata in pace, ce daca ii neagra, sanatoasa sa fie!!!; numai sotul si familia lui au o obsesie cu tenul inchis, vaz doamne ca Emily ar fi ma neagra decat Arisa, si ca ii oftic le-am spus ca Arisa cand o fi mare o sa se casatoreasca cu un negrotei!
Felis si al doilea pui sa fie fetita si s-o numesti cum doresti tu!; si mie imi place numele Arisa, dar lui fii-mea se pare ca nu-i place, si-mi reproseaza ca nu am numit-o MICA(fiind un nume pur japonez),sau mai stiu eu cum, tot aude pe la fetite, si cum ea ii nesatula in tot timpul vrea sa fie ca ele, de aceea i-a impus lui Emily sa n-o mai strige Arisa sau Ale, ci AIA(si-asta fiind tot un nume jap.), si biata Emily a ramas in cap cu Aia, si asa o striga, indiferent daca eu incerc s-o corectez, Arisa" sta la colt "si ma corecteaza!
Aime dragauta mamica tu intodeauna esti cu cate o noutate, ptr. noi. Iti multumim din suflet, suna foarte frumos!!!
Roserb lui Emily ii place la nebunie in carut!!!; de fapt ea este cuminte si daca merge pe jos, incat lumea care ma cunoaste de la Arisa, ma intreaba daca chiar sunt surori, ptr. ca Arisa trebuia legata cu sapte lanturi daca ma ducea undeva cu ea, si pana nu ma stia toata lumea nu se lasa; dar pe Emily nu stie nimeni, nici macar nu i se aude glasul, incat lumea ma intreaba daca nu cumva ii muta; mai nou Arisa de ceva vreme s-a cumintit taaaaaaare mult, iar cine ma stie ce-am tras cu ea, imi spune ca trebuia s-o fi facut pe Emily muuuult mai repede dupa Arisa, asa numai aveam batai de cap si dureri de stomac; de fapt toti cunoscutii stateau cu dintii ranjiti si credeau ca si Emily o sa fie o galagioasa ca Arisa, dar au dat gres!!!
Si ale mele se mai paruie si mai nou Emily este invingatoare, Arisa pierzand in fata ei

De Bits nu stiu nimik, are telefonul inchis si nu pot lua legatura cu ea, probabil cand o sa iasa o sa ne dea chiar ea vestea; mai are un picut si cred ca o externeaza!!!; dupa 20 ale lunii va fi externata, cred!; eu am sa mai incerc sa iau legatura cu ea!

va pup si noapte buna!!!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felicitari ylilimic
bitsone...data trecuta ne-ai tinut la curent cu tot acum nimik?si sper ca sunteti bine cu totii
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Azi am avut o stare tare proasta, imi vin "musafirii" sau ma rog sunt in starea de "dinainte" si ma doare burta rau de tot...nu stiu daca v-am spus ca eu cu 2 zile pana imi vine si 2 "in timpul perioadei" sunt palida si mai mult zac...dintotdeauna am fost asa...hmmm, de fapt de la 13 ani ...imi cer scuze persoanelor cu care am vorbit pe mess si carora li s-a parut poate ca am fost mai iritata sau ,...asta era motivul.

IONELA am si eu o intebare: soatza te ajuta la treaba? tu cam ce faci toata ziua? tu te ocupi de fete non-stop? si casa si cumparaturi si manacare?

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

onitza si eu sunt tot asa cand imi vin musafirii...dar ca sa ma simt mai bine iau no-spa(mie in sarcina nu mi-a ajutat dar in per asta vad ca-mi face bine) si in fiecare zi de CM iau calciu....inainte sa iau chestiile astea in prima zi cel putin eram daramatanu puteam sa fac nimic...acum ma simt ok chiar ma minunez si eu.
sanatate multa si numai bineochiosul...ce mai face?

monica

Mergi la inceput

damaam uitat sa-tifrumushelul cel ochios...Doamne si ce botic simpaticutz are...maaaare dansator

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

me, ionela mey, asa de dulcica esti cum povestesti, am ras de una singura ca nu stia sotul meu ce am...m-a amuzat tare de tot faza cu "dintzii ranjiti" ai vecinilor tai si tot ce povestesti tu. la cucuietele noastre dragi, cuminti, nabadaioase si mai ales FRUMOASE mey....
Dama, ce boticutz scump acolo la voi, si ce frumos lectureaza cupilu in pat
Jasmine mi-l si inchipui pe Radu lecturand si comentand pe tron

aime si Vladimir

Mergi la inceput