Comori de NOV-DEC 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
IONELA-ROXANA... pupam printesa mica accidentata...
da si pe sora ei... ca tare amintiri frumoase am de pe vremea cd eram cu burtica si ma gandeam ca de ar fi fost sa am fetitza i-as fi pus numele Arisa...
si ii dactilografiam povesti...![]()

ONITZA... unde ai disparut?... Eu am intrat in casa pe la ora 20.40 si aveam o stare... cam asa aratam
, doar ca de cafea aveam nevoie...
Am incercat sa te sun, dar se pare ca dupaora 21 dormeai...?!?!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
fulguletz spune:
cuscra, noi o luam oricum pe Ruxina...fie ea lunga , slaba si neagra!
o sa faca pereche buna cu bodocu meu blond si pishpiriu![]()

o pupacim pe ruxina!
Otilico, tocmai v-am admirat in poze...
parca m-ai slabisi, nu? de fi-ta ce sa zic, ca e o cocheta si o dulceatza...![]()
mey cecilico mey...sunteti niste frumosi ..de la mic la mare, in ce ordine vrei tu ...totzi radiatzi de fericire!

am vazut io, ca ai avut grija si de brad, l-ai udat constiincios, de aia a crescut asa de mare!![]()
ooooooooo ...lume noua care va sa zica
, partie fetelor!
, aparu michelina noastra ! 
apropos, imi e dor de Ad_riana...oare ce mai fac gemenasii?
mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
monica-elizabet spune:
cuscritza
apai atunci m-am linistit
o uit la soare, nu-i mai dau sa manance ca sa fie slabanoaga ci doar o ud la radacina precum cecilica
sa creasca luuunga![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Am avut si eu parte aseara de un circ cu fimea, de la magazine pana acasa a urlat si nu vroia sa mearga. In cele doua pauze scurte cand i-am dat drumul la maini s-a pus in fund pe trotuar in plina ploaie, prima data nu s-a udat ea pana la chilotei, dar a doua oara cred ca da si daca tot a simtit senzatie de ud-rece s-a gandit sa faca pisu pe ea macar sa fie ud-cald. Nu stiu cum de m-am abtinut pana acasa unde am bagat-o direct la dus sa faca putina terapie cu apa calda. Dupa care ingeras 2 ore pana a avut pretentii sa stea singura pe scaun la laptop si atunci i-am zis gata mergem la nani si iar trantit, urlat, m-a tras de par sa vin sa deschid usa si vroia sa adoarma pe mocheta langa usa. Intr-un final i-am zis ca mami plange ca-i suparata si asa s-a urcat in pat. Dupa 1 minut ma ia in brate "Ana iubeste mami"
. Iar duminica seara, tot asa ma suparase si cand ne-am impacat m-a pupat pe un obraz si zice "si celalalt", ma conformez si ma intorc, dupa care ma intoarce iar pe partea cealalta si zice "si guritza" si se repezea de zor catre tinta
.
Si stand sa faac nani ma gandeam cum puii mei tot mai vreau urlatori din astia mici si cred ca mie mi se trage de la faptul ca nu am avut in copilarie copii sa ma joc asa cum as fi vrut si incerc sa compensez acum cu o casa plina de copii
.
Fulgule, cu specimene ca fimea si ca tata, cred si eu ca am slabit de vreme ce pe mine cadea toata treaba in casa, nici cumparaturi nu mergea tata sa faca. Plus bolile, a mea a fetei. Dar stai linistita ca am incaput de Craciun pe mana mamei si a nasei si am recuperat, am doar 58 de kg
.
Ionela, asta-i semn ca trebuie sa renuntati la carutz, doar este fata mare acum
.
Da mai chiar ce-o face Adriana, poate ne mai spune cuscra ei cate ceva.
Aime, 
, chiar ma gandeam ca trebuie sa apari. Atat imi pare rau ca nu toate mamicile au avut timp sa trimita poze (stiu ele care sunt
).
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Otiliav spune:
Am intrat la mamici de ianuarie-februarie si am aflat ca a nascut Lili(ylilimic), Felicitari, sa fie sanatos si norocos bebelusul, sa va aduca multe bucurii!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
andreap spune:
Buna dimineata..cam slabut pe ziua de ieri,se vede treaba ca munciti nu gluma la servici![]()
Otilia,parca o vad pe Mariuca mea cand povestesti de Ana...deci toti sunt la fel..credeam ca numai a mea e dusa
!glumesc..
Felicitari Ylilimic pentru BBlus!Sanatate si refacere rapida!
Mariuca a stat aseara fara pampers in casa...raportam 3 pipi la olita si 2 pe mami,respectiv pe jos
.Chiar voiam sa va intreb,mai ales pe mamele de fete-ca am inteles ca baietii se 'tin' mai mult-,cat de des fac pipi???Ca a mea a facut de 5 ori de la 7 la 9.30...nu e cam des???
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
eveline spune:
Mey fetelor, dar de Bits cum aflam noi ceva??
Felicitari Ylimic, sa fie sanatos bb-le si sa creasca mare!
Ana si Bianca-iubita
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
Mariuca a stat aseara fara pampers in casa...raportam 3 pipi la olita si 2 pe mami,respectiv pe jos.Chiar voiam sa va intreb,mai ales pe mamele de fete-ca am inteles ca baietii se 'tin' mai mult-,cat de des fac pipi???Ca a mea a facut de 5 ori de la 7 la 9.30...nu e cam des???
Mai, si Mihnea are dupa-amiezi in care face pipi de o gramada de ori, alteori face o data la 2 ore, depinde. Pana sa scapam de pampersi, nu imi dadeam seama ce frecvente are.Eu tot n-am inca curaj sa-l las la somnul de la pranz fara pampers, doar in casa si la plimbare uneori.
Ylilimic, felicitari!
Ionela,ce patanie, bine ca nu s-a intamplat nimic nasol! Apropo, Emily mai vrea sa stea in carut? Ca domnul meu nu mai serveste ...
de Bits nu stii nimic?
Monica, ma bucur ca sunteti bine!
La noi nimic palpitant, ai mei cand se iubesc de nu mai pot, cand trag niste paruieli in toata regula
Azi cand plecam cu Bianca la gradi, Mihnea a inceput sa se jeleasca " Io de ce nu meg a gradi?Prea mic?"

Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
AIME multumim mult de tot! 
FELIS la ora aia eram bagata in pat si ma uit la un film pe PROtv comedie frumoasa! am fost foarte obosita de obicei ma culc dupa 23.00, aseara a fost exceptie, nu si pentur flacau care s-a culcat la ora 20.30.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
onitza spune:
quote:
Originally posted by onitza
AIME multumim mult de tot!
FELIS la ora aia eram bagata in pat si ma uit la un film pe PROtv comedie frumoasa! am fost foarte obosita de obicei ma culc dupa 23.00, aseara a fost exceptie, nu si pentur flacau care s-a culcat la ora 20.30.
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
Am uitat sa mentionez ca nu am auzit telefonul pentru ca era in geanta pe hol, iar eu in sufra cu usa inchisa!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)Sarbatori de iarna 2006