Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,stiu ca nu e de ras,dar e comica rau faza cu Ruxi! Mey dar voi stati dezbracati in casa sau isi da pantaloni jos singura si face?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha, se dezbraca de absolut tot ce are pe ea cand o apuca nu vrea sa stea cu nimik pe eadar cel mai adesea sta doar in bluzita sigolpunem pampersii pe noi doar ca sa-i stricam, ca de facut in ei nu prea face(decat in somn...la pranz si noaptea)...doar le strica ariciul sau daca sunt din aia tip chilotel ii rupesi chilotei nu suporta pe ea, nici pantalonasi...vrea sa fie sexi...dar e aiurea, sta cu funduletul direct pe covor, pe unde apuca...spalam pe jos de 100 de ori pe zi...dar tot mi-e nu stiu cum cand o vad ca sta asa pe jos...dar ce sa-i fac...o las in damblaua ei
somn usor tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

si o facuta la servici,la fierbator (ca filtrul s-a stricat) sau un ceai....

Vine w-e si ma bucur ca voi sta cu puiu meu acasica.
Monica e durere Ruxi,mey...si sexi desigur

Delia ,voi ce mai faceti dragutilor? Ati revenit de pe meleagurile natale? Ce face Iusti?
Fulguletzo iar te tii ascunsa? Te-ai prins in hora cu fulgii de la voi,ca am vazut ca v-a lovit iarna? Hai sa ne mai zici de hernie,sper ca esti bine,de Davidutz dragutz...
Fug la trebi, da mai revin

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA, SANATATE MULTA MULTA!! imi pare rau, offffff, sa speram ca trece cu bine peste asta, mititelul cate mai indura el!!!

SI noi bolnavi ...VIROZA ....febra , tuse, moleseala

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Paxela,cum se zice,din lac in put!Sanatate multa!
Monica,ce tare e Ruxi!
Eu aseara m-am umplut de nervi..domnisoara mea a binevoit sa faca KK pe ea,desi am intrebat-o daca face sa o pun la olita,si ea foarte calma "doal palt".Apoi a facut,o intreb si ea spune"n-am facut".Bineinteles ca mi-au "scapat" niste palme la fund.niste urlete de rigoare la ea,plus amenintari....fara efect se pare din moment ce peste 1 ora a facut din nou pe ea,de data asta pipi...desi,din nou,inainte cu 2 minute facuse la olita.Offff....la noi e problema mare,ea nu cere,am eu grija sa o pun din cand in cand...Drept pedeapsa aseara nu s-a uitat la desene si cand mi-a cerut o anumita jucarie,am refuzat pe motiv ca e pedepsita..sa vedeti urlete,suspine,de a iesit Sebi din baie..a crezut ca o bat!
Nu stiu cum sa mai procedez cu ea,una calda,alta rece.
Plus bautul laptelui noapte..am avut zile cand nu se trezea deloc,acum de 3 zile iar a inceput sa ceara lapte noaptea....trebuie sa ma pregatesc ptr.cateva nopti nedormite si sa o fac sa nu mai bea
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Andreap, mai, nu trebuie sa faci un capat de tara pt ca a facut kk pe ea...accidente din astea vor mai fi pana pe la 3 ani. Mie una mi se pare aiurea sa-i dai la fundulet pt ca s-a scapat pe ea. Este exact ce spuneam ieri...poate prinde teama si nu-ti va mai face deloc cateva zile...atunci sa vezi drama. Eu de exemplu am iesit la plimbare cu David (fara scutec, ca am zis sa incerc) si timp de 1 ora nu s-a cerut deloc. Nici nu ajunsesem bine acasa si imi spune pipi si nu s-a mai putut tine desi ii spuneam ca mergem la baie si face la WC... jumate l-a facut in pantalon, restul l-a terminat in WC. Acum ce era sa fac, sa-l bat pt ca de ce nu a asteptat? Nu cred ca asta e o metoda buna. Oricum ei stiu deja ca nu e bine sa faca pe ei. David cand se mai scapa, fie si numai o picaturica pt ca se ia cu joaca si nu se cere decat cand deja nu mai poate, imi zice el singur ca a fost rau si ca a facut pe el. Si daca tu zici ca Mariuca in general nu se cere si ca o pui tu cam cand crezi ca e vremea, nu cred ca e chiar vina ei. Hai, pedepseste-o dar nu-i mai da la fundulet ca nu cred ca va percepe bine mesajul.

Sanatate multa lui Silviu si Paulica.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Ma bucur ca v-a placut pletosul meu.Dar sa-l vedeti dupa ce- tund ce macho man va fi. Astept propuneri de incuscreala.
Anderap, si eu sunt tare curioasa daca sta locului la circ.Sper sa il atraga totusi ca aduc aia tot felul de animalute si imi pun baza ca ii vor capta atentia.
Paxela, sanatate multa.
monicutza, super Ruxita asta a ta.
Onitza, sanatate multa si voua.

Pupici la toata lumea.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, stie mai si ea ce si unde trebuie sa faca, dar nu se pot controla bine si in afara da asta eu cred ca nu isi dau seama daca vor face ceva sau nu. Asa patim si noi si uneori o certam alteori ne vine sa radem de ea, incepe cu "Ana mica, pipi pe tine". Aseara a pus-o mama pe colacel la baie sa faca si a fugit din baie, a facut kk la bucatarie in pampers, s-a dus sa-l faca in intuneric, si dupa ce a facut a iesit din bucatarie si a inceput "Ana kk, imputzito ". Dama, poate nu ar trebui sa ne suparam, dar nu-i deloc placut sa stai toata ziua sa stergi. Si pe mine ma enerveaza ca o duc la baie si nu face nimic si in 5 minute balta in casa, dar eu am noroc ca nu sterg eu mereu, ba ea uneori fuge sa aduca carpa sa stearga si sa nu vedem noi si mai mult ma supar ca are labutele ude de pipi si merge asa prin casa. Eh, cresc ei mari.
Mia, iarta-mi curiozitatea dar ce semnificatie are "Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag" sunteti surori cumva?
Alexa, Ioana, multa sanatate puiutilor, sa veniti cu vesti bune in curand.
Monica, cred ca ar trebui sa tii un jurnal ca tare multe nazbatii fac ai tai, sa nu cumva sa le uiti.

La noi a plouat, peste un strat de 10 cm de zapada si ma oftic ca nu am facut omul de zapada desi pregatisem toate accesoriile nu am avut timp ultimele doua zile. In schimb a fost mama inspirata si a facut ieri poze cu ei la zapada.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

dama,da...ai dreptate..ma enerveaza ca uneori face ea singura la olita,apoi dam inapoi si face pe ea..nu e deloc consecventa.Plus ca nu spune nici macar dupa ce face..asta e,a facut,dar macar spune..oare nu o deranjeaza sa stea cu Kk la fund?mai ales ca nu mai are pampers si ii atarna in body???Asta ma enerveaza cel mai mult,parca e ..nesimtitoare,sa nu zic nesimtita,sa stea cu el acolo fara sa o incomodeze.Cu pedeapsa...ce sa zic?o cam doare-n cot de ele in general,aseara a fost prima data cand a facut crize ca i-am interzis sa ia o jucarie.Recunosc ca si eu sunt super nervoasa,mai ales seara imi pierd repede rabdarea..si cand trebuie sa o dezbrac de hainele pline de KK,sa le spal..imi vine sa o

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Voi va plangeti ca le dati, iar eu ca le primesc aseara am refuzat cu desavarsire sa ii dai nu stiu ce medicament si mi-am furat-o! am primit o palma peste fata de am ramas interzisa....nu i-am rapsuns cu aceeasi moneda am fost prea socata dar l-am ignorat ...moaamaaa si ce-a mai suferit! ..chiar nu i-a pasat!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput