Am fost la farmacie, am luat medicamente de 1 mil si acum ne tratam...febra a mai scazut, are in jur de 38, dar nu sare de 38 cu 2, tuseste si muci, plus ochii un pic injectati...
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
quote:
Originally posted by Otiliav
Andreea, stie mai si ea ce si unde trebuie sa faca,
Mia, iarta-mi curiozitatea dar ce semnificatie are "Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag" sunteti surori cumva?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Buna fetele , tot in dorinta de a scapa mai repede de pampers am cumparat cartea "Tu si copilul tau " si am citit urmatoarele ;
-copilul o sa ceara la olita in momentul in care o sa fie constient de corpul lui ,o sa inteleaga ce i se cere ,o sa vrea sa-si multumeasca parintii
-nu trebuie certat ,ironizat, fortat
-nu trebuie lasat mai mult de 5 min ,daca nu a facut trebuie incercat mai tirziu
-nu trebuie sa stea pe olita sa se joace ,olita foloseste la altceva.
Si eu il certam pe Andrei cind facea kk pe el ,apoi nu i-am mai zis nimic ,doar l-am pus pe olita cam la 2 ore si singur a inceput sa spuna "mama ,pisi " dar face kk ![]()
In timpul zilei ii pun pampers chilotei pt ca nu am cind sa mai si spal daca face pe el ;toata dimineata are pampersul uscat ,spre seara mai da drumul intre cele 2 ore interval cind il pun la olita .
Cind o sa spuna si pipi cred ca o sa renunt la pampersul de zi .
Asa ca rabdare si