Comori de NOV-DEC 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 28
roserb spune:
Neata!
Mia, e un frumos Roland al tau, in unele poze juri ca e fetita
Otilia, draga mea, eu i-am dat Biancai nenumarate palmute la fund, e drept dupa varsta de 3 ani, pana atunci nu a necesitat![]()
Si Mihnea in ultima vreme a mai capatat cate o corectie, ca face numai tampenii- de ex, de cate ori merge si deschide aragazul primeste una la fund, (il doare in cot). Concluzia e urmatoarea: ca metoda educationala, nu foloseste la absolut nimic, doar ii invata ca , in momentul in care au o nemultumire, solutia e sa dea si ei, l afel se intampla cu tonul ridicat. Singura chestie benefica e refularea noastra in momentele alea de furie. Eu recunosc ca ma apuca spumele destul de des , mai ales cand spun un lucru de 100 ori si ma trateaza ca si cum ar fi surzi.In majoritatea cazurilor reusesc sa ma abtin, pe Bianca de ex n-am mai atins-o de o gramada de vreme, nu mi se mai pare varsta potrivita, trebuie aplicate alte metode. De tipat recunosc ca o fac foarte des, nu ma pot stapani![]()
Ieri am fost din nou cu domnisoara la dentist si a fost extrem de cuminte desi in mod sigur a durut-o. Astfel incat i-am redus pedeapsa cu 2 zile
.Mai avem de mers o data si scapam sper.
Paxela, ce-mi plac mie comentariile astora de la cresa
. Da-le incolo, in primul rand ele ar trebui sa aiba metoda sa se descurce cu copiii, in functie de temperamentul fiecaruia!Ce mai face burtica, cum te simti?
Mikidutza,
! De ce nu duci tu baiatul la frizer? eu nu ma incumet sa-l tund singura niciodata Am gasit o frizerita de care e pur si simplu indragostit, se uita numai in oglinda in ochii ei pe tot parcursul operatiunii, si nu zice nici pis!
(Cand mai vii prin Drumul Taberei?)
Roxana&Co
POZE CU PITICII
miag spune:
Fetelor, gata m-am hotarat sa-i iau motul lui Roli mai repede. Am negociat si cu tati , ca el e vinovatul ca gasea tot felul de motive sa nu-l tundem: ba ca il tundem cand e gata casa, sa facem petrecerea odata cu inaugurarea casei, ba ca la vara la mare va arata super cu plete si cu cucu' gol, ba ca hir, ba ca mir...dar l-am convins...
Asa ca vom lua motul in viteza si apoi la frizer cu noi.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

aime spune:
Miaq super baiatul tau,mey,sa-l tii tu ascuns ![]()
Roxana
,imi place ca esti perseverenta,mey...
aime si
Vladimir
andreap spune:
Cam slaba activitatea fetelor..toate aveti inchidere de luna ca mine???
Mia,chiar sunt curioasa daca sta locului la Circ,as incerca si eu,desi am eu banuiala ca dupa 15 min plecam urgent
.pupici la blondulin cretulin
oti,pupam mamica obosita si fetita rasfatata.La Mariuca tipetele nu o impresioneaza("ce-ai mai de tipi la mine?" imi zice),daca ii spun ca nu mai vb cu ea o doare-n cot,sau nici macar acolo,pedepse...nu stiu ce sa inventez la varsta asta,inca nu suntem "fan" desene sau altceva la TV sa-i interzic acel lucru,intelegi ce vreau sa zic,daca ii spun de 10 ori "nu" ma ignora...deci uneori o mai ia la fund.
...incerc cu greu sa ma stapanesc,dar uneori la 9 seara abia mai pot schita un zambet,dar sa mai fac educatie!
Diana,bravo!Noi inca nu spunem cand facem,decat ffff rar,dar o pun destul de des,astfel incat in ultima vreme nu prea mai face pe ea.Numai cu KK e o problema
.Mai nou spune si singura"facem la olita,sa nu mai lada tati de mine"
.Pupam Andrei..si pe tine.
Roxana,tu esti de coma cu nebunicii tai!
Miki,deci sa nu ma incumet sa tund fata acasa,nu?tare haios este..
Paxela,ce face Bblusa?Dar Silviu?sanatosi?nu mi-ai spus cum a fost la Stanciu.
Felis,
Pupici si ne mai auzim
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
try spune:
Miria, fata ta avea aceeasi problema ca Alex al meu cu facutul kk la olita?
Parca da.
Stii cum am scapat in ultimele 2 zile?
Cand i lapuca facutul kk se tine cu mana de fund si tzopaia prin casa ca are buba. Era de fapt senzatia lu ide-a face kk si vroia sa-i pun pampers ca sa faca kk, asa se simtea el comfortabil. Si cum stiu un caz al unui baietel care la 4 ani ii zicea maica-sii: "mama, fac kk, adu pamperselul". I se punea pampersul si facea kk. Asta era olita lui.
I-am explicat de vreo 2-3 zile ca nu are buba la fund e kk, ca trebuei sa faca kk si ca daca face, trece buba. Si-i spuneam sa-l lase pe kk sa iasa afara. Uite, sttam pe olita, facem kk si dup-aia trece. Spune-i lu' kk sa iasa afara. Statea pe olita cateva secudne, iar se ridica, dupa cateva minute iar il apuca tzopaitul. Pana la urma ii disparea senzatia si facea dupa ce se trezea (ca atunci avea pampers, il pun la nani cu pampers). Si l-am ademenit intr-o zi sa stea mai mult pe olitza intr-o criza de-asta de tzopaiala si in final a facut kk. A doua zi a fost mult mai simplu ca a venit singur si s-a asezat cand l-a trezut senzatia. Cred ca a avut nevoei de 1-2 exemple doveditoare ca e ok sa faca kk la olita. Azi astept sa vad cu mse comporta (daca e sa faca kk), dar posibil ca azi sa nu faca kk deloc.
Te tin la curent cum evoluam.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
dama spune:
quote:
Originally posted by try
Miria, fata ta avea aceeasi problema ca Alex al meu cu facutul kk la olita?
Parca da.
Stii cum am scapat in ultimele 2 zile?
Cand i lapuca facutul kk se tine cu mana de fund si tzopaia prin casa ca are buba. Era de fapt senzatia lu ide-a face kk si vroia sa-i pun pampers ca sa faca kk, asa se simtea el comfortabil. Si cum stiu un caz al unui baietel care la 4 ani ii zicea maica-sii: "mama, fac kk, adu pamperselul". I se punea pampersul si facea kk. Asta era olita lui.
I-am explicat de vreo 2-3 zile ca nu are buba la fund e kk, ca trebuei sa faca kk si ca daca face, trece buba. Si-i spuneam sa-l lase pe kk sa iasa afara. Uite, sttam pe olita, facem kk si dup-aia trece. Spune-i lu' kk sa iasa afara. Statea pe olita cateva secudne, iar se ridica, dupa cateva minute iar il apuca tzopaitul. Pana la urma ii disparea senzatia si facea dupa ce se trezea (ca atunci avea pampers, il pun la nani cu pampers). Si l-am ademenit intr-o zi sa stea mai mult pe olitza intr-o criza de-asta de tzopaiala si in final a facut kk. A doua zi a fost mult mai simplu ca a venit singur si s-a asezat cand l-a trezut senzatia. Cred ca a avut nevoei de 1-2 exemple doveditoare ca e ok sa faca kk la olita. Azi astept sa vad cu mse comporta (daca e sa faca kk), dar posibil ca azi sa nu faca kk deloc.
Te tin la curent cum evoluam.
Try si David facea kk cam de vreo luna tot asa cu topaiala, invartatit si parca evita olita, desi el o cunoastea si facea inainte kk in ea fara probleme, zi de zi. Ei de ceva timp nu mai facea in fiecare zi si mi s-a parut ca se constipase. Ei, ce voiam eu sa spun e ca daca ei se tin de funduc si mai zic si ca-i doare (David asa facea), ar fi bine dupa ce reuseste sa faca sa va uitati putin la consistenta kkcelului. Daca e mai voluminos (ceea ce e oarecum normal daca face la 2-3 zile) si mai tare atunci inseamna ca ii doare, nu ca nu vor sa faca ei la olita. Noi am fost de curand la dr si printre altele i-am spus si de aceasta problemuta. Mi-a zis ca la varsta asta e normal ca copiii sa nu faca chiar in fiecare zi mai ales ca in perioada de acomodare/invatare cu olita, multi se constipa psihic. Adica ei cred ca kk e ceva ce le apartine si incearca sa-l retina cat mai mult. Mai citisem si eu despre asta, dar nu eram asa convinsa. Insa urmarindu-i reactiile, imi dadeam seama ca el il retinea si nu de frica olitei. In fine, ca si tine, am inceput sa-i explic ca trebuie sa-l faca, ca apoi nu-l mai doare nici burtica, nici funducul si ca asa facem si noi, etc. Pe mine m-a surprins tare comportamentul asta, pt ca el deja facea de ceva vreme la olita ambele nevoi. Asa eu deduc ca vreodata la David a fost dureroasa iesirea kkcelului provocandu-i frica asta.
De ceva zile, nu mai are probleme si chiar a reinceput sa faca zilnic. Deci nu intotdeauna problema survine de la frica de olita.
Diana, bravo lui Andrei si cat mai multe reusite la olita. Si David zice pipi si atunci cand e vorba de kk (dar arata si spre fundulet), doar la sfarsitul operatiei ii zice pe nume.
Miag, tare dulce Roland, parca e o fetita. Si ce ochisori albastri are!
Mami de David (18.11.04)
miria_cristina spune:
Da, ii e frica de kk.
Si incepe sa planga si sa fuga prin casa, iar eu cu oala dupa ea ca de multe ori se scapa prin colturi sau locuri umbroase.
Ca ea incearca sa se piteasca poate n-o gasi-o kk, eu stiu?
Nu prea sta pe olitza indiferent ce-i zic, in momentele alea nu ma asculta. Iar in pampers nu mai face nimic. Nici kk si nici pipi, adica daca il pun ea tot topaie si plange. Daca ii pun pampers seara la culcare ma strica din ora in ora : BIBIIII!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Si pe la noi tot asa este cu kk. Cu pipi sunt zile cand face numai la baie, dar pentru ca inca mai are accidente ii punem pampersul. Ieri a facut kk supa doua zile tot asa cum povestiti si voi cu foielile de rigoare, a dus-o mama de 4 ori la baie ca spunea ca face si nimic. Pana la urma a facut si dupa cateva ore iar a vrut kk si ce credeti vrea sa iasa mama din baie ca este "ushine bunica" si s-a dat jos de pe colacel si a facut langa toaleta
ca nu s-a mai putut abtine probabil. Iar duminica a fost prima data cand mi-a spus "Ana kk" si chiar am mers si a facut la baie imediat,a sta dupa ce facuse un pipi pe ea sa nu fie ziua perfecta
.
Mia, este mortal Roland, imbracat asa si cu codite, macho man
.
Miki, ai poze cu noua tunsoare
. Am tuns-o si noi duminica pe Ana si fratele meu facea misto de noi ca parca am tuns-o cu forfecuta de unghii. Are mama un baietel acum, este scurt, scurt. Ca tot vorbeam de tuns, am fost cu ea la un coafor pana in revelion si nu au vrut sa mi-o tunda ca deh, este copil si nu se baga ei
.
Mai am un motiv de bucurie, fata mea a inteles ca daca este noapte afara si Tom si Jerry fac nani
, asa ca a ramas doar cu o tura de desene zilnic cu bunica si la mine nu mai are pretentii.
In schimb vad ca avem niste copilasi cu personalitate si incapatanati, si cam toti si-au furat-o la funduletz
(sau sunt si exceptii?). Si cand ma gandesc cum decreta al meu socru acum un an ca "in copilul asta nu va da nimeni" si cum a evoluat situatia.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
paxela spune:

noi o dam din una in alta de bine ce evolua multumitor cu raceala acum alta pe capul lui
cred ca cedez nervos, azi l-am luat de la cresa cu conjunctivita, mare grija din care vad e epidemie, la primul oftalmolog era plinnnnnn si majoritatea cu aceiasi problema
, noroc ca am gasit altul care nea primit fara programare si relativ printre primii,
Alexa
32+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
problema grea cu olitza asta...si noi stam cam aiurea la capitolul asta, pipi face de nenumarate ori pe zi in olitza(arunca si olitza singura la wc
si zice "pa pa pishu")
dar kk, a facut odata astazi in olitza si o data chiar langa farfuria cu mancare(manca pe jos in camera, f elegant cu furculitza si se stergea la guritza cu servetelul)
si cand ma duc sa verific ce mai face...trona un kk la 20 de cm de farfurie
si ea manca linistita in contiuare...![]()
am incercat atunci cand a facut kk in olitza sa-i spun ce lucru bun a facut, bravo mami, i-am dat si o bombonica...nimik...porbabil ca operatiunea mai necesita timp si rabdare din partea mea...
paxelina
lui silviu si sanatate.
va pup pe toate si am fugit sa mai construiesc ceva de mancare ca alex are pofte
(desi eu amg atit toata ziulica si ziceam ca nu mai fac nimik)![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)